Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#88537 - 03/02/2003 00:44 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Big_star Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nathan:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał geese:
[qb]Zadnego problemu z naliczaniem kursow nie bedzie-wiekszosc pewnie nie zauwazyla ale po wejsciu np.w international football w prawym gornym rogu jest cos takiego jak "show as decimals",klikasz wtedy "all pages" i masz normalne kursy,np.1.8
Pozdrawiam
Geese[/qb][/QUOTE]Albo ja jestem ślepy, albo tego nie ma [/qb][/QUOTE]Jesteś ślepy ...

Do góry
#88538 - 03/02/2003 02:57 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Krompa Offline
old hand

Meldunek: 21/11/2001
Prawo rynku jest nieublagane. Przychodzi sponsor i wymaga...
Ktos jednak jego oferte musi zaakceptowac. Jesli powala na kolana, dostaje duzo wladzy.
Moim zdaniem 150 EURO (i parasolki) to nie jest porywajaca oferta. Nie na tyle, aby zmieniac zasady w trakcie rywalizacji.
Conrad
Moze BlueSq zgodzi sie zasponsorowac konkurs, pomimo nie uzyskania wylacznosci?
Moze wprowadzic dowolnosc wyboru buka? Prof lub BlueSq. Oferta bedzie szersza i wszyscy zadowoleni.
Albo dograjmy edycje z nagroda tylko od typer.pl?
Niech BlueSq bedzie sponsorem od nowej edycji?
A propos typer.pl Zgodzil sie bez problemu na zmiane buka?
Ciekaw jestem.
Pozdrawiam
Krompa

Do góry
#88539 - 03/02/2003 02:57 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
komarek Offline
veteran

Meldunek: 06/11/2002
No to ja tez chyba jestem slepy bo nic takiego nie moge tam znalezc. Mozecie dokladnie wytlumaczyc o co chodzi

Do góry
#88540 - 03/02/2003 03:35 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Można ewentualnie korzystać z odds calculator , który przelicza z fraction na decimal
Pozdrawiam

Do góry
#88541 - 03/02/2003 06:19 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Geese, Blue Square będzie sponsorem od następnej edycji, ale od dziś używamy wyłącznie ich kursów do Playoff.

Krompa, nie widzę powodu by dalej używać kursów z Profa jeśli sponsorem zostaje inna firma. Wyboru buka też nie przewiduję.

Sponsorem tej edycji jest Typer.pl, sponsorem następnej edycji jest Blue Square. Oferta Typer.pl nie jest związana z jakimkolwiek bukiem.

Nigdy nie zadowolimy wszystkich, ale konkurs musi iść do przodu i tego typu zmiany są konieczne gdy nowa firma decyduje się wynagradzać najlepszych.

Do góry
#88542 - 03/02/2003 06:24 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Jeśli ktoś potrzebuje pomocy z kursami to zapraszam na stronę: http://www.mecz.org/index.php?dzial=kursy

Można też tam ściągnąć arkusz (Excel) do przeliczania kursów.

Przypominam, że dla celów Playoff nie używamy live betting oraz nie obstawiamy rynków finansowych.

Do góry
#88543 - 03/02/2003 14:30 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
norbi_071 Offline
old hand

Meldunek: 02/06/2002
qrwa co za kijowa oferta..... :-(((( ja *******e ani meczy na dzisiejszy challneger wroclawski na ktory bede szedl ani nic wrrrrrr uke:

Do góry
#88544 - 03/02/2003 18:09 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
nathan Offline
veteran

Meldunek: 03/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał norbi_071:
[qb]qrwa co za kijowa oferta..... :-(((( ja *******e ani meczy na dzisiejszy challneger wroclawski na ktory bede szedl ani nic wrrrrrr uke: [/qb][/QUOTE]Nie ma kursów na challanger wrocławski?! Rzeczywiście kiepski ten buk. Co jak co, ale challenger wrocławski powinien mieć w swojej ofercie każdy szanujący sie bukmacher

Pozdrawiam

Do góry
#88545 - 03/02/2003 20:07 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Przestańcie majaczyć! Jak sie komuś nie podoba to tak jak Conrad powiedział, nikt was nie zmusza do brania udziału w tym konkursie. Dla mnie akurat jest to bardzo dobre posunięcie!
Ja też nie byłem zadowolony jak musiałem brać kursy z Profa, bo nie ma tam handicapow, które gram...Także też nie mogłem sie wykazać w 100% i między innymi dlatego tak szybko odpadłem z rywalizacji.
Zamiast się cieszyć, że mamy sponsora, mamy nagrody i to nietylko dla finalistow to wam się nonstop coś nie podoba. Conrad się stara, a wy szopki odwalacie. Jak ktoś jest taki mądry i ma takie swietne kontakty to znajdźcie sami coś a nie tylko krytykujecie.
Co do kursów to na stronie głownej wszystko jest napisane i można sobie łatwo przeliczyć ile to jest w decimal jeśli ktoś ma z tym takie problemy.
Pozdrawiam!

