Strona 3 z 10 < 1 2 3 4 5 ... 9 10 >
Opcje tematu
#749071 - 26/11/2006 16:16 Re: Autentyczne historie
KIDD Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/03/2005
Quote:

Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje

To też działo sie pewnie w co drugiej szkole.

Do góry
Bonus: Unibet
#749072 - 26/11/2006 16:29 Re: Autentyczne historie
aygo Offline
stranger

Meldunek: 09/03/2006
historaia 100% autenty.Otoz to bylo w 4 klasie techniukum,lekscja geografi i babeczka (fajna dupa ,ostra kosa) pytala qakurat cos o atmosferze.Akurat wziela mojego ziomka na piedestal.Kum,pel wukuty na blache dokladnie i odpowiada o skladzie atmosfery itp.. wymienil ten sklad i babka sie go pyat a co to jest to co2 w atmosferze(wiedziala ze go zagnie ale coz).Kumpel sie mota, wiec ja nagle z konca klasy tajniacko mop mowie "centralne ogrzewanie"a on do babki "centralne ogrzewanie cala klasa w smiech , a babeczka byla twarda i mowi mu , ze sie pyta o co2 , a moj kumpel na pelnej mowi"dwa centralne ogrzewania" pozdro i sorki za literowki , jest niedziela

Do góry
#749073 - 26/11/2006 17:30 Re: Autentyczne historie
Wahi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/09/2003
Co do szkolnych jaj to kiedys na kartkowce z WOSu trzeba bylo wymienic sasiadow Polski. Nie za bystra kumpela sie mnie pyta, to ja (niedawno slyszac taki kawal) mowie:
NRD, ZSRR i Czechoslowacja.

2 Tygodnie pozniej gosciu oddaje i sie z niej smieje, do tego czasu nie mialem pojecia, ze ona to na serio napisala :D:D:D:D

Do góry
#749074 - 26/11/2006 17:42 Re: Autentyczne historie
Túlio Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/03/2004
Historia zabrzmi jak kawal ale miala ona autentycznie miejsce calkiem niedawno, a wiec:

Stoi kumpel na przystanku i czeka na autobus, w pewnym momencie mijaja go spacerowicze(starsza babka i koles w srednim wieku) z psami. Pies babki przymila sie do psa goscia i w pewnym momencie babka mowi: "zostaw, zostaw ten piesek jest brzydki" koles stanal jak wryty i : "sama k**wa jestes brzydka!" - caly przystanek w smiech oczywiscie...

Do góry
#749075 - 26/11/2006 18:41 Re: Autentyczne historie
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Quote:

Quote:

Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje

To też działo sie pewnie w co drugiej szkole.

Taka akcja była w szkole w Janowie Lubelskim z tym, że nauczycielka powiedziała: "ostatnia ławka do przodu" i dwóch wzięło ławke i przenieśli ją na sam początek. To jest prawda na 100% i mogę sobie dać rękę uciąc. Wiem od najlepszego kumpla. pzdr

Do góry
#749076 - 26/11/2006 18:49 Re: Autentyczne historie
volsung Offline
member

Meldunek: 02/09/2002
Pierniczek nie żal Ci ręki?

Do góry
#749077 - 26/11/2006 20:00 Re: Autentyczne historie
Kuba88 Offline
addict

Meldunek: 23/02/2005
Mój kumpel pojechal na egzaminie na prawko w lewo na rondzie

Do góry
#749078 - 26/11/2006 20:02 Re: Autentyczne historie
Dziabor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
Quote:

a co w tym dziwnego skrecic w lewo na rondzie?? mysle ze chodzilo ci ze wjechal pod prad?? byla taka sytacja pamietam a tym programie na TVnie co pokaztwali kursantow... to byl twoj kolega ??

