Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#8978 - 05/10/2001 20:32 Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał LarryBird:
[qb]zaczynaja sie mecze przedsezonowe nba
dzis w totomix:
87. Minnesota-Toronto 1,75 15,00 2,15
Dla mnie 2 bedzie na 75% - Olajuwon na pewno wesprze Cartera pod koszami, a Minnesota nie ma centra. trenerzy beda chcieli wyprobowac nowych graczy, a Olajuwon umie i lubi zdobywac punkty.[/qb][/QUOTE]

Ja natomiast byłbym raczej za 1. IMHO Olajuwon powinien wycofać się z gry przynajmniej 4 lata temu. Wątpie, aby grał chociaż połówki (Raptors mają kilku graczy mogących grać na C). Minnesota ma centra w postaci Radosława Nesterovicia oraz doświadczonego Garreta, z draftu przyszedł również niezły Woods z Arizony. Oczywiście to tylko mecz przedsezonowy, gdzie wynik jest sprawą drugorzędną...

Do góry
Bonus: Unibet
#8979 - 06/10/2001 18:17 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
LarryBird Offline
enthusiast

Meldunek: 03/06/2001
Toronto jednak wtopilo.
Minnesota-Toronto 125-92
Olajuwon zaliczyl tylko 4 zbiorki - lepiej niech idzie na emeryture

Do góry
#8980 - 06/10/2001 18:24 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Mnie bardzo bedzie ciekawic postawa czarodzieji z orlando - bowiem Yabet wsrod pretendentow do tytulu dal ich w pierwszej 8-ce!

Do góry
#8981 - 06/10/2001 20:04 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]Mnie bardzo bedzie ciekawic postawa czarodzieji z orlando - bowiem Yabet wsrod pretendentow do tytulu dal ich w pierwszej 8-ce![/qb][/QUOTE]

Ja bym ich ocenił nawet nieco wyżej. Uważam ich za najlepszą ekipę na Wschodzie. Jedyny problem to McGrady i Hill razem na boisku. Jak będzie się układać ich współpraca ?! Tracy już tego powodu opuścił Raptors, gdzie pierwszoplanową postacią być musiał jego kuzyn - Carter. Teraz to on ma stanowić o sile zespołu... Ich wielkim plusem jest tzw. chemia zespołu, dzięki takim zawodnikom jak Grant, Ewing czy Armstrong nie grajacym "pod siebie" tylko dla zespołu.

Do góry
#8982 - 07/10/2001 04:46 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Anonymous
Unregistered

kiedy i jakie będą następne mecze przedsezonowe????????? :rolleyes:

i czy zna ktoś stronę do aktualnych zmian w skłaach drużyn??

Do góry
#8983 - 07/10/2001 05:25 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Meldunek: 11/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał vson44:
[qb]kiedy i jakie będą następne mecze przedsezonowe????????? :rolleyes:

i czy zna ktoś stronę do aktualnych zmian w skłaach drużyn??[/qb][/QUOTE]

nie ma to jak profesjonalne podejście do sprawy...

proponuję zacząć od www.nba.com

Do góry
#8984 - 09/10/2001 03:41 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Cóż przeglądałem troche spis meczy przedsezonowych i myślę że jutro wybiorę się do Totomixa coś postawić.
Osobiście nie przepadam za pisaniem opisów, no ale ponieważ to preseason (i do tego w Totomix) to myślę że jutro warte postawienia jest coś takiego...

Detroit - Cleveland
Osobiście mój najlepszy typ na jutro. Detroit bo dość przemyślanych zmianach kadrowych. Skład nie jest ani stary, ani młody i są to gracze całkiem dobrzy. Cleveland pozyskali Tyrona Hilla z Philadelphi no i wykurował się w końcu Ilgauskas. Mam jednak dość duże przeczucie że obaj ci gracze będą w dużej mierze oszczędzani w meczach bez stawki (zwłaszcza Ilgauskas). Domeną preseason jest to że drużyny w większości wygrywają mecze u siebie a na wyjazdy jadą po to by pozwiedzać nocne kluby. Cleveland rok temu 0-3 w preseason w składzie niewiele różniącym się od tego. Detroit 2-2 w składzie gorszym od tego jaki mają dziś.

i jeszcze coś takiego wpadło mi w oko:

New Jersey - Charlotte
Skład NJ całkiem odmieniony odejściem Marburego i przyjściem Kidda który superstrzelcem nie jest a pamiętajmy że w tym roku w NBA obowiązuje obrona strefowa i liczą się kolesie dobrze rzucający trójki, czyli np. Charlotte. Jedyne co mi się tu nie podoba to to że grają w NJ, ale przekonuje mnie to że Charlotte to raczej wyjadacze i gracze klasowi a NJ to głównie młode leszcze które mogą mieć problemy z kończeniem asyst od Kidda. Charlotte 3-1 rok temu, NJ 1-3.

Memphis - Portland
Portland to drużyna która potrafi zaskoczyć nawet mnie. Trochę ich odmłodziło odejście Sabonisa, mają Andersona z S.Antonio, wygląda na to że powalczą o pierwsze miejsce na zachodzie. Właściwie to patrząc na klasy obu zespołów to pewniak, dla mnie jednak to dość niewyraźny mecz z tego powodu, że tak samo jak jestem przekonany o tym że Memphis będą najgorszą drużyną nadchodzącego sezonu, tak samo zdaję sobie sprawę że kolesie z Potrland (a to dość orginalna ekipa) przyjadą pobiegać sobie po boisku mając wynik meczu całkowicie gdzieś. Memphis rok temu (jako Vancouver) w preseason 1-4, Portland 2-2. Tutaj jednak prawdopodobnie bardzo niski kurs odstraszy mnie od stawiania na Potrland, z drugiej strony Memphis mają dość żenujący skład. Gdyby grali w Portland...

I pamiętajcie że Totomix to rekordzista zawyżonych kursów

Salival

Do góry
#8985 - 09/10/2001 03:44 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

To powyżej pisałem trochę wcześniej. Nie dopisałem tam że Tyrone Hill jest kontuzjowany i nie zagra w meczu z Detroit. Wnioski tylko na korzyść Detroit.

Salival

Do góry
#8986 - 09/10/2001 20:12 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Meldunek: 08/08/2001
Witam!
Ja tez troche przy tym posiedzialem i przeanalizowalem i daje dzisiaj na:
L.A
Memphis
Charlotte
Cleveland
Sacramento
Indiane
Dallas i
Nowy Jork
Tak to widze na dzisiaj!Jedna uwaga dosc wazna!W preseason trenerzy testuja wszystkich i daja pograc calej lawce tak wiec analizowalem to pod tym katem ze ci co zazwyczaj graja po 35 oklo teraz nie zagraja i tak wiecej niz 25 i tak tez jest!Dalem wiec w sumie na zespoly z teoretycznie silniejsza lawka!A co Cleveland to z Ilgauskasem to calkiem inny zespol i znim tworza cuda dlatego dalem na nich!Tak pozatym to i tak loteria ten caly preseason wiec warto dawac na wyniki z kosmosu i niespodzianki z duzymi kursami wedlug mnie!Totomix nie mial dzis L.A-Golden w ofercie
pozatym puscilem jeden kupon na Memphis + Sacramento i na drugim cala reszte oproscz Atlanty bo kurs 1.4 nie wart ryzyka dla mnie na Indiane!Mecze Utah-Sac ,Ind-Atlanta na neutralnym terenie zreszta tak jak L.A(drugi mecz w Honolulu)Narazie to tyle
Pozdrawiam

Do góry
#8987 - 10/10/2001 11:24 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Hehehehe !
No prosze zaczelo sie NBA i wreszcie jakies wymierne efekty!Co prawda 100% meczow nie przewidzialem ale wreszcie wszedl jakis kupon a mianowicie Memphis + Sacramento z ako 6,29 !Super!Oby tak dalej i zebym takie typy trafial takze w regular season!Mam wiec dzis podwojna satysfakcje:Z przewidzenia tej niespodzianki ze Memphis wygra 1 mecz w swojej hali no i to ze przlozylo sie to na kase !Jak ja kocahm NBA -hehhee!Ok 14-15 podam typy na dzis!
Pozdrawiam
MAŁY

Do góry
#8988 - 10/10/2001 14:31 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Morpheus Offline
member

Meldunek: 21/09/2001
no i prosze mamy nastepnego experta tym razem od nba
salival tak trzymaj! masz u mnie piwo!!!
dzieki tobie mam pare zlotych
nie spuszczaj z tonu bo widze ze przy doglebnj analizie kazdego meczu jestes w stanie typowac ze 100% celnoscia!! tak trzymaj

Do góry
#8989 - 11/10/2001 00:57 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Dziś nie podawałem żadnych typów bo nic ciekawego nie widziałem w meczach może z wyjątkiem Orlando - Miami z lekkim odchyleniem w stronę Orlando, ale nie było mnie cały dzień w domu i widzę teraz na stronie totomixa że żadnych meczy nie miał dziś w ofercie więc i tak się nic nie stało. Niestety preseason można z tego co wiem stawiać tylko w totomixie więc trzeba być skazanym na jego łaskę lub nie. Jutro znów rano wybywam z domu więc jak coś będę miał to jeszcze dziś dam znać.

Do góry
#8990 - 11/10/2001 03:15 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Jeżeli jutro totomix nie zawiedzie to ja proponuję 1 typ:

Detroit - Washington
Detroit nie olewają kompletnie preseason, widać że coś tam grają i nawet im to wychodzi. Ma kto zdobywać punkty a Stackhouse to solidna firma. Detroit jak już wcześniej pisałem robili bardzo "mądre" wzmocnienia jak na swoje możliwości i jest to zespół z całkiem solidną ławką. Washington - no cóż nie wiem kto tam ma jutro zdobywać punkty. Młodzi zawodnicy podjarani powrotem Jordana, może i utalentowani ale raczej nie widzę tam póki co lidera (a stary Leattner to największy leszcz w NBA). No a jutro Jordan nie gra.

Reszta meczy nie wygląda zbyt pewnie, ale wzorem małego coś tu nabazgram:

Toronto - Minnesota - ...?
Indiana - Atlanta - raczej Atlanta ale nie polecam stawiania gości w preseason.
Houston - Dallas - Dallas są rozgrani, Nowitzki chyba nigdy nie ma przerwy w treningach, a Houston nie mają go kim kryć. Ciekawy mecz ale gdyby grali w Dallas...
Denver - Seattle - raczej Seattle, bo McDyess nie zagra w Denver. Z drugiej strony Seattle to wielka niewiadoma.
Detroit - Washington - jedyny warty jutro stawiania niewielkiej kasy.
Miami - Milwaukee - ...? (chyba Milwaukee)
N. York - N. Jersey - ...?

Salival

Do góry
#8991 - 11/10/2001 03:29 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

