Jest już grubo po północy a ja w dalszym ciągu nie dostałem 41 euro bonusu, pomimo że postawiłem wczoraj ok 22 na super bowl :/ Jest ktoś w podobnej sytuacji?
Jest już grubo po północy a ja w dalszym ciągu nie dostałem 41 euro bonusu, pomimo że postawiłem wczoraj ok 22 na super bowl :/ Jest ktoś w podobnej sytuacji?
Też nie otrzymałem jeszcze bonusa a zakład wniosłem wieczorem w niedziele.
Hmmm 4.02 zawarłem zakład dotyczący free-bet na mecz "super bowl" i jak bonusa nie ma ,tak nie ma na moim koncie, zaczynam mnie to już lekko denerwować bo wczoraj dostałem wylewny mail od supportu, że "przepraszamy z przyczyn blablabla dzisiaj o północy pana bonus zostanie zaksięgowany", i co ? C'mooon GB po co robicie takie promocje, jak później nie możecie się z ich wypłacić ??????????????????????
Przed 5 minutami napisałem do nich ponownie e-maila i gdy tylko wylogowałem się z o2 i zalogowałem na gamebookers bonus był już dopisany pewnie przypadakek bo nie sądze żeby tak szybko przeczytali mojego e-maila i zdążyli zasilić konto. Tak czy inaczej radze spojżeć w tej chwwili na swoje konto. Pozdrawiam
Marcin07
addict
Meldunek: 05/03/2005
Jeżeli chodzi o smsy z wynikami to niestety Bwin niedorastaja do pięt. Kilka dostałem ale z ogromnym opoznieniem, wiekszosci wogole, Jeden z tenisa dostalem po dwoch tygodniach i mi strachu narobili bo w Pinnacle zagrałem mecz między tymi dwoma zawodnikami dwa tygodnie pozniej odwrotnie na innym turnieju
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Dwa Euro lub równowartość w innych walutach. Po zalogowaniu się kliknij na dole strony na "Wpłaty", zaznacz Moneybookers... i min. kwota wpłaty Ci się automatycznie wyświetli.
Hmmm 4.02 zawarłem zakład dotyczący free-bet na mecz "super bowl" i jak bonusa nie ma ,tak nie ma na moim koncie, zaczynam mnie to już lekko denerwować bo wczoraj dostałem wylewny mail od supportu, że "przepraszamy z przyczyn blablabla dzisiaj o północy pana bonus zostanie zaksięgowany", i co ? C'mooon GB po co robicie takie promocje, jak później nie możecie się z ich wypłacić ??????????????????????
Fajna ta promocja wplacilem po raz pierwszy 41e, wygralem, dostalem 20e za pierwszy zaklad i potem 41e za superbowl:) Nie wiedzialem ze te promocje sie łącżą:)