Cześć arrow gratulacje za pierwszy trafny typ już zostały złożone żeby było ciekawiej to na dziś : #1 27th of March 2003 12:30am Atlanta +9.5 1.83 BET Detroit -9.5 1.83 BET
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]srichaphan-martin 2 1.83 26III 0.00[/qb][/QUOTE]Witam Przeciwnika Tyler pisz ktory wysylasz kupon w tym przypadku 1# Chodzi o to zeby wsztstko bylo jasne i nie mylilo sie Pozdro
Sorry za to pytanie ale cos mi sie bluesq nie podoba albo ja jeszcze nie zalapalem o co tam chodzi. A wiec maja tam troche pilki noznej? Cos tam widze ze maja ale chodzi mi na przyklad o 1 i 2 niemiecka, francuska, wloska.. itp. Jak mozna wyswietlic sobie strone ze wszystkimi spotkaniami np. na dzisiejszy dzien tak jak w expekcie lub unibecie? Prosze o pomoc bo bladze strasznie?
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cichy: [qb] mam prosbe, a mianowicie moglbys mi dac jakis link do sledzenia wynikow z tego turnieju?[/qb][/QUOTE] http://www.pgatour.com/scoring/r/index.html
witam slawek007, sorry że nie podałem dokładnie, ale spieszyłem się żeby zdążyć. no i dobrze na tym wyszedłeś, bo od razu wtopa. cóż, będę próbował dalej ale jakoś nie mogę się odnaleźć w 'przebogatej' ofercie tego buka.
witam #1. UAE Derby 29th of March 2003 2:50pm Inamorato to win 2,10 #2. DUBAI SHEEMA CLASSIC 29th of March 2003 3:30pm Sulamani to win 2,62 #3. DUBAI WORLD CUP 29th of March 2003 5:40pm Moon Ballad to win 3,50
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]witam slawek007, sorry że nie podałem dokładnie, ale spieszyłem się żeby zdążyć. no i dobrze na tym wyszedłeś, bo od razu wtopa. cóż, będę próbował dalej ale jakoś nie mogę się odnaleźć w 'przebogatej' ofercie tego buka.[/qb][/QUOTE]nie ma problemu rozumiem cie dokladnie zycze ci wielu trafnych typow oraz awansu
Witam klopsikus,trzeba zaczac: #1 Holland v Czech Republic 29th of March 2003 7:30pm Win/Draw/Win Holland 1.61 #2 Poland v Hungary 29th of March 2003 7:00pm Win/Draw/Win Poland 1.80 #3 Italy v Finland 29th of March 2003 8:00pm Win/Draw/Win Italy 1.22 Na razie tyle, jak sytuacja sie troszke wyjasni to zostawiam sobie dwa typy na pozniej. Odkrylem swoje karty. Klopsikus czas na ciebie.