Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#88557 - 06/02/2003 04:18 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Krompa Offline
old hand

Meldunek: 21/11/2001
Mam podchwytliwe pytanie do Conrada, ale prosze o szczera odpowiedz.

Co sie stanie, jesli zarowno ja, jak i moj rywal z pary w ramach bojkotu zmiany zasad w trakcie konkursu, podamy wszystkie swoje typy z Profesjonala?
Czy obaj zostaniemy zdyskwalifikowani?
A co jesli inni postapia w podobny sposob?
Tez ich wyrzucisz?
Chyba nie jest to konkurs organizowany dla sponsora, tylko dla nas?
Czy nie zatraciles sensu tej calej zabawy?
Przecie chodzi tez o to, zeby dzieciaki zagladajace na mecz.pl w poszukiwaniu typow mogly wybrac dla siebie cos ciekawego i zagrac to, u rodzimego buka?
Pewnie powiesz: kasa, rozwoj, przyszlosc konkursu.
Ale chyba wystarczajaco duzo postow pojawilo sie w tym temacie. Powinienes uszanowac wole forumowiczow. No chyba, ze wyznajesz zasade: dajcie wladze, a ja was usadze...

Do góry
#88558 - 06/02/2003 14:54 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Vipek Offline
old hand

Meldunek: 17/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał norbi_071:
[qb]Conrad kiedy uzupelnisz drabinke????[/qb][/QUOTE]Napisz maila to ja tobie wysle bo mam uzupelniona cala...

Do góry
#88559 - 06/02/2003 15:05 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
franek Offline
enthusiast

Meldunek: 21/09/2002
Krompa przyznam, że z żalem ale jakoś pogodzę się ze zmianą bukmachera. A odpowiedzi Conrada sam jestem ciekaw.

Do góry
#88560 - 06/02/2003 16:55 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
norbi_071 Offline
old hand

Meldunek: 02/06/2002
Vipek dzis jest juz uzpelniona wczoraj nie byla ;-) iwo: POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZDALEM ANGLIKA NA 4444 ;-)))) yeyeye

Do góry
#88561 - 06/02/2003 19:52 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Vipek Offline
old hand

Meldunek: 17/09/2002
Witam

Mam pytanie...:

Czy w ofercie BlueSQ jest Euroliga Mezczyzn ?? ...bo jakos nie moge znalezc albo jestem niewidomy...

Pozdrawiam iwo:

Do góry
#88562 - 06/02/2003 20:03 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Dobrze Vipek widzisz, że nie widzisz
iwo:

Do góry
#88563 - 06/02/2003 21:09 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Krompa, nie ingeruję w sprawy między uczestnikami jeśli obydwie osoby godzą się na inne rozwiązanie niż te, które jest przewidziane przez regulamin (np. edytowany post, brak wszystkich danych, itd.). Tak więc nikt nikogo nie będzie karał jeśli gracze w danej parze są w danej sprawie zgodni.

Nie wiem natomiast jak dochodzisz do wniosku, że w tej zabawie chodzi o to by zagrać u rodzimego buka... bo tak po prostu nie jest. Na dodatek żadna krajowa firma nie podaje kursów w necie, które są aktualizowane na bieżąco.

Na pewno nie będzie możliwości używania kursów od więcej niż jednego buka. Na pewno też nie będzie możliwości używania kursów innej firmy... niż sponsora.

Dla Ciebie może być lepszy Prof, dla kogoś innego Blue Square, a dla innej osoby jeszcze inna firma. Nie da się zrobić tak by wszyscy byli zadowoleni.

Do góry
#88564 - 07/02/2003 04:00 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Gabriel Offline

Meldunek: 13/03/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krompa:
[qb]Mam podchwytliwe pytanie do Conrada, ale prosze o szczera odpowiedz.

Co sie stanie, jesli zarowno ja, jak i moj rywal z pary w ramach bojkotu zmiany zasad w trakcie konkursu, podamy wszystkie swoje typy z Profesjonala?
Czy obaj zostaniemy zdyskwalifikowani?
A co jesli inni postapia w podobny sposob?
Tez ich wyrzucisz?
Chyba nie jest to konkurs organizowany dla sponsora, tylko dla nas?
Czy nie zatraciles sensu tej calej zabawy?
Przecie chodzi tez o to, zeby dzieciaki zagladajace na mecz.pl w poszukiwaniu typow mogly wybrac dla siebie cos ciekawego i zagrac to, u rodzimego buka?
Pewnie powiesz: kasa, rozwoj, przyszlosc konkursu.
Ale chyba wystarczajaco duzo postow pojawilo sie w tym temacie. Powinienes uszanowac wole forumowiczow. No chyba, ze wyznajesz zasade: dajcie wladze, a ja was usadze...[/qb][/QUOTE]Wiem, że pytanie nie jest kierowane do mnie, ale chciałbym powiedzieć, że wszystkie działania prowadzone przez Conrada zawsze były korzystne da nas. Na poczatku po wycofaniu unibetu kursy brane były z Profa i zaczęły sie mocne dyskusje czemu, jaki to on jest beeee (prof), a teraz zaczyna się czemu w BQ. Każdy cos by chciał ale nie ma mozliwosci aby każdy dostał. Równowaga w naturze,cały Świat nie moze być happy. Uważasz Krompa, ze bojkot jest dobry? Nie ma sprawy zbojkotuj następnym razem zgłaszanie sie do konkursu, moze dzięki temu zagra ktoś kto doceni starania Conrada.
Konkursy zawsze były robione dla nas, a Prof chyba za dużo by nam nie dał za to, ze kursy od niego bralismy?
Przemyśl trochę swoje postępowanie, jeśli jesteś za bojkotem to proponuję zacząć od nie brania udziału w konkursach!

Pozdrawiam

Do góry
#88565 - 07/02/2003 11:49 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Krompa Offline
old hand

Meldunek: 21/11/2001
Po pierwsze: pytanie zadalem czysto teoretyczne.
Po drugie: gdybym wiedzial, ze zasady zmienia sie w trakcie trwania rywalizacji, nie przystapilbym do konkursu.
Po trzecie: nie przystapie do nastepnej edycji, jesli uznam, ze w moim przypadku ma polegac tylko i wylacznie na graniu na sile dyscyplin, ktorych normalnie nie ruszam (gdyz ofeta ogranicza wybor w sposob maksymalny)
Po czwarte: jesli taka bedzie wola wiekszosci forumowiczow, byc moze zorganizujemy drugi, konkurencyjny play-off, byc moze bez nagrod, ale za to z bukiem umozliwiajacym wykazanie sie rzeczywista wiedza bukmacherska.

I w koncu po piate falabriel, czy jak ci tam (mojego nicka tez przekreciles ) kazdy ma prawo wyrazania opinii, a to ze wiekszosc zostala na sile uszczesliwiona i teraz meczy sie okrutnie z beznadziejna oferta nowego buka, to fakt, o czym swiadczy ilosc postow w tym temacie.
Pozdrawiam
Krompa

Do góry
#88566 - 07/02/2003 12:43 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Smith Offline

Meldunek: 07/10/2001
Witam Krompa
daj juz spokoj bo szkoda slow - na tym forum nieliczy sie glos wiekszosci - a zawsze znajdzie sie paru lizusow ktorzy potrafia tylko d... lizac
i niemaja wlasnego zdania.
a co do zorganizowania drugiego konkursu z normalna oferta bez smiesznych nagod juz pisalem - zobaczymy kory konkurs mialby wiecej chetnych.
Pozdrawiam

Do góry
#88567 - 07/02/2003 13:00 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Smith Offline

Meldunek: 07/10/2001
jeszcze jedno moze to przynajmniej oswieci niektorych - w poprzedniej edycji konkursu - zima 2002 przez 4 dni w IV rundzie bylo podanych 46 typow, teraz jest 13 swiadczy to chyba o czyms (liczylem na szybko - moze byc mala pomylka) . I moze zmienmy nazwe tej edycji z zima 2003 na " Pila Nozna BlueS..." (zero sportow zimowych w ofercie)

Do góry
#88568 - 07/02/2003 14:20 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Gabriel Offline

Meldunek: 13/03/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Krompa:
[qb]
I w koncu po piate falabriel, czy jak ci tam (mojego nicka tez przekreciles )[/qb][/QUOTE]To juz chamstwo maxymalne, ja przekręciłem Twój nick bo pisałęm późno i był to czysty przypadek a nie wypływało to z mojego braku inteligencji!!!

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Smith:
[qb]Witam Krompa
.....a zawsze znajdzie sie paru lizusow ktorzy potrafia tylko d... lizac
i niemaja wlasnego zdania.
[/qb][/QUOTE]Nie ma to jak inteligencja emocjonalna! Mylisz sie bardzo, wy jesteście za Profem bo bronicie swoich interesów, ja jestem za BQ bo bronię swoich. Dla mnie ważne jest NCAAB a nie żużel czy coś innego, a tego nie ma w Profie. Po za tym, konkurs bez nagród to nie konkurs. Kto by się tak wysilał i rozmyslał nad typami jak by nie chodziło o prestiż wygranej najlepszego konkursu na forum?
Pozdrawiam

Do góry
#88569 - 07/02/2003 14:59 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
Dobrze powiedziane Gabriel Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,a nazywanie kogos dupolizem z powodu innych zainteresowan sportowych jest conajmniej nieeleganckie Smith Mi np.oferta Bluesq odpowiada bo jest tam to co gram czyli pilka i kosz.Rozumiem ze niektorzy moga sie bulwersowac ze w ich ofercie nie ma lyzwiarstwa szybkiego czy innego srania na odleglosc parami na czas ale to jest juz ich problem

Do góry
#88570 - 07/02/2003 15:04 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
I jeszcze jedno-zapewne dla Was(mam na mysli Krompe i Smitha) wygrana w wysokosci 100E +250zl od Typer.pl to jest nic bo od takich sum to wy papierosa odpalacie,tacy jestescie wspaniali i tak kosicie kase u bukow.Dla mnie jednak jest to naprawde spora ilosc gotowki,i chocby nawet dlatego chce grac w konkursie.
Pozdrawiam
Geese

Do góry
#88571 - 07/02/2003 16:44 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Conrad Offline

Krompa,
1. spoko
2. zawsze tak było w regulaminie: 12. Do niniejszego regulaminu mogą być wprowadzone zmiany. Wszelkie zmiany będą obowiązywać następnego dnia od ich dokonania (decyduje data edycji tego postu).
3. tak jak wspomniałem, Tobie bardziej pasuje Prof, innym zaś Blue Square. Wszystko zależy od tego co obstawiasz. Wcale nie wątpię, że w Twoim przypadku może być to gorsza oferta.

Smith - śmieszne nagrody... po prostu nie zapisuj się do następnej edycji. Po drugie, do tego co napisałeś sprowadza się cała sprawa: Blue Square i nagrody, czy Prof i zero nagród? Hmm, ciężkie pytanie, co?

Do góry
#88572 - 07/02/2003 17:07 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
gregor84 Offline
enthusiast

Meldunek: 07/12/2002
Moim zdaniem Conrad ma rację, Blue Square ma trochę okrojoną ofertę, ale daje nagrody i jest sponsorem tego konkursu. Nie powiem, abym był zachwycony tą zmianą, ale jak mus to mus.

Pozdrowienia iwo:

Do góry
#88573 - 17/02/2003 14:07 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
norbi_071 Offline
old hand

Conrad jak sie ma sprawa z tymi czapeczkami czy jakimis tam magrodami rzeczowymi dla nie-finalistow
czy cvwiercfinalistow juz one obemuja? ;-))))
pozdrawam

Do góry
#88574 - 17/02/2003 21:56 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
Conrad Offline

Norbi, w tej edycji nagrody funduje Typer.pl - od następnej zaś Blue Square. Nagrody typu czapeczki będą oczywiście przysługiwać ćwierćfinalistom.

Do góry
#88575 - 18/02/2003 00:08 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
norbi_071 Offline
old hand

teraz to mnie Conrad rozbawiles buehhehe
to po kiego grzyba korzystac z ich kijowej oferty ich w tej edycji?????????? wiec do wygrania jest tylko 250zl?????????? no comments!!!!! uke:

Do góry
#88576 - 18/02/2003 01:10 Re: KOMUNIKAT: ZMIANA BUKMACHERA
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
norbi ty mnie też rozbawiłeś .
Wiem , że niektórzy grają w PlayOff by wygrac nagrode , ale wiekszosc gra by wygrac PlayOffy , a nie nagrode i pokazac się na forum jako dobry typer .

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >