[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]Bilbao prowadzi 1-0 No cóż DMK pewnie awansujesz ale daleko w playoffach nie zajdziesz z taką taktyką [/qb][/QUOTE]
kuzwa kolego nie rob sobie chata z plejofof, bo zaczyna mnie to draznic i napewno nie tylko mnie
Wkurzyłeś mnie do białości zagraniem na East Stirling po kursie 3,10 i brakiem odpowiedzi na moje protesty. Pewnie o to chodziło. Zmarnowałeś mi miłą sobotę, trudno.
Chciałem jakoś to opisać, ale stwierdzę krótko.
Twój kontrowersyjny typ nr3 Seattle-Cleveland po kursie za gospodarzy 4,25 jest nieważny. Do typu nie wstawiłeś daty i zgodnie z regulaminem ten typ przepada.
Może mniej "głupkowato" jak stwierdziłeś, wyglądają moje wcześniejsze wypowiedzi.
Niestety w tym tygodniu nie miałem za wiele czasu, ale akurat w przypadku playoff wyszło mi to na dobre. Nie trafiłeś trzech swoich typów, więc ponownie w tym tygodniu mogę sobie wziąść wolne od grania ...
#73979 - 13/01/200215:38Re: II RUNDA: Playoff 'mecz.pl' Zima 2002
Anonymous
Unregistered
Witaj Macgaj No to poległem. Teraz to ja se moge w totka pograć. I tak uczynię. Swoją drogą jesli nie stanie się cud i awansujesz to Twoje typy z następnej rundy będę obstawiał w realu. A co? Jakis pożytek muszę mieć. #3 13.02.2002 16.55 Unibet 2607 Arsenal-Liverpool 1-2 12(kurs) #4 ten sam zakład co wyżej 3-1 15 #5 i jeszcze raz 3-0 16
Ehhh, niestety Ania wypadla z trasy. Cooz, zdarza sie... Ta runde koncze z wynikiem +43zł. Ty masz jak na razie -110zł, nierozstrzygniety jeden typ i jeden nie podany. Czekam na emocje.