No coz!Totomix dal ciala dzisiaj i mnie zwiodl bardzo!I tak tego nigdzie raczej nie postawicie ale postanowielm sie sprawdzic!Chce sobie zobaczyc jaki bede mial %!Narazie jest 50% ale typuje oczywiscie wszystkie mecze jakie sa co nie znaczy ze traktuje je tak samo pewnie i ze wszystkie bym je zagral w realu!Narazie podaje cos na dzisiejsza noc tak dla sportu i sprawdzeniu samego siebie i rozgrzewki przez regular sezon :
Boston-Charlotte 1 bo goscie graja 2 mecz z rzedu na wyjezdzie a dla bostonu to pierwszy mecz preseason i do tego u siebie
Houston-Phoenix 1 bo ich lubie i graja u siebie a pozatym bardziej finizyjni zawodnicy i lepszy show zrobia i przy dobrej zabawie jeszcze to wygraja-chyba lepsza lawka pozatym co jest jak dla mnei najwazniejsze w preseason jak juz pisalem
Seattle-L.A Cllip 2 a bo tak (cos w stylu przeczucia jak Memphis)
Utah-Portland 1 raczej Obydwie ekipy graja 2 mecz ale Utah u siebie a oni bez wzgledu na stawke tak tluka wszystkich Jedyne co to Portland moze palac wieksza checia rehabilitacji za Memhpis choc watpie Zreszta Utah tez przegrala 1 mecz wiec raczej oni to wygraja!A tak na marginesie to Portland w tym sezonie jak dla mnei beda straaaaszzzzznie ciency -ale to tylko moja subiektywna opinia i wcale nie sugeruje sie meczem z Memphis ktore nie ma zupelnie nikogo do gry!Pozdrawiam
MAŁY
p.s Licze na to ze z tych 5 to mi wejdzie minimum 3 a moze nawet wszystko bo nie takie trudne te mecze znowu dzisiaj tak szczrze i szkoda ze nie mozna ich postawic
Jutro tez powaznie mysle nad Detroit po tym jak zlali Clevland no i Wash bez JORDANA narazie jeszcze a Detroit chbya rzeczywiscie powaznie dosc traktuja ta rozgrzewke(oby sie nie przegrzali )

Do góry
#8992 - 12/10/2001 00:38 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

No dziś miałem dość ciekawy dzień. Najpierw przeciągnęły mi się zajęcia na uczelni i nie zdążyłem do totomixa postawić tego detroit. Pomyślałem: no trudno, jutro też są mecze ale głupio że wypisuje mecze na forum a sam ich nie gram. Oczywiście nie z własnej winy, ale zawsze...

Ale to nic.
Właśnie sobie czytam: "Jordan changes his mind, will play in first two preseason games"

Brak słów.

Salival

Do góry
#8993 - 12/10/2001 02:47 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Dzisiaj postawilem takie cos w realu (Totomix):
New York-New Jersey 2 2,7
Hou-Dallas 2 1,85
Frankfurt-Barcelona 2 1,3
Ol.Lubljana 1 1,45
to za 5
i jeszcze takie cosik:
Det-Wash 2 3,0 (hehe i wlasnie Majkel mi sprawil mila niespodzianke bo stawialem wiedzac ze nie zagra)
Mia-Milw 2 1,85
Ind-Atl 1 1,45
Den-Seatt 2 2,05
i to za 3 juz tylko bo troszke ryzykowne
Pozdrawiam
Acha i apropo skutecznosci to wczoraj 3 z 5 czyli 60% a w sumie 7 z 13 trafione
MAŁY

Do góry
#8994 - 12/10/2001 03:09 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Coś nie wierzę żeby Jordan zagrał więcej niż 20 minut. Sam jestem ciekaw jaki będzie wynik, chociaż po cichy kibicuję Detroit mimo że nic dziś nie stawiałem. Na jutro też nie widzę nic ciekawego bo Dallas po 1,40 to okazją nie jest.

A LarryBird i inni już widzę odpuścili sobie

Do góry
#8995 - 12/10/2001 17:22 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

ale dalem ciala wczoraj!Zapomnialem poprostu o jednej bardzo waznej i istotnej zasadzie dot. NBA ktora przytoczyl bardzo slusznie wyzej Salival!60-75% typow to jedynki i jak widac ta zasada sprawdza sie tez w preseason a ja chyba liczylem zbytnio na wiecej niespodzianek w tej fazie i chyba zbytnio mnie ponislo !Ale coz mowi sie trudno ,przez to spadla mi tylko skutecznosc ale narazie to i tak zabawa a na powaznie zacznie sie 30tego !Dzisiaj postawilem wiec wedlug zasady jedynek choc wlasnie nie wiem czy slusznie bo zadnko zdazaja sie 2 dni z rzedu w NBA ze prawie wszystko to jedynki!Wczoraj tylko Dallas wygralo wyjazd .Dobra mniej mow wiecej rob:
Chicago
Dallas(tu czuje sie niepewnie i wesze jednak niespodzianke ale stawiam mimo to wedlug tendencji i logiki czest wbrew sobie ale jak widac po wczorajszym dniu tak chyba lepiej wychodzi)
Orlando
Sacramento(tu tez czuje niespodzianke ale jednak 1 jak wyzej )
skutecznosc ogolna 9 na 19 co daje cos ok 50% chyba narazie wiec kiepskawo ale kto wie czy dzis nie bedzie 100%
Kurde zapomnialem pozatym wczoraj ze jeszcze Toronto gralo i tego nie wytypowalem gdyz nie bylo w Totomixie wygrali 115:85
:eek: jeah VINCE rules -hehe odegrali sie za porazke
Pozdrawiam
MAŁY

Do góry
#8996 - 12/10/2001 17:59 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
LarryBird Offline
enthusiast

Dzisiejsze mecze przedsezonowe z TotoMixa:
Charlotte-Orlando 2 - Orlando znów z Grantem Hillem, ale bez Ewinga
Chicago-Atlanta 1 (2.85!!!!!) - drużyny o zbliżonym potencjale, ale kurs na Chicago stanowczo za wysoki, wg mnie powinno być po równo (1,85) warto zagrać, uwaga trener Atlanty trenujac jeszcze w NCAA byl specem od obrony strefowej, ale jest chyba za wczesnie aby Atlanta juz nauczyla sie grac strefa.
Dallas-Boston 1 , ale Boston nie jest już taki słaby jak rok temu, więc trzeba się zastanowić czy zagrać z kursem 1,4
Sacrammento - Portland 1x2 - brdzo trudny do przewidzenia wynik, choc skłanialbym sie ku zwycięstwu gospodarzy.
Reasumując :
Charlotte-Orlando 2
Chicago-Atlanta 1
Dalas-Boston 1
Sacramento-Portland 1
Ps. Niektore mecze przedsezonow sa grane na neutralnym gruncie, nie wiem czy te tez.

Do góry
#8997 - 14/10/2001 03:29 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Hehe widze Larry ze postawiles identycznie jak ja wczoraj!Niestety dzisiaj znow tylko 50% weszla i jak to czesto bylo po dniu "jedynek" musiala byc kontreakcja i troche wiecej "dwojek"!Ale Chicago chbya warte grzechu bylo!Tak wiec skutecznosc 11 na 23 czyli 47,8% cienko bardzo narazie!Dzisiaj kolejne trudne mecze lae jednak sie podjeme i wytypuje:
W realu osobiscie zagralem tak:
Waszyngton+Philyy+New Jersey
a reszte typowalbym tak
Hmmmm...!Kusi mnie zeby napisac tu same 2 ale dam jednak na:
San Antonio,Detroit i Chicago jednak
MAŁY

Do góry
#8998 - 14/10/2001 04:52 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Szłem dziś do totomixa postawić prawdopodobnie na NY i NJ (ostateczną decyzję miałem podjąć na miejscu) ale nie doszłem bo im się coś tam popsuło i zamknęli punkt. Tak więc jakieś typy jeśli już to podrzucę na poniedziałek.

Salival

Do góry
#8999 - 14/10/2001 14:25 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

!Dzis jestem w miare zadowolony!4 na 6 to niezle zwlaszcza przy takich kursach jakie weszly!Kupon niestety polozyla mi Philadelfia ktora grala totalnymi rezerwami i przegrala 30stoma(no coz frycowe za brak informacji )Detroit tez w sumie wbrew sobie zagralem bo chcialem wiecej jedynek poscic ale tak dalem wiec tak jeest!Dobra na dzis proponuje:
Orlando
Clippersi
Phoenix
Dallas
Wiem wiem za duzo dwojek znowu i pewnie sie gdzie przejade ale nie mam pojecia gdzie z tych 2 bedzie 1 jedynka bo w sumie to sadze ze beda 2 zwycieztwa w domu i 2 na wyjezdzie!
I jeszcze moja skutecznosc:51,7% 15na29
Pozdrowaienia
MAŁY

Do góry
#9000 - 15/10/2001 16:46 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Wielka kleska i porazka !
Dzisiaj fatalnie!Bogaty ten kto przewidzial ze dzisiejszy dzien bedzie jednym z dni tak zwanej "jedynki"(to niestety nie ja)W koszu jak tak czasem jest ze przychodzi taki dzien(czasem nawet do 10 razy w sezonie) ze wygrywaja sami gospodarze!Chcialem zauwazyc jedna rzecz:WCZORAJ WYGRALI SAMI GOSPODARZE i to nie tylko w NBA w PLK dziwnym zrzadzeniem losu tez byly same "1"!Mozecie sobie wyobrazic ile to kasy gdyby postawic wlasnie samych gospodarzy w tych 12 meczach !Dobra ale do rzeczy:moja skutecznosc (spadla ) 16 na 33 wiec wynosi 48,48% - mysle ze nadal nie jest taka najgorsza i trzyma sie w okolicahc 50% a przy tych kursach jakie podaje to mysle ze to calkiem sporu gdyz 75% z nich sa powyzej 2.0 jak narazie!Tak wiec moje typowanie NBA jak narazie wyglada podobnie do skutecznosci Hi_res evila i jego el_sistemo!Dobra a teraz do rzeczy :typy na dzis:
Memphis
Houston(neutralne boisko)
Milwuakee
Mam nadzieje ze dzis wreszcie bedzie 100%
A i jeszcze jedno:mysle ze nie sztuka jest wybrac 1 mecz z oferty na caly dzien i podac do niego typ-ja staram sie wiec prognozowac kazdy mecz aby sie sprawdzic!
Pozdrawiam
MAŁY

Do góry
#9001 - 16/10/2001 02:41 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał maly:
[qb]A i jeszcze jedno:mysle ze nie sztuka jest wybrac 1 mecz z oferty na caly dzien i podac do niego typ-ja staram sie wiec prognozowac kazdy mecz aby sie sprawdzic!
MAŁY[/qb][/QUOTE]

A to już zależy w jakim celu spędzasz czas (a u mnie to trwa dość długo) na obmyślaniu typu. Ja robię to po to aby wygrywać jakąś kasę. Dlatego właśnie dziś np. nie grałem bo po prostu nie czuję na tyle pewnie żadnego meczu żeby stawiać na niego pieniądze. A sprawdzać się to mogę na papierze w domu a nie na forum, bo mam taką zasadę że podaję tylko typy które sam gram lub mam zamiar grać. Oczywiście to tylko moje zdanie i każdy robi jak mu się podoba.

Ewentualne typy na jutro podam jeszcze tej nocy bo jutro rano wcześnie wyjeżdżam.

Pozdrawiam.
Salival

Do góry
#9002 - 16/10/2001 03:20 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Jutro mam zamiar zagrać te mecze:

San Antonio - Philadelphia
Boję się że kurs będzie gdzieś 1,25 albo jeszcze niżej, w końcu to raczej pewniak. Philadelphia to jeden wielki szpital.

Toronto - Chicago
Dwa z rzędu zwycięstwa Chicago które ma raczej słaby skład chyba im wystarczy. Toronto gra dużo minut swoimi starterami, poza tym Chicago raczej nie ma zwyczaju wygrywać na wyjeździe w preseason. Jedyna obawa o to że tu też może być niski kurs, ale pewnie zagram oba mecze razem.

Reszta meczy jest dość niepewna jak dla mnie, biorąc pod uwagę że to preseason.

Salival

Do góry
#9003 - 16/10/2001 13:32 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Morpheus Offline
member

Meldunek: 21/09/2001
brawo maly!
ja zagralem tylko memphis solo
kursik byl 2,3 w toto
co prawada dzieki temu ze wygrali 4 kw. tylko.....18 punktami wygrali mecz 4
tak trzymaj!
robicie z salivalem dobra robote moi experci od nba.
ale prawdziwa gra zacznie sie od 30.10 wiec nie probujcie nawet spuszczac z tonu
regards

Do góry
#9004 - 16/10/2001 13:49 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
LarryBird Offline
enthusiast

Moje typy na dzis to:
114. Charlotte-Boston 1 (1.45) 75%
115. Toronto-Chicago 1 (1.3) 90%
116. Clippers-Cleveland - 2 (1.85) 75%
117. Detroit-New Jersey - 1 (1.45) 65%
118. Dallas-Denver - 1 (1.45) 90%
119. San Antonio-Philadelphia -1 (1.3) 90%
120. Utah-New York -1 (1.50) 60%
Do grania polecam:
Charlotte -mecz na neutralnym boisku
Toronto, San Antonio - zdecydowani faworyci
Dallas - Denver bez swego najlepszego zawodnika Antonio McDyessa

Do góry
#9005 - 16/10/2001 16:31 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Anonymous
Unregistered

Mecze 114,116,117 nie sa pewne!!! W tych meczach moze sie wydarzyc wszytko, zwlaszcza w meczu l.a. clippers - cavs. Stawiasz na Cleveland , nie bym byl taki pewien, sklad maja beznadziejny, bardziej bym sie sklanial ku Clippersom, maja mlodych, swiezych i spragnionych zwyciestw zawodnikow, na dodatek graj a u siebie. Ja bym postawil na LA

Do góry
#9006 - 16/10/2001 17:12 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Z jednej storny sie z Toba zgadzam Salival ,chodzilo mi tylko o to ze nie mozna calkowicie ocenic kogos jak typuje jakas dyscypline tylko na podstawie tego jak wybiera z niej najpewniejsze mecze albo te ktore mu najbardziej pasuja!Ja tez przeciez nie gram tego wszystkiego w realu a typy na wszystko podaje tylko po to jakby ktos chcial cos z tego wybrac,nie polecam tez pod zadnym wzgledem grania calej kolejki bo wiadomo ze zawsze sie zdazy jakas niespodzianka!Tak wiec do kazdego nalezy decyzja co sobie z tego bukitu wybierze dla siebie!Jak widac z obserwacji najkorzystniej jest stawiac moje typy w singlach gdyz maja dosc wysokie=korzystne kursy a skutecznosc nie jest na tyle wystarczajaca zeby je wszystkie ze soba kombinowac !Dlatego od dzis moze tez bede podawal co gram w realu a reszte bede tylko prognozowal!Co do wczorajszych moimch typow to weszly w 100 % i rowniez bardoz sie z teog cieszy gdyz zagralem te 3 mecze w 3ako i kurs laczy wyszedl ok 10.0 chyba bo mephis mialo 2.3,Houston 2.3 i Milwuakee chyba 1,45!
Z tego co na dzisiaj to widze tak naprawde 3 dosyc pewne mecze podobnie jak salival!Sa to
Toronto
Dallas
San Antonio
Chociaz Dallas sie troche boje bo nie wiem co z Nowitzkim tak do konca bo w ostatnim meczu chyba nie gral jednak i tak w nich wierze bo maja bardzo silna reszte skladu i powinni sobie poradzic z Denver bez McDeysa!
Pozatym Denver zawsze cienko gralo na wyjazdach(patrz chociazby zeszly sezon)
Pozatym z tego co postawilem ale nie uwazam tego za dosc pewne:
Boston za 2.7
New Jersey za 2.7 i
Utah za 1.5
Pozatym tylko mecz Clippersow jest na neutralnym boisku i jak dal mnei jest nie do grania!Zgadzam sie z MichaelemIp ze mecze 114 ,116 i 117 wcale nie sa pewne tym bardziej w takich % jak podal to Larry i glownie dlatego gram je przeciwnie!Co do meczu Cleveland to mam mieszane uczucia!Mecz na neutralnym terenie,po Clippersach juz od poczatku preseasonn spodziewalem sie duzo lepszej gry tymczasem Brand i Odom cos cienko,Clevland tez ma duuzy potencjal z Ilgauskasem!Ktoras z tych druzyn powinna sie wreszcie w tym meczu przebudzic!Mimo wszystko mysle ze beda to Clippersi!
Pozdrawiam
MAŁY
Acha i jeszcze jak co dzien moja skutecznosc:
19 na 36 czyli 52,7% Mam zamiar osiagnac ok 65% do konca preseason i mam nadzieje ze mi sie to uda!Jesli chodzi o regular season to zaczne juz podawac chyba tylko te typy ktore bede gral i bede je uwazal za pewniejsze tak jak Salival tak wiec licze ze wtedy skutecznosc bedzie ok 70-80%

Do góry
#9007 - 17/10/2001 11:37 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

Dziś najprawdopodobniej zagram

Cleveland - Boston (tutaj się jeszcze zastanowię)

Orlando - Charlotte

Salival

Do góry
#9008 - 17/10/2001 21:48 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
lleyton Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/01/2001
Dzis zagralem na :
Cleveland -Boston 2
Portland-Sacramento 1
Phoenix-Nowy Jork 1

Do góry
#9009 - 17/10/2001 22:35 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał lleyton:
[qb]Dzis zagralem na :
Cleveland -Boston 2
Portland-Sacramento 1
Phoenix-Nowy Jork 1[/qb][/QUOTE]

Portland mimo słabych meczy w preseason ten akurat mogą wygrać. Brak Webbera w ekipie gości to główny argument, również do gry powinien być gotowy Anderson oraz Wallace u gospodarzy (może Wells?). Dla fanów wszelkiego rodzaju statystyk argumentem na wygraną Blazers w tym meczu może być to, iż przegrana w tym meczu spowoduje pierwszy od 1988 roku przegrany preseason tego teamu

Co do Phoenix to prawdopodobnie nie zagrają Marbury, Hardaway, Delk i Tsakalidis i napewno Majerle. Na SG będzie musiał z konieczności zagrać Marion, a na SF John Wallace (ach ten finał z 1997 Syracuse - Kentucky). IMHO również mecz obstawiany przez Salivala - Orlando jest nie wart swego kursu, wobec absencji T. McGrady.

Do góry
#9010 - 18/10/2001 00:05 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb] IMHO również mecz obstawiany przez Salivala - Orlando jest nie wart swego kursu, wobec absencji T. McGrady.
[/qb][/QUOTE]

Możliwe, ale dlatego że rano wyjeżdżam na uczelnię i nie mam dostępu do netu aż do wieczora podaję swoje typy zazwyczaj dzień wcześniej, nie znając jeszcze wtedy kursów na dany mecz.

:rolleyes:

Salival

Do góry
#9011 - 18/10/2001 02:36 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Witam wszystkich!
Hehe!Chyba sie rozkrecam bo jest coraz lepiej!Kolejny kupon wszedl i kolejne korzysci majatkowe mam z NBA !
Dobra przejdzmy do rzeczy:
Real za 10 zl(uwazam za najpewniejsze)
IND-TOR 2 1.75
ORL-Char 1 1.4
Por-SAC 1 1.7
No i teraz mniej pewne na 2 kuponie cyzli reszta :
Clev-Bos 2
Chic-Clipp 1
Phoe-NY 2
Nie to zebym sie chwalil ale chcialbym zauwazyc ze wczoraj znowu tym razem 6 na 7 typow!Tak wiec skutecznosc ogolna 25 na 43 czyli juz 58.13% Zblizam sie dosc szybko do mojej magicznej granicy a myslalem ze zajmie mi to wiecje czasu
POZDRAWIAM
MAŁY

Do góry
#9012 - 18/10/2001 02:42 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Acha dzisiaj jest jeszcze mecz Milwuakee-Minnesotta ale skkoro juz przyjalem zasade ze gram to co w Mixie to bede stawial tylko i typowal te mecze co maja w ofercie!Powodzenia dzis w nocy i wysokich wygranych
MAŁY

Do góry
#9013 - 18/10/2001 13:30 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Ciekawe są kursy w Expekcie na dokonania Jordana w tym sezonie. Uważam, iż punkty i zbiórki można grać poniżej, a asysty odpuścić (ewentualnie powyżej).

Do góry
#9014 - 18/10/2001 13:59 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Ufff!Dobrze ze wczorajsze typy podalem i pozno i pewnie i tka nikt nie zdazyl ich zagrac !No coz zdaza sie i tak!Na dzisiaj najpewniej jak dla mnie wyglada:
Golden-Denver 1 za 1.75
Pamietajcie ze Jordan prawdopodobnie nie zagra z Detroit -wezcie to pod uwage przy stawianiu!Reszte dalbym tak choc jeszcze nie wiem co oprocz Golden zagram w realu:
Utah-Phil 1 -tez bardzo pewne w sumie moze nawet bardziej niz Golden nawet ale niski kurs
Det-Wasz jednak 2-niewiadomo co moze sie zdazyc
Memphis-Mia 1 -chlopaki sa dojebani u siebie i maja wole walki-dla nich sezon w sumie juz sie zaczal,nie maja kim grac wie cod razu szlifuja rookies!Nawet im to wychodzi granie takim zwariowanym skladem,a Battier i Gasol niezle sobie radza
Seatlle-Sac -hmmm nie wiem ale jednak 2 chyba-Sac nie gra az tak zle bez Webba no chyba ze Portland az takie cienkie bo wygrali z nimi dizsiaj tylko 101 -100
To tyle na dzis!Skutecznosc 27 na 49 55.10%
Spadlo ale nieznacznie naszczescie!Brakuje jeszcze 10% a czasu malo tak wiec musze sie lepiej postarac !
NARA
MAŁY

Do góry
#9015 - 18/10/2001 16:01 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Chciałem rzucić nieco światła na absencję graczy w poszczególnych drużynach co jak widać po wczorajszym dniu bardzo rzutuje na końcowy wynik rywalizacji. Oczywiście napiszę tylko o tym co IMHO jest godne obstawienia.

Miami - wydawało się, iż do gry powróci już Anthony Carter i Riley problem PG będzie miał z głowy. Niestety na wczorajszym treningu doznał kontuzji i Heat będą zmuszeni grać Kendall'em Gill'em na 1 (próbowany w Nets na tej pozycji), wspomagać go będą Buford i Ricky Davis. Oprócz tego rozgrywający najlepsze mecze w karierze - niechciany w Zepterze Marks również będzie on IR, czyli prócz B.Granta i L. Ellisa Riley będzie eksperymentował młodymi na pozycjach PF, C. W Memphis natomiast gra jeden z najbardziej ukształtowanych (4 lata gry w Duke) zawodników tego draftu Shane Battier, który potwierdza swoją dużą przydatność dla zespołu już teraz. Ciekawostką jest fakt, iż w zespole tym występuje również Lazarus Sims, który wspólnie z J. Wallacem zdobył wicemistrzostwo NCAA z zespołem Syracuse i rok później grał również w ... Pogoni Szczecin No coż pewnie nie zmieści się w sezonowej 15stce, ale do 29 października jest w składzie Grizzlies. Podsumowując po kursie jakim oferuje Mix nie zagrać Memphis byłoby nie fair

Denver bez Cheaneya, ale za to z Riderem, i gdyby nie Jamison (moim zdaniem jeden z najlepszych skrzydłowych w lidze, który zasłynał tym, iż grając w N.C miał statsy ok. 20p i 10zb mając kontakt z piłką około 90s średnio w ciągu meczu!) obstawiał bym wygraną Bryłek.

Do góry
#9016 - 19/10/2001 18:52 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Dziś z meczy o kursach godnych uwagi od razu rzuca się w oczy Orlando - Houston. Niestety nie ma co napalać się na wysoki kurs (2,85)na Teksańczyków, ponieważ mimo osłabień Orlando, w drużynie Rockets zabraknie Francisa, Rice'a, Griffin (być może), Williams'a, Cato, Taylor'a oraz trenera Tomjanovicia, czyli raczej 1.