Do góry
#749079 - 26/11/2006 20:05 Re: Autentyczne historie
Kuba88 Offline
addict

Meldunek: 23/02/2005
Quote:

Quote:

a co w tym dziwnego skrecic w lewo na rondzie?? mysle ze chodzilo ci ze wjechal pod prad?? byla taka sytacja pamietam a tym programie na TVnie co pokaztwali kursantow... to byl twoj kolega ??

no pod prąd wlasnie przy wjezdzie na rondo w lewo nie to nie on to byla panienka jak dobrze pamietam :P

Do góry
#749080 - 26/11/2006 22:20 Re: Autentyczne historie
Podroznik Offline
veteran

Meldunek: 16/06/2003
Kilka lat temu modna była taka opowieść koles na imprezie postanowił zjechać po schodach na nartach więc kolesie zeszli na dół i czekaja na niego koles zjechał i mówi ze potrącił jakąs babcie na schodach wiec wszyscy do windy i wrócili na impreze .Na drugi dzień jednak postanowili poszukac tej babci i kiedy udało im się namierzyć mieszkanie to dowiedzieli sie od jej córki ze babcia jest w szpitalu więc jada do tego szpitala a tam im lekarz mówi że po opatrzeniu ran odwieziono babcie do psychiatryka bo twierdziła ze ja narciaż potrącił na schodach
...................................................
Druga historia jest już na pewno autentyczna bo wydarzyła się w 1993 roku na Helu. Jeden koles załozył sie z drugim że cały dzień się nie bedzie odzywał mógł tylko pisać.Miał zeszyt ale nie miał długopisu więc gestykuluje żebym mu go kupił a koleś do mnie co mu będziesz pomagał niech sam sobie kupi.Wchodzimy do kiosku i koles znowu zaczyna gestykulowac wiec kumpel wział wyrwał mu zeszyt z ręki i mówi pokaż co chcesz??Otwiera zeszyt i mówi na głos do mnie Rybke narysował!!!!a do niego mówi to nie ten sklep pójdziemy do drugiego to Ci kupimy.

Do góry
#749081 - 26/11/2006 23:07 Re: Autentyczne historie
KIDD Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/03/2005
Byliśmy na 2 roku. Bylismy w trakcie sesji. Napisalismy egzamin i w oczekiwaniu na wyniki postanowilismy sobie wypić kilka piwek. Jak wypilismy to oczywiście zaczelismy szukać wrażeń. Patrzymy a do sali wchodzi 1 rok na egzamin z ekonomii. Długo sie nie zastanawialismy i weszlismy razem z nimi. Zajelismy miejsca obok siebie, podpisalismy kartki nazwiskami osób z naszej grupy, które nie były naszymi ulubieńcami, kobieta podyktowała pytania i zabralismy się do pisania.

Jeden z kolegów Jakub O. na pytanie o scharakteryzwanie importu i eksporu zaczał opisywać proces importu.....marihuany i heroiny z Kolumbii do Polski. Jeszcze lepszy numer zrobił inny kolega Tomasz S. który pisał na temat: "Opisz model Kaleckiego". Dla ludzi niebędących w temacie - model Kaleckiego to jeden z modeli wzrostu gospodarczego. Kolega Tomasz napisał tak:

"Kalecki to był niezły model" i......................narysował Kaleckiego

Za kilka dni kobieta wywiesiła wyniki. Wszyscy dostalismy oceny niedostateczne. Chciałbym wiedzieć co myslała sobie, czytając nasze prace.

Do góry
#749082 - 26/11/2006 23:17 Re: Autentyczne historie
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Quote:

Co do szkolnych jaj to kiedys na kartkowce z WOSu trzeba bylo wymienic sasiadow Polski. Nie za bystra kumpela sie mnie pyta, to ja (niedawno slyszac taki kawal) mowie:
NRD, ZSRR i Czechoslowacja.

2 Tygodnie pozniej gosciu oddaje i sie z niej smieje, do tego czasu nie mialem pojecia, ze ona to na serio napisala :D:D:D:D

a umnie gość zdawał półrocze i zamiast NRD powiedział Prusy

Do góry
#749083 - 26/11/2006 23:33 Re: Autentyczne historie
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/08/2003
U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu,

....a kumpel

PRZECIEZ JA DZISIAJ WODY NIE WŁĄCZAŁEM

pamietam ze spadłem z krzesła

Do góry
#749084 - 26/11/2006 23:49 Re: Autentyczne historie
kristoskristof Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/03/2005
Quote:

U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu,

....a kumpel

:D dobre

Do góry
#749085 - 27/11/2006 00:47 Re: Autentyczne historie
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
Quote:

....a kumpel

leżę kur**

Do góry
#749086 - 27/11/2006 10:57 Re: Autentyczne historie
siwy212 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/02/2004
Quote:

W I liceum miałem w klasie dziewczyne, która nie potrafiła pokazać Afryki na mapie, myślała, że to miasto w USA.

hehe ja mam kumpla i pamietam jak w 8 klasie podstawowoki na lekcji geografi nauczyciel go wzial do tablicy, wisi mapa Polski i zadaje mu pytania. Po ktoryms tam z rzedu bez odpowiedzi kazal pokazac morze baltyckie. Kolo szukal go w karpatach i mimo usilnych prób podpowiadania nie znalazł oj było u nas kilku takich gigantów

Do góry
#749087 - 27/11/2006 11:13 Re: Autentyczne historie
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Niegdys w klasie mielismy takiego glaba Marcin F. jakas tam gadka, a ten do mnie taki tekst: " Ej to Stany Zjednoczone nie są w Unii europejskiej ?!?" Do tej pory jak sobie przypominam boli mnie brzuch

Do góry
#749088 - 27/11/2006 11:28 Re: Autentyczne historie
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
U mnie koleś myslał w podstawówce że ZAGRANICA to państwo. Ktoś mówił jade ZAGRANICE inny że jade do Anglii i ten podłapał i myślał że ZAGRANICA to państwo takie same jak anglia, francja itd

Do góry
#749089 - 27/11/2006 13:08 Re: Autentyczne historie
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Quote:

W tym momencie oburzony nauczyciel: "Co ty opowiadasz ? Podwarzasz autorytet autora książki od geografii. Siadaj, jedynka !!! Albo nie chodź jeszcze do mapy" Kazał mu szukać na mapie jakichś kosmicznych rzeczy, których nie dał się znaleźć A nauczyciel kontynuuje; "Widzę, że mapy też nie umiasz. Siadaj, druga jedynka !!!"

Hehe, mielysmy kiedys podobna historie tylko na macie w LO, ja moj kumpel rozrabialsimy, nie sluchalismy co baba mowi, i w koncu wzieła TOmka(kolega z lawki) do tablicy, rozwiazywal tam zadanie, pomecyl sie ale rozwiazal(dobry byl z maty), na to babka jednak "Tomek przykro mi, dopusczajacy".

On odchodzac sie usmiechnal i tylko powiedział "aha fajnie dzieki" po czym ona go zawolala ponownie i znow zadanko i znowu dopuszczajcy

Ja przez ten czas nie moglem wytrzymac w lawce.

Generalnie moja matematyczka to byla kobieta

Dłguie blond włosy, nazywala sie helena STANIK, w klacie tez ja slusznie rozdelo.
Oprcz tego nosila krotkie spodniczki, panterki etc a buty kozaczki z krokodyla, weza etc

Mozna by o niej ksiazke napisac, jedno z najslyszniejszych hasel, to jak na lekcji wypalila
"Podzielcie kartke na trzy nierowne polowy"

Do góry
#749090 - 27/11/2006 14:00 Re: Autentyczne historie
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
ja dzisiaj krecilem ksiedza na komorce jak na mnie krzyczal i sie zepsula :/

Do góry
Strona 3 z 10 < 1 2 3 4 5 ... 9 10 >

Moderator:  Biszop, rafal08