pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: latajaca_holenderka
Pacyf Ty grasz we wtorek nie możesz dzisiejszego meczu śmiejecie się ze mnie a sami nie ogarniacie ale jak się pytam bo nie rozumiem to każdy taki beniaminek
nie chce nic mówić ale drabinka jest nie halo po grupach miało być że nie można trafić na siebie przed finałem i po to były te niebieskie i białe karteczki właśnie
nie chce nic mówić ale drabinka jest nie halo po grupach miało być że nie można trafić na siebie przed finałem i po to były te niebieskie i białe karteczki właśnie
od początku zamysł jest oparty na prawdziwych Mistrzostwach Świata. Wg mnie wszystko się zgadza
od początku zamysł jest oparty na prawdziwych Mistrzostwach Świata. Wg mnie wszystko się zgadza
niby tak ale możecie trafić na siebie w półfinale już a na mistrzostwach nikt nie ma 2 drużyn
Belgia, która słynie z czekolady i frytek, zyskuje reputację europejskiego centrum handlu kokainą - donosi brytyjski "Economist". Natomiast zarekwirowany przez służby narkotyk zalega w magazynach, ponieważ spalarnie nie nadążają z jego utylizacją