Jedyny mecz, który IMHO warto obstawić to jeszcze raz zagrać przeciw Miami i tym razem postawić na Detroit. Reszta meczy dostępnych w ofercie Mixa to bardzo wyrównane spotkania lub po zaniżonych mocno kursach, czyli nieopłacalne do grania. Ewentualnie kurs na Indianę jest IMHO nieco zawyżony.

Do góry
#9017 - 19/10/2001 19:40 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Czesc witam wszystkich!
Typy na dzis:
W realu zagralem tylko tak :
Dallas
Houston
Milwuakee i
Detroit!
Oprocz tego jesli juz mialbym stawiac to wytypowalbym tak
Minnesotta
San Antonio i
La Lakers
To tyle na dzis!Moja skutecznosc all-time jak narazie to 31 na 55 czyli 56,36%
Pozdrawiam
MAŁY

Do góry
#9018 - 20/10/2001 20:25 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Na dziś nie ma tzw. pewnych meczy, ale są mecze warte swoich dużo w moim odczuciu zawyżonych kursów.

Godne uwagi są 2 mecze:
Atlanta - Charlotte oraz Washington - New Yersey.

Charlotte juz z Mashburnem, ale nadal bez Campbella. Natomiast do składu Atlanty powraca jeden z najlepszych blokujących ligi Rattliff, możliwa jest absencja Chrisa Crawforda. Mimo wszystko obstawiłbym w tym spotkaniu 1 (2.45).

Wizards - Nets w TNT. Wiadomo, iż każdy, zwłaszcza młodzież będzie chciała się pokazać. To nie wróży nic dobrego ekipie tak mało doświadczonej jak Wizards. Nets bez Martina , nie wiadomo czy zagra Hamilton w ekipie gospodarzy, jeśli nawet to z lekką kontuzją, a to oprócz Jordana jedyny strzelec w zespole. Jedyna skucha, która nie przemawia za Nets w tym meczu to Jefferson (rookie), który zagra prawdopodobnie przeciw swojemu idolowi (podobno plakat na ścianie jeszcze wisi) - Jordanowi. Wolałbym, żeby Kittles był gotowy do gry i spróbował przejąć czasem ciężar krycia, bo znająć Jordana może nieźle wpłynąć młodemu na "psyche". Wszystko wg. mnie jednak równoważy świetny kurs na Nets (2.45) i warto IMHO zaryzykować 2.

Jeśli ktoś lubi grać pod swoje zespoły i nie lubi niektórych ekip to może dać na Phile z Jazz po kursie 3.40. (Utah bez Melona)

Do góry
#9019 - 21/10/2001 15:52 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Usp widze ze sie opscilme jeden dzien nie podajac typow Zupelnie nie wiem jak to sie stalo!Bylem przkonanay ze je podalem!No coz na dzisiaj cos takiego!Mecze trudne wiec sam jescze nie wiem co z tego zagram w realu:
Seattle
Phoenix
San Antonio i
Clippersow chyba raczej
TO tyle
POzdrawiam i narazie
A i jeszcze skutecznosc
35 na 62 = 56,45%

Do góry
#9020 - 21/10/2001 16:15 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Ponieważ zainteresowanie typowaniem NBA jest znikome, podam w stylu Małego skuteczność typów i "zwijam manatki". Polecane przeze mnie typy do grania:
7 na 7, czyli 100%. Parę typów również dobrze oceniłem jako nie do grania, a które były polecane przez inne osoby...

Powodzenia

Do góry
#9021 - 21/10/2001 18:35 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Salival Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]Ponieważ zainteresowanie typowaniem NBA jest znikome, [/qb][/QUOTE]

jakto? mnie w weekend nie było, ale od jutro powinienem się tym znów zająć. Zawsze to jedna/dwie opinie więcej nt. danego meczu.
Zacznie się sezon to pewnie znajdzie się ze 20 "typerów"

[QUOTE][qb]
Parę typów również dobrze oceniłem jako nie do grania, a które były polecane przez inne osoby...
[/qb][/QUOTE]

I dobrze. Serio cieszę się bardzo, nawet jeśli chodzi Ci o mnie.

Pozdrawiam
Salival

Do góry
#9022 - 22/10/2001 12:22 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Hehe!No i prosze juz 2 dzien 100% a takie trudne te mecze sie mi wydawaly!
Co do Ufo!To ja swoje % podaje tylko po to zeby zobaczyc jaka skutecznosc bede mial typujac cayly preseason np po 100 meczach!Gdybym chcial miec ja na poziomie 100% to tez tak jak ty wybieralbym tylko niektore mecze z oferty!Ale mniejsza z tym!Skutecznosc 39 na 66 =59,09 %
Zostalo jeszcze 8 dni do koncza preseason!Akurat bedzie to jakies 34 mecze wiec zobaczymy jaka bedzie skutecznosc jka dojde do 100!Na dzisiaj bardzo pewnie wygladaja:
Atlanta
Minnesota i
Waszyngton
Pozatym typuje tak
Toronto
Charlotte
No i ostatni mecz strasznie trudny dla mnie ale chyba raczej Milwuakee
To tyle na dzis!

Do góry
#9023 - 22/10/2001 14:39 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał maly:
[qb]Co do Ufo!To ja swoje % podaje tylko po to zeby zobaczyc jaka skutecznosc bede mial typujac cayly preseason np po 100 meczach!Gdybym chcial miec ja na poziomie 100% to tez tak jak ty wybieralbym tylko niektore mecze z oferty![/qb][/QUOTE]

Przecież, nikt Ci nie broni typować całości (choć też omijałeś pewne mecze). Wiadomo, iż to jest daleko trudniejsze zadanie. Chciałbym tylko zauważyć, iż w pewne mecze typowałem przeciwnie do Ciebie i sam wiesz jaki był wynik. Wydaje mi się, iż to jest forum bukmacherskie i powinno się na nim raczej skupić na meczach, które warte są zagrania; trzeba "czuć", który mecz się opłaca zagrać, a który należy odrzucić, bo jest niewarty swego kursu. Ponadto IMHO nie grałem w większości na faworytów...

