#749051 - 26/11/2006 11:55
Re: Autentyczne historie
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
Ostatnio pisałem tą historie na QC, ale przytoczę ją jeszcze raz. Ostatnio kolega pojechał umyć sobie samochód do myjni. Samochód jest ostro pucowany, ale nagle staje w miejscu i te szczoty zaczynają lakier po bokach rysować. Po pewnym czasie udało się go wyciągnąć, ale fakt faktem wyglądał tragicznie. Podchodzi do kumpla kierowniczka myjni i mówi. "No to co z tym robimy? Może jakaś darmowa myjnia? Albo płyn do spryskiwaczy?" Myślałem, że jebnę 
|
Do góry
|
|
|
|
#749054 - 26/11/2006 12:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Ładnych parę lat temu jacyś badacze odkryli źródło Amazonki i okazało się, że jest ona dłuższa od Nilu. Toczyły się/ toczą na ten temat spory, nie wiem jak wygląda sytuacja na dzisiaj ale wtedy była to wielka sensacja. Tak się złożyło, że mój kuzyn miał geografię i padło właśnie pytanie o najdłuższą rzekę świata. Wszyscy oczywiście odpowiadali, że Nil ale kuzyn przywołał właśnie te wyniki sugerujące, że to jednak Amazonka. W tym momencie oburzony nauczyciel: "Co ty opowiadasz ? Podwarzasz autorytet autora książki od geografii. Siadaj, jedynka !!! Albo nie chodź jeszcze do mapy"  Kazał mu szukać na mapie jakichś kosmicznych rzeczy, których nie dał się znaleźć  A nauczyciel kontynuuje; "Widzę, że mapy też nie umiasz. Siadaj, druga jedynka !!!"  I staraj się tu być kreatywnym, ciekawym świata itd 
|
Do góry
|
|
|
|
#749059 - 26/11/2006 13:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
to ja w podstawowce pamietam mialem kolezanke ktora potem nie zdala ze pokazywala na trojkat jak nauczycielka kazala jej pokazac kwadrat, wogole niezla byla druga sytuacja juz w LO, sprawdzian z Wosu albo z historii nie pamietam i bylo wpisac kraje ktore wstapily d UE, alez byl smiech jak zrzutowy nauczyciel zawsze nam czytal potem co lepsze wypociny przy oddawaniu sprawdzianow i czyta ze Afganistan albo Azerbejdzan ktorys z tych wstapil do UE  no polewka niesamowita
|
Do góry
|
|
|
|
#749061 - 26/11/2006 14:14
|
member
Meldunek: 02/09/2002
|
Quote:
Ostatnio pisałem tą historie na QC, ale przytoczę ją jeszcze raz.
Ostatnio kolega pojechał umyć sobie samochód do myjni. Samochód jest ostro pucowany, ale nagle staje w miejscu i te szczoty zaczynają lakier po bokach rysować. Po pewnym czasie udało się go wyciągnąć, ale fakt faktem wyglądał tragicznie.
Podchodzi do kumpla kierowniczka myjni i mówi.
"No to co z tym robimy? Może jakaś darmowa myjnia? Albo płyn do spryskiwaczy?"
Myślałem, że jebnę
już dawno się tak nie uśmiałem a może choinkę zapachową? 
|
Do góry
|
|
|
|
#749062 - 26/11/2006 14:32
|
veteran
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Quote:
ja nie potrafie tego tak fajnie opowiadac jak niektorzy
kolesie sie zjarali i postanowili pojezdzic sobie po miescie, wjechali na rondo, i tak sobie koleczka robili, w pewnym momencie trzask, uderzyli w kogos, zazwyczaj policji w takich wypadkach nie ma, ale tym razem byla, kolesie szybko wietrza woz, mija troche czasu, podchodzi policjant, przedstawia sie i mowi "Nic wam sie chlopcy nie stalo, ten pojeb ma 2 promile alkoholu"
jakos tak, zmienialy sie ronda, osoby, ale motyw zawsze ten sam pozostawal
zapomniales dodac, ze malach jezdzil pod prad na rondzie, a kierowca drugiego pojazdu zaczal opowiadac policjantowi, ze wjechal w niego maluch, ktory jezdzil w odwrotnym kierunku i wtedy nastapil test trzezwosci
to samo dzialo sie w zakopcu LOL
|
Do góry
|
|
|
|
#749065 - 26/11/2006 14:40
|
member
Meldunek: 02/09/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#749067 - 26/11/2006 14:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
kolesie sie zjarali i postanowili pojezdzic sobie po miescie, wjechali na rondo, i tak sobie koleczka robili, w pewnym momencie trzask, uderzyli w kogos, zazwyczaj policji w takich wypadkach nie ma, ale tym razem byla, kolesie szybko wietrza woz, mija troche czasu, podchodzi policjant, przedstawia sie i mowi "Nic wam sie chlopcy nie stalo, ten pojeb ma 2 promile alkoholu"
zapomniales dodac, ze malach jezdzil pod prad na rondzie, a kierowca drugiego pojazdu zaczal opowiadac policjantowi, ze wjechal w niego maluch, ktory jezdzil w odwrotnym kierunku i wtedy nastapil test trzezwosci
to na krupowkach jest rondo 
|
Do góry
|
|
|
|
#749068 - 26/11/2006 14:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
patrze chlopaki (o ile istnieli) wyrosli na legende polskich drog 
ale gnilec jest przedni jak ktos o tym opowiada, a ktos inny uzupelnia szczegoly mimo ze to nie jego znajomi
|
Do góry
|
|
|
|
#749069 - 26/11/2006 15:21
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje
|
Do góry
|
|
|
|
#749070 - 26/11/2006 15:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Quote:
Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje
Też to słyszałem 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|