witam pieknie. Zamość miasto ładne, stadionik ciekawy ( jak na II lige), gra do chwili obecnej b. przyzwoita, miejsce w tabeli wprost rewelacyjne...ehhhhh..chce sie żyć..gdyby nie jedno!!!! .pora moi drodzy powoli wracać na miejsce w szyku!..... ..chyba sami to wiecie drodzy zawodnicy?.:-)) ..aha i najważniejsze: X2 ..głowy nie dam za to pare groszy to i owszem..nawet więcej niż pare Ps. rzadko się tu na forum odzywam...zaledwie kilka razy i byle czego ( jak niektórzy nie gadam)
nomad sadzisz ze hetman nie wygra tylko dlatego ze to juz czas na ich spadek w tabeli??? a może mógłbys bardziej uzasadnić ten mecz skoro zaszczyciłeś juz nas swoją obecnością
...sam wiesz , że są momenty kiedy wszystkiego nie mozna powiedzieć....i nie dlatego , że jestem samolub.....przejrzyj moje rzadkie typy na forum...jescze się nigdy nie pomyliłem!...też sie dziwie ale niekoniecznie myśle , że pora już na ten pierwszy raz.... ...mówie krótko: ja tak gram ale jak ktoś chce gwarancji to niech gra trzydrogowo:-)
Ja jestem kibicem Zagłębia Sosnowiec i wiem że sosnowicznie mogą spokojnie wywieść conajmniej punkcik z Zamościa ,ale nie można o tym meczu poiedzieć że to 100% X2 :rolleyes:
Pozdrowionka!
PS. Jest w ogóle na tym forum jeszcze ktoś z Sosnowca ?
Pozwole sobie zabrac glos w tej kwestii , otoz jestem z Sosnowca i bardzo dobrze znam sie z kilkoma zawodnikami ( koledzy z podworka). Mysle ze chlopakow stac na remis albo i na wygrana , ale pod warunkiem ze zagraja jak ze szczakowianka 5:1 !!!! , ale na to sie nie zanosi. W Zamosciu w druzynie Zaglebia zagra prawdopodobnie Tomasz Kulawik ( takie chodza sluchy) ale czy to cos zmieni . Biorac pod uwage ze Zaglebie na wyjezdzie w szesciu meczach 4 razy zremisowalo a 2 przegralo to nie sadze aby tam wygrali , OBYM SIE MYLIL Moj typ to remis .
Z tego co mi wiadomo w najbliższym meczu z Hetmanem Zamość pod znakiem zapytania stoi występ Roberta Rosińskiego ( to zle )oraz Tomasza Stolpy( zadne oslabienie). Nie zagra także Andrzej Zięba, którego w dalszym ciągu wykluczają kartki. Zespół Zamościa zagra w najsilniejszym składzie.
W Zaglebiu prawie na 100% zagra byly zawodnik Wisly Krakow -Tomasz Kuawik pozdrawiam
rzeczowa analiza - powinienes w miare mozliwosci informowac tutaj na formum o meczach zaglebia wszak bedziesz dysponowal zawsze najlepszymi wiadomosciami.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał vroon: [qb]rzeczowa analiza - powinienes w miare mozliwosci informowac tutaj na formum o meczach zaglebia wszak bedziesz dysponowal zawsze najlepszymi wiadomosciami.[/qb][/QUOTE]