Witam. Ja nie gralem tam od dluzszego czasu. I akurat wczoraj postanowilem cos tam wplacic na weekend. Pech chcial, ze sie udalo, wszystko dzialalo, postawilem pare zakladow. Ale juz dzisiaj za Chiny sie nie moge zalogowac. Wiec chcialem sie was spytac czy macie podobnie, a tutaj czytam, ze nie dosc, ze stronka nie dziala to ze jeszcze problemy sa z wyplatami. Szkoda, ze wczesniej nie zajrzalem na forum
Tak jak ktos napisal powyzej strona dziala pod adresami www1.pointbet.com i www2.pointbet.com tylko niestety z kolei nie dziala live chat, zeby ich poprosic o to, zeby mnie przypisali do innego adresu, bo jak rozumiem to jest konieczne. Mam tez pytanie czy komus w ogole wyplacili juz kase?
Ogolnie to po zapoznaniu sie z tym calym watkiem z ostatniego czasu to czarno to widze. Wydaje mi sie, ze ta kase juz chyba bedzie ciezko odzyskac. Nie jestem ekspertem w dziedzinie prawa czy ekonomii, ale wydaje mi sie, ze w tej sytuacji to pewnie bardziej im sie oplaca oglosic bankructwo/likwidacje firmy i otworzenie nowej. Bo marka Pointbet jest juz spalona i nie ma zadnej reputacji, a rzcej reputacje negatywna. Dobrze wiedza, ze nawet jakby wyplacili kase ludziom, ktorzy czekaja juz na nia prawie miesiac, to i tak nikt juz jej tam nigdy z powrotem nie wplaci, dlatego boje sie, ze predzej oglosza bankructwo i zaloza buka pod inna nazwa/siedziba itp. niz oddadza kase. Ale chcialbym sie mylic i odzyskac te pieniadze jednak z oczywistych wzgledow :/