Do góry
#88546 - 03/02/2003 22:42 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
nathan Offline
veteran

Meldunek: 03/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik:
[qb]Przestańcie majaczyć! Jak sie komuś nie podoba to tak jak Conrad powiedział, nikt was nie zmusza do brania udziału w tym konkursie.[/qb][/QUOTE]Spokojnie, nikt nie majaczy, poprostu wyrażamy nasza opinię w tej sprawie, chyba nam wolno, nieprawdaż? To, że będzie grał ten komu to się podoba to chyba normalne. Normalne jest też, że każdy chce mieć taką ładną parasolkę , ja naprzykłąd marzę o takiej

[qb] Dla mnie akurat jest to bardzo dobre posunięcie!
Ja też nie byłem zadowolony jak musiałem brać kursy z Profa, bo nie ma tam handicapow, które gram...Także też nie mogłem sie wykazać w 100% i między innymi dlatego tak szybko odpadłem z rywalizacji..[/qb][/QUOTE]Hadnicapy w profie są, fakt, że ubogie, ale są. Zdaje się, że chyba ze mną odpadłeś? Ale nie o to chodzi , jak ktoś jest dobry i ma troszke szcęścia to i bez handi sobie poradzi.

[qb]Zamiast się cieszyć, że mamy sponsora, mamy nagrody i to nietylko dla finalistow to wam się nonstop coś nie podoba. Conrad się stara, a wy szopki odwalacie. Jak ktoś jest taki mądry i ma takie swietne kontakty to znajdźcie sami coś a nie tylko krytykujecie.[/qb][/QUOTE]Trochę źle to odebrałeś. Nikt nie krytykuje Conrada i nie ma pretensji do niego, bo to by było paranoją. Poprostu jako uczestnicy tego forum i różnych jego konkursów jesteśmy jego częścią i wyrażamy swoje opinie. To, że nie zawsze one są takie jak każdy chce to chyba normalne. Jednym, tak jak Tobie, pomysł się spodobał innym, m.in. mnie, nie. To wszystko. Cieszę się, że jest sponsor i chwała mu za to, ale przyznam szczerze, że wolałem Unibet.

[qb]Co do kursów to na stronie głownej wszystko jest napisane i można sobie łatwo przeliczyć ile to jest w decimal jeśli ktoś ma z tym takie problemy.
Pozdrawiam! [/qb][/QUOTE]Wszystko?! hmm .... ciekawe.
Można to przeliczyć, tak jak mówił Conrad, na mecz.pl i trzeba będzie się troszkę więcej trudzić, ale taki problem to nie problem.

Pozdrawiam również i mam nadzieję, że ten buk dzięki nam zbankrutuje

Do góry
#88547 - 03/02/2003 23:45 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Witam Nathan! Troche mnie ponioslo, ale musialem to powiedziec.
Tak to z Toba odpadlem. Gram handicappy na NBA, NCAA i jakos nie widzialem ich w Profie, tymbardziej opcja "X" w NBA mnie dobila, bo musialem grac z podporka, kursy o wiele nizsze niz u innych bukow takze mialem mniejsze szanse niz np. mialbym w GB, gdzie moge obstawiac wszystko! ale nie o to chodzi. Trudno sie mowi, w tych warunkach okazales sie lepszy.
Co do kursow, to jesli jestes klientem Bluesq i sie zalogujesz to masz opcje "customize" i tam wybierasz sobie czy chcesz miec decimal odds czy fractional...
Ty tez juz chyba zakonczyles rozgrywke wiec mam nadzieje, ze sie jeszcze spotkamy w przyszlej edycji i zagramy o parasolke

Do góry
#88548 - 05/02/2003 00:21 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Smith Offline

Meldunek: 07/10/2001
widac ze w przebogatej ofercie BlueSquare jest zaduzy wybor spotkan i jest dylemat co wybrac - jak do tej pory 2 posty z typami - patrzac na 4 runde we wczesniejszych edycjach turnieju gdzie uczestnikow bylo mniej wniosek nasuwa sie sam -
ale to pewnie ja sie tylko czepiam