Pozdrawiam - Ufitsu

Do góry
#9024 - 22/10/2001 14:43 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
Jaki buk online przyjmuje zakłady na mecze przedsezonowe ?

Do góry
#9025 - 22/10/2001 14:48 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał SebaS.... ...:
[qb]Jaki buk online przyjmuje zakłady na mecze przedsezonowe ?[/qb][/QUOTE]

Nie widziałem nigdzie tego typu zakładów. No chyba, że masz konto w rosyjskim Marathonie

Do góry
#9026 - 22/10/2001 21:26 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Diego Offline
member

Meldunek: 06/10/2001

Do góry
#9027 - 22/10/2001 21:30 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Diego Offline
member

Meldunek: 06/10/2001

Do góry
#9028 - 22/10/2001 21:31 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Do góry
#9029 - 25/10/2001 07:41 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Ups Sorki !Jednak trafilem 22 tylko 3z 4 meczy bo Houston wygralo z San Antonio!Nie wiem jak ja to patrzylem!Tka wiec uzupelniajac statystyke razem z nastenymi typami wychodzi aktualnie 43 na 72 czyli 59,72%!Sorry za przerwe w ciaglosci podawania typow ale mialem problemy z dostepem do sieci!Jak widac 2 ostatnie dni jakie zdazylem podac w sumie spudlowalem 2 mecze na 10 wiec mialem czuja !Widze ze rzeczywiscie chyba narazie male zainteresowanie tym tematem tak wiec dociagne juz do tych 100 meczow i dopiero wtedy zacznie sie miejmy nadzieje typowanie na powaznie !Chcialbym stworzyc z tego tematu (tzn z nowego ktory mam zamiar zalozyc z poczatkiem sezonu)cos w stylu rywalizacji ktora bedzie mobilizacji ktora motywowalaby do lepszego przykladania sie do typow!Zobaczymy co z tego wjdzie!Co do UFO-to masz calkowita racje ze na forum powinny znajdowac sie w wiekszosci wartosciowe typy warte zagrania ale narazie to byl tylko preseason (zabawa) w ktorym chcialem sie poprostu mniej wiecej sprawdzic typujac wszystko co jest!W nowym temacie bede podawal juz tylko to co bede gral i bede uwazal za godne zagrania!Pozatym bede gral pewnym systemem wiec wszystko bede podawal i tak tak jak bede gral w realu!Apropo -to sa juz kursy na 1 mecze (30.10.01) w expekcie miedzy innymi!A i jeszcze jedno!W stsie widzialem dizsiaj ze pojawil sie preseason takze mamy konkurencje dla TOTOMIXA
MAŁY

Do góry
#9030 - 25/10/2001 15:41 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Ufo Offline
Pooh-Bah

Expekt Kto wyżej po regular season:
Phila - Orlando 2 [2.65]

oraz Kto lepsza średnia punktowa (chyba dobrze to rozumiem):
Allen - Malone 1 [1.85]

Pierwszy kurs jest wg. mnie świetny, drugi też wart jest ryzyka. Minusem jest długi okres oczekiwania na wygraną/przegraną

Do góry
#9031 - 25/10/2001 16:32 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
Hunterprize Offline
member

Meldunek: 21/01/2001
Wrocilem!
Ale tu dlugo nie bylem hehe
No coz ale jak tkos jest hazardzista zawsze tu wraca...
Ja tez chce obstawiac wyniki NBA
Wiec wygrywa Toronto, Orlando i New York

Do góry
#9032 - 25/10/2001 18:28 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
lleyton Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/01/2001
Moim zdaniem warto zagrac dzis na Atlante i Nowy Jork

Do góry
#9033 - 26/10/2001 01:44 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Ja stawiam dzis tak
Toronto
Orlando
Lakersow
Utah
Nwe Yorki
Phoenix
To tyle na dzis!Narazie!

Do góry
#9034 - 26/10/2001 11:41 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

61,53% 48 na 78
Dzis weszlo 5 na 6 meczy!Typy na dzis podam ok 14!Papa

Do góry
#9035 - 26/10/2001 20:48 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
Lakers
Sacramento
Portland
San Antonio

Do góry
#9036 - 27/10/2001 03:36 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Widze ze moj poprzedni post niestety sie tutaj nie pojawil nie wiedziec czemu !Trudno trak wiec jeszcze raz!Na dzisiaj:
Minnesota
San Antonio
Portland
New Jersey
Phoenix
Milwuakee
Chicago
Sacramento
Waszyngton
Tak troche z przekory na Waszyngton i Phoenix!Mysle tez ze San Antonio moze miec ciezko takze!Ale trudno niech juz tak bedzie!Co do L.A to poprostu nie przekonala mnie ich wczorajsza wygran z Milwuakee i tyle!Pozatym nie wydaje mi sie zeby dzis byly wszystkie "jedynki" a tak by wynikalo na 1 rzut oka!Musialem wiec gdzie znalezc "2"i mysle iz najbardziej prawdopodobne sa wlasnie w tych 3 meczach ktore dalem na "2"!Sa co prawda dosc ryzykowne ale chyba warte gry po takim kursie!
MAŁY

Do góry
#9037 - 27/10/2001 13:43 Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
maly Offline
enthusiast

Alez porazka dzisiaj !
Trzeba bedzie sie bardziej przylozyc dzisiaj w takim razie bo pozostalo mi juz tylko 13 meczy do wytypowania!52 na 87 czyli 59,77 %

UPS ale kapa i wlasnie do tego sie kapnalem ze dzisiejsze mecze to byly ostatnie mecze preseason!No coz trudno!NIe pozostaje mi nic innego jak tylko czekac do wtorku!Trzeba bedzie zalozyc temat odpowedni Narazie to wszystko w takim razie a temat ten uwazam za zamkniety!
MAŁY

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >