dla mnie to wogole dziecinada, abram w ktoryms tam poscie pisal nie zalezy mi juz na tej kasie tylko chce dane osobowe tego kto sie wlamal, jesli chodzilo by o 1800zl fajnie ze komus o zdrowych zmyslach by na tym nie zalezalo, fajnie ze by nie chcial skontaktowac sie odrazu telefonicznie z supportem, a wogole widac jak gosc pisze i jak ciagle cos zmienia nie majac dowodow i nawet nie bylo takiej sumy na koncie, to mi sie kojarzy z tym co ze mna chcial zrobic KCCPP ostatnio, co mnie dziwi ostatnio codziennie pojawia sie nowy "oszukany" a po kilku dniach wpada we wlasne sidla, wedlug mnie cos powinno sie zmienic w regulaminie forum bo coraz wiecej malolatow siada przed monitorem i robi sobie zabawe chcac zaistniec tu i zrobic wielka kariere, czy ktos pamieta zeby kiedys dzialy sie takie cuda ??!! to jest szok te niby oszustwa sie rozwijaja szybciej niz rozwija sie poker w Polsce hehe dopoki sie takim pajacom bedzie na to pozwalac to beda zakladac 1000 tematow "firmie ....... mowie stop" pozdrawiam