#749071 - 26/11/2006 16:16
Re: Autentyczne historie
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje
To też działo sie pewnie w co drugiej szkole.
|
Do góry
|
|
|
|
#749072 - 26/11/2006 16:29
|
stranger
Meldunek: 09/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#749073 - 26/11/2006 17:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/09/2003
|
Co do szkolnych jaj to kiedys na kartkowce z WOSu trzeba bylo wymienic sasiadow Polski. Nie za bystra kumpela sie mnie pyta, to ja (niedawno slyszac taki kawal) mowie: NRD, ZSRR i Czechoslowacja. 2 Tygodnie pozniej gosciu oddaje i sie z niej smieje, do tego czasu nie mialem pojecia, ze ona to na serio napisala  :D:D:D:D
|
Do góry
|
|
|
|
#749075 - 26/11/2006 18:41
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Quote:
Quote:
Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje
To też działo sie pewnie w co drugiej szkole.
Taka akcja była w szkole w Janowie Lubelskim z tym, że nauczycielka powiedziała: "ostatnia ławka do przodu" i dwóch wzięło ławke i przenieśli ją na sam początek. To jest prawda na 100% i mogę sobie dać rękę uciąc. Wiem od najlepszego kumpla. pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#749078 - 26/11/2006 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Quote:
Mój kumpel pojechal na egzaminie na prawko w lewo na rondzie
a co w tym dziwnego skrecic w lewo na rondzie?? mysle ze chodzilo ci ze wjechal pod prad?? byla taka sytacja pamietam a tym programie na TVnie co pokaztwali kursantow... to byl twoj kolega ?? 
|
Do góry
|
|
|
|
#749079 - 26/11/2006 20:05
|
addict
Meldunek: 23/02/2005
|
Quote:
Quote:
Mój kumpel pojechal na egzaminie na prawko w lewo na rondzie
a co w tym dziwnego skrecic w lewo na rondzie?? mysle ze chodzilo ci ze wjechal pod prad?? byla taka sytacja pamietam a tym programie na TVnie co pokaztwali kursantow... to byl twoj kolega ??
no pod prąd wlasnie przy wjezdzie na rondo w lewo nie to nie on to byla panienka jak dobrze pamietam :P
|
Do góry
|
|
|
|
#749081 - 26/11/2006 23:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Byliśmy na 2 roku. Bylismy w trakcie sesji. Napisalismy egzamin i w oczekiwaniu na wyniki postanowilismy sobie wypić kilka piwek. Jak wypilismy to oczywiście zaczelismy szukać wrażeń. Patrzymy a do sali wchodzi 1 rok na egzamin z ekonomii. Długo sie nie zastanawialismy i weszlismy razem z nimi. Zajelismy miejsca obok siebie, podpisalismy kartki nazwiskami osób z naszej grupy, które nie były naszymi ulubieńcami, kobieta podyktowała pytania i zabralismy się do pisania. Jeden z kolegów Jakub O. na pytanie o scharakteryzwanie importu i eksporu zaczał opisywać proces importu.....marihuany i heroiny z Kolumbii do Polski. Jeszcze lepszy numer zrobił inny kolega Tomasz S. który pisał na temat: "Opisz model Kaleckiego". Dla ludzi niebędących w temacie - model Kaleckiego to jeden z modeli wzrostu gospodarczego. Kolega Tomasz napisał tak: "Kalecki to był niezły model" i......................narysował Kaleckiego  Za kilka dni kobieta wywiesiła wyniki. Wszyscy dostalismy oceny niedostateczne. Chciałbym wiedzieć co myslała sobie, czytając nasze prace. 
|
Do góry
|
|
|
|
#749082 - 26/11/2006 23:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
Quote:
Co do szkolnych jaj to kiedys na kartkowce z WOSu trzeba bylo wymienic sasiadow Polski. Nie za bystra kumpela sie mnie pyta, to ja (niedawno slyszac taki kawal) mowie: NRD, ZSRR i Czechoslowacja.
2 Tygodnie pozniej gosciu oddaje i sie z niej smieje, do tego czasu nie mialem pojecia, ze ona to na serio napisala :D:D:D:D
a umnie gość zdawał półrocze i zamiast NRD powiedział Prusy 
|
Do góry
|
|
|
|
#749083 - 26/11/2006 23:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
|
U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu, ....a kumpel PRZECIEZ JA DZISIAJ WODY NIE WŁĄCZAŁEM pamietam ze spadłem z krzesła 
|
Do góry
|
|
|
|
#749084 - 26/11/2006 23:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu,
....a kumpel
PRZECIEZ JA DZISIAJ WODY NIE WŁĄCZAŁEM
pamietam ze spadłem z krzesła
:D dobre 
|
Do góry
|
|
|
|
#749085 - 27/11/2006 00:47
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
Quote:
U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu,
....a kumpel
PRZECIEZ JA DZISIAJ WODY NIE WŁĄCZAŁEM
pamietam ze spadłem z krzesła
leżę kur** 
|
Do góry
|
|
|
|
#749086 - 27/11/2006 10:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
Quote:
W I liceum miałem w klasie dziewczyne, która nie potrafiła pokazać Afryki na mapie, myślała, że to miasto w USA.
hehe ja mam kumpla i pamietam jak w 8 klasie podstawowoki na lekcji geografi nauczyciel go wzial do tablicy, wisi mapa Polski i zadaje mu pytania. Po ktoryms tam z rzedu bez odpowiedzi kazal pokazac morze baltyckie. Kolo szukal go w karpatach i mimo usilnych prób podpowiadania nie znalazł oj było u nas kilku takich gigantów 
|
Do góry
|
|
|
|
#749087 - 27/11/2006 11:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#749088 - 27/11/2006 11:28
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#749089 - 27/11/2006 13:08
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
W tym momencie oburzony nauczyciel: "Co ty opowiadasz ? Podwarzasz autorytet autora książki od geografii. Siadaj, jedynka !!! Albo nie chodź jeszcze do mapy" Kazał mu szukać na mapie jakichś kosmicznych rzeczy, których nie dał się znaleźć A nauczyciel kontynuuje; "Widzę, że mapy też nie umiasz. Siadaj, druga jedynka !!!" 
Hehe, mielysmy kiedys podobna historie tylko na macie w LO, ja moj kumpel rozrabialsimy, nie sluchalismy co baba mowi, i w koncu wzieła TOmka(kolega z lawki) do tablicy, rozwiazywal tam zadanie, pomecyl sie ale rozwiazal(dobry byl z maty), na to babka jednak "Tomek przykro mi, dopusczajacy".
On odchodzac sie usmiechnal i tylko powiedział "aha fajnie dzieki" po czym ona go zawolala ponownie i znow zadanko i znowu dopuszczajcy 
Ja przez ten czas nie moglem wytrzymac w lawce.
Generalnie moja matematyczka to byla kobieta 
Dłguie blond włosy, nazywala sie helena STANIK, w klacie tez ja slusznie rozdelo. Oprcz tego nosila krotkie spodniczki, panterki etc a buty kozaczki z krokodyla, weza etc 
Mozna by o niej ksiazke napisac, jedno z najslyszniejszych hasel, to jak na lekcji wypalila "Podzielcie kartke na trzy nierowne polowy"

|
Do góry
|
|
|
|
|
|