Dlaczego Polacy są tacy ?? Bonus 30E i odrazu hurrra rejestrujemy po kilkanascie kont na niewiadomo kogo, oczywiscie nie tyczy sie to wszystkich. Ludzie po co zasmiecacie temat pytaniami jak tam grac ?? Wejdzcie sobie na pomoc w betfair i tam macie wszystko jasno wytłumaczone.
Poczytałem troche regulamin, nie jestem jakims ekspertem w angielskim, dopatrzylem sie takiego czegos:
iBetX Free Bet Terms And Conditions:
4. This free bet MUST be matched totally in terms of staked amounts please see below, either as one bet or as numerous bets.
Rozumie że cały free bet wymaga jednorazowego obrotu.
6. Funds can only be deposited or withdrawn once the member has successfully been verified by iBetX – Please See Member Verification Process.
Środki mogą zostać wypłacone tylko gdy użytkownik przejdzie proces weryfikacji - proces weryfikacji został opisany w dziale - Member Verification Process.
New MVP Processes at iBetX.com
Nie bede tu wklejał cytatów bo troche dużo tam tego jest. Jeżeli dobrfze zrozumiałem w każdemu po rejestracji doładowali konto freebetem, bez żadnych zobowiązań. W najbliższym czasie ich "Verification Team" będzie prosił każdego o weryfikacje swojego konta, a polega to na przesłaniu im:
- kopi poszportu lub prawa jazdy (w sumie nic nie wspominaja o dowodzie) głównie chodzi im o to żeby było zdjęcie, wiec myślę że dowodzik wystarczy
-skan dowolnego rachunku gdzie będzie widniał adres ( rachunek za wode, gaz, prąd, telefon)
- skan wyciągu z konta bankowego, którego będziemy używać do deponowania/wypłącania pieniędzy z iBetX.com
Dokumenty należy przesłać na adres maila:
mvp@ibetx.com lub pocztą.
Dopatrzyłem sie jeszcze jednego: regulamin New MVP Processes at iBetX.com ma date dodania listopad 2005 !! Reszta jest na rok 2006, w FAQ jest bardzo ważne pytanie:
How long do I have to get this information to iBetX?
You now have until midnight, 30th November 2005 to supply the information. If we don\'t have it by then we will be forced to temporarily suspend your account until they are received and validated.
Tzn że czas na dostarczenie im dokumentów jest ograniczony do północy 30 listopada tyle że 2005 roku. Pomyłka ??
To chyba tyle, jeżeli coś źle przetłumaczyłem prosze o korekte. Mam nadzieje że komuś pomogłem. Pozdrawiam