[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik:
[qb]Przestańcie majaczyć! Jak sie komuś nie podoba to tak jak Conrad powiedział, nikt was nie zmusza do brania udziału w tym konkursie.[/qb][/QUOTE]Spokojnie, nikt nie majaczy, poprostu wyrażamy nasza opinię w tej sprawie, chyba nam wolno, nieprawdaż? To, że będzie grał ten komu to się podoba to chyba normalne. Normalne jest też, że każdy chce mieć taką ładną parasolkę

, ja naprzykłąd marzę o takiej
[qb] Dla mnie akurat jest to bardzo dobre posunięcie!
Ja też nie byłem zadowolony jak musiałem brać kursy z Profa, bo nie ma tam handicapow, które gram...Także też nie mogłem sie wykazać w 100% i między innymi dlatego tak szybko odpadłem z rywalizacji..[/qb][/QUOTE]Hadnicapy w profie są, fakt, że ubogie, ale są. Zdaje się, że chyba ze mną odpadłeś?

Ale nie o to chodzi

, jak ktoś jest dobry i ma troszke szcęścia to i bez handi sobie poradzi.
[qb]Zamiast się cieszyć, że mamy sponsora, mamy nagrody i to nietylko dla finalistow to wam się nonstop coś nie podoba. Conrad się stara, a wy szopki odwalacie. Jak ktoś jest taki mądry i ma takie swietne kontakty to znajdźcie sami coś a nie tylko krytykujecie.[/qb][/QUOTE]Trochę źle to odebrałeś. Nikt nie krytykuje Conrada i nie ma pretensji do niego, bo to by było paranoją. Poprostu jako uczestnicy tego forum i różnych jego konkursów jesteśmy jego częścią i wyrażamy swoje opinie. To, że nie zawsze one są takie jak każdy chce to chyba normalne. Jednym, tak jak Tobie, pomysł się spodobał innym, m.in. mnie, nie. To wszystko. Cieszę się, że jest sponsor i chwała mu za to, ale przyznam szczerze, że wolałem
Unibet.
[qb]Co do kursów to na stronie głownej wszystko jest napisane i można sobie łatwo przeliczyć ile to jest w decimal jeśli ktoś ma z tym takie problemy.
Pozdrawiam!

[/qb][/QUOTE]Wszystko?! hmm .... ciekawe.
Można to przeliczyć, tak jak mówił Conrad, na mecz.pl i trzeba będzie się troszkę więcej trudzić, ale taki problem to nie problem.
Pozdrawiam również i mam nadzieję, że ten buk dzięki nam zbankrutuje