Do góry
#88549 - 05/02/2003 00:28 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
norbi_071 Offline
old hand

nie bez powodu sie mowi - pieniadze szczescia nie daja......
mamy sponsora i co ? i zabawa sie z****la bo nie ma co grac...... uke:

Do góry
#88550 - 05/02/2003 01:41 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Vipek Offline
old hand

Meldunek: 17/09/2002
Ech...przestancie narzekac i szukajcie w koncu "pewniakow" do konkursu ...dodam ze sam nie jestem zachwycony zmiana bukmachera...ale jak "mus to mus"

Pozdrawiam iwo:

Do góry
#88551 - 05/02/2003 14:48 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
norbi_071 Offline
old hand

Conrad kiedy uzupelnisz drabinke????

Do góry
#88552 - 05/02/2003 17:16 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
komarek Offline
veteran

Meldunek: 06/11/2002
Jak patrze na oferte Blue Square to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Przeciez tam nie ma co grac. Oferta pilki noznej jest strasznie okrojona, nie ma zadnego hokeja poza NHL. Jednym slowem przesada. Chyba zaczne obstawiac snookera albo cricketa. Albo wezme sobie udzial w jakas loteryjce

Do góry
#88553 - 05/02/2003 20:44 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał komarek:
[qb]Jak patrze na oferte Blue Square to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Przeciez tam nie ma co grac. Oferta pilki noznej jest strasznie okrojona, nie ma zadnego hokeja poza NHL. Jednym slowem przesada. Chyba zaczne obstawiac snookera albo cricketa. Albo wezme sobie udzial w jakas loteryjce [/qb][/QUOTE]Zacznij grac NBA! To dopiero poczatek, ten buk raczej bedzie przez dluzszy czas sponsorem, wiec zacznijcie sie przyzwyczajac...
pozdrawiam!

Do góry
#88554 - 05/02/2003 22:04 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Smith Offline

Meldunek: 07/10/2001
mam pytanie do tych ktorzy juz tam grali - czy w ofercie jest cos oprucz pilki noznej i wyscigow konnych - np. sporty zimowe (narciarstwo alpejskie , biatlon , skoki) koszykowka(euroliga) hokej (finlandia,niemcy,i inne europejskie) pilka reczna , tenis (atp, wta),siatkowka itp. bo jesli jest tylko pila nozna z handicapami NBAi NHL to konkurs robi sie bardzo ograniczony, oczywiscie zaraz mi Conrad powie ze niemusze brac udzialu - i napewno bym niewzial gdybym wiedzial ze bedzie taki cyrk z oferta. A co do nagrod - niewieze ze ktos gra w tym konkursie dla jakis marnych 100EUR (ktore musi dopiero postawic zeby cos tam dostac) tylko po to zeby sie wykazac.
Mozna chyba zrobic normalny konkurs z 2-3 ofertami firm bez zadnych sponsorow i smiesznych nagrod i grac tylko dla przyjemnosci - w takim konkursie kazdy by mial mozliwosc wykazania sie.

Pozdrawiam

Do góry
#88555 - 06/02/2003 02:41 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
Witam
Conrad mnie osobiscie nie przeszkadza zmiana buka ale jest jedna rzecz ktora mi sie nie podoba-co to za poroniony pomysl z tym zeby te 100E bylo w postaci zakladu??? Wyobraz sobie taka sytuacje-uczestnik konkursu meczy sie,dobiera starannie typy,glowkuje i kombinuje na rozne sposoby jak tu ograc przeciwnika,wreszcie wygrywa caly konkurs dostaje zakld wartosci 100E,stawia ten zaklad na mecz Panathinaikos-Aigaleo i zrozpaczony oglada wynik koncowy 0:1 I mysli-po kiego c***a mi to bylo? Jesli juz Bluesq ma byc sponsorem to niech sponsoruje konkurs na powaznie-bo co to za sponsoring kiedy zwyciezcy powinie sie noga i zaklad przegra? Wtedy firma nic nie traci,a zyskuje tylko rozglos i darmowa reklame.Conrad w naszym-uczestnikow konkursu-imieniu ponegocjuj z firma normalne zasady patronatu nad konkursem
Pozdrawiam
Geese

Do góry
#88556 - 06/02/2003 03:23 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Lao Offline
veteran

Meldunek: 07/03/2002
Ja już wprawdzie odpadłem z Playoffów, ale... Kursy na wyścigi konne "Starting Prize" nie są znane aż do momentu rozpoczęcia danego wyścigu, jak należy je podawać i roliczać w Playoffach ?

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >