#905075 - 28/01/2007 21:13
Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: th0mas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
wszystko jest na http://www.torrenty.org znajdziesz tam nawet caly sezon w jednym torencie od razu z napisami i rozmiar kazdego pliku ok 130 mb...
|
Do góry
|
|
|
|
#905143 - 28/01/2007 21:21
[Re: marzano]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
marzano kiedyś już mi pomogłeś z torrentami. Czy możesz mi podrzucić ten pliczek z całym sezonem? t12256199@gmail.com Będę bardzo wdzięczny 
|
Do góry
|
|
|
|
#905167 - 28/01/2007 21:25
[Re: th0mas]
|
enthusiast
Meldunek: 25/11/2005
|
No obejrzałem po raz pierwszy 2 odcinki Prision Break i mnie bardzo wciągnęło. Moje pytania: skąd najlepiej ściągać kolejne odcinki? Ile zajmuje jeden odcinek? Czy są do tego już napisy? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Zaraz zapodałbym ściąganie. może ma ktoś torrenty, albo linki. Pozdrawiam Ja jestem w takiej samej sytuacji i właśnie zaczałem sciągać cały pierwszy sezon. Program nazywa sie "moorhunt". http://www.moorsquad.tkTylko żeby móc ściagać to najpierw musisz coś wysłać :] trochę to skomplikowane i czasochłonne. ale tam ejst wszystko napisane co i jak. poczytaj forum.  pozdro ps przed chwilą dostałem jeszcze takiego linka: http://www.p2mforum.info/jeszcze sie tam nie logowałem i nie wiem jak to wygląda, być mozę nie tzreba sie tyle napracować co przy pierwszym linku  zaraz sprawdze 
|
Do góry
|
|
|
|
#905822 - 29/01/2007 01:58
[Re: Bzyku]
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
W ten weekend zrobiłem sobie mały maraton filmowy, obejrzałem: Apocalypto Babel Krwawy diament Piła 3 Pachnidło Harsh Times Przez ciemne zwierciadło Zdecydowanie najgorszej wypadła 3 część Piły, naczytałem się tu wiele dobrego o tym filmie, chciałem nawet kupić bilet by obejrzeć film kinie, na moje szczęście przysypiałem tylko w domu, dla mnie była to najnudniejsza część ze wszystkich. Od Krwawego diamentu też więcej się spodziewałem, ujdzie. Szczególnie polecam Pachnidło (jeśli ktoś czytał książkę to tym bardziej!), Przez ciemne zwierciadło (zanim obejrzałem film, przeczytałem streszczenie książki). W filmie Babel, podobała mi się rola Japonki, w ogóle dobry film, tylko motyw z weselem w Meksyku mi się nie podobał. Żaluję że nie wybrałem się do kina na Apocalypto, film bdb imo 
|
Do góry
|
|
|
|
#908001 - 29/01/2007 22:06
[Re: GBocian]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Książka jest świetna - może nie ze względu na akcję, a raczej na styl pisania, narracji i odmienność od tego typu pozycji.
Ja filmu nie oglądałem, ale w końcu to zrobię. Nawiasem mówiąc wciąż ciężko mi sobie wyobrazić sobie dobre przeniesienie tego na ekran ze względu na to, że to na zmyśle węchu wszystko się opiera. A tego nie da się odzwierciedlić w kinie.
Też odrobinę byłem zawiedziony wyborem reżysera - liczyłem na to, że ten film zrobi Ridley Scott, który był jednym z kandydatów. Akurat budowanie klimatu, muzyka czy tworzenie "mistycznych" lub "magicznych" ujęć to jego najmocniejsze strony. A są to elementy, które wyobrażam sobie jako jedyne, które mogą zastąpić ten węch.
|
Do góry
|
|
|
|
#908026 - 29/01/2007 22:16
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Lepiej ściągnąć z netu i oglądać z napisami, bo:
1) Z napisami zawsze lepiej - słyszy się jak mówią bohaterowie, co czasami ma znaczenie dla lepszego odbioru filmu 2) Nie trzeba czekać tydzień na następny odcinek ********imi reklamami i totolotkami. ja by dodal 4) w niedzielne wieczory na kanale Sportitalia leci na zywo meczyk NBA i troche to koliduje z serialem 
|
Do góry
|
|
|
|
#909268 - 30/01/2007 13:45
[Re: siwy212]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Obejrzalem najnowszy odcienek Prison Break(2x15) i musze przyznac ze slaby, nic nowego, czyli wiecej sie zagmatwalo niz wyjasnilo:)
cicho Musial to napisac, nie wytrzymal... :/
|
Do góry
|
|
|
|
|
|