Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Kura
Nawet podobni, jeden drugiemu chyba lufę pucuje albo Pindol ma jakieś haki na Miodka Jak kudłaty nie dokona jutro publicznej egzekucji to znaczy, że nie ma zielonego pojęcia o piłce w PL albo pierwszy akapit z lufą jest na miejscu.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Biczyk, ignoruj i jeszcze raz ignoruj. Choroba psychiczna to upośledzenie, ani nie pomożesz ani nie naprawisz. Walka z wiatrakami, siła spokoju, dyskretna obserwacja
Ale najebali BTS ów w tej kolejce na naszej ekstraklapie
@ogarniam teraz wyniki z weekendu bo weekend z rodzinkąna lubelszczyźnie spędzony
no jeśli miałeś w planach grę na over/bts w najlepszej lidze to jesteś sporo do przodu
pewnie tak by było
p.s mam dobrą Agroturystykę do polecenia 6-7km od Kaziemierza Dolnego
Burbon pewnie skorzysta, bo on lubi podróżować, ja to jestem chory jak muszę się gdzieś z domu ruszyć
Jak ktoś z miasta i jechać na coś takiego to kurwa szok dla organizmu. Żarcie nie z dyskontu powietrze ubogie w spaliny widok na sad, mówiąc wprost KURWA SZOK dla organizmu