Latajacy II - a nie przyszlo ci do glowy, ze moze w danej chwili nie chcieli/nie mogli przyjmowac zakladow? Zmiana w sofice tymczasowa na max. stake 0 EUR i zaklad jest w ten sposob blokowany.
Nie siej az tak bardzo paniki. Ja nie wyobrazam sobie, ze taka firma jak pointbet moze sie zwinac. 2 powody: wlasiciela zapierdol***, po drugie - zakladajac ze pointbet oglasza zaprzestanie dzialalnosci - chyba ktos nad nimi ma jakas kontrole? Maja licencje angielska, calej kasy zabrac nie mogliby - na pewno gracze odzyskaliby czesc wlasnych depozytow.
Zna ktos w ogole jakies buki co sie z rynku zmyly? Przeciez nie moze byc tak, ze ktos otwiera sobie firme bukmacherska, nabiera od klientow kase i zamyka. Bez zadnej odpowiedzialnosci karnej. Pomysleliscie o tym? To co oni z ta kasa zrobili? Cala przeje***???!!!
PS.
Po zalogowaniu oczywiscie dzisiaj stawka na mecz widze 10 - 7700 EUR w holenderskiej wiec wszystko OK.
Ja mysle, ze kasa bedzie ale cos tam na rzeczy jest i bedzie trzeba poczekac nawet powaznie mowiac do kwietnia.
Jak ktos chce sprawdzic to sie niech 2 osoby z forum umowia na wyplate - 1 niech wyplaci 1 dnia a druga o tej samej godzinie dnia nastepnego - ja tak zrobilem i roznica w wyplatach byla 46 - 46 wyplat pomiedzy tymi 2 wyplatami bylo - a to sporo