#726649 - 21/11/2006 20:50
Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
|
addict
Meldunek: 05/12/2004
|
@Korver... "jak ja do niej nie napiszę pierwszy to ona nic, cisza, no chyba, że ma jakąś konkretną sprawę do mnie, ale to baaardzo rzadko bywa rozmawiałem tez z jej koleżankami i one niestety stwierdziły, że ona taka jest. Nieśmiała, nieufna"
"Kobieta jest jak cien kiedy chcesz go zlapac ucieka, jednak kiedy, idziesz w druga strone to Cie goni"
to zalezy wszystko od dziewczyny, mozesz nawet ja zlewac i ona nic sobie z tego nie zrobi, moze to ma jakies podloze z przeszlosci, najgorzej rozgryzc dziewczyny zamkniete w sobie, ktore nie okazuja uczuc, ale takie osoby swoja tajemniczoscia pociagaja, to co ukryte jest ciekawsze, najgorsze jest z tego wszystkiego milczenie, Ty sobie wypruwasz zyly pajacujesz, zero efektow, odzywa sie kiedy cos chce? moze to typ egocentryczki? w stylu swiat kreci sie wokol mnie, chyba takie cos nie da rownej milosci Tobie
@gnacik ..."tak na marginesie, tez macie czasem ten problem, ze jak 'rozmawiacie' z dziewczynami i po jakims czasie czuć, że dziweczyna jest już 'na was' i wiecie, że byście tylko kiwneli palcem to jest wasza to zaczynacie szukać na siłe wad?" ============================================================ tak dokladnie to jak to w ktorejs ksiazce tlumaczyli, jak kot ma nad soba glebek nici i nie moze siegnac to szaleje za tym by to zlapac, gdy mu sie jednak to uda to, troche sie pobawi i juz klebek nie jest taki atrakcyjny....
|
Do góry
|
|
|
|
#726651 - 21/11/2006 21:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2003
|
MarPo pierwsze jesli ona zamknela cie juz w pudeleczku z etykietka "przyjaciele/koledzy" to przejscie poziom wyzej bedzie bardzo, bardzo trudne. Zreszta sam tekst "z wyglądu nie jesteś do końca w moim typie, a z charakteru jestes idealny" swiadczy o tym, ze traktuje cie najwyzej jako przyjaciela. Inna sprawa jest to, ze gdyby mnie tak dziewczyna napisala na pewno nie zawracalbym sobie taka glowy. Szkodam, ze nie napisala odwrotnie. Wyglad - ideal, charakter - nie do konca. Wtedy pole do popisu mialbys o wiele wieksze. Co mozesz zrobic? Przede wszystki zmienic zdecydowanie swoje podejscie i zachowanie w stosunku do niej i do samego siebie. Musisz stac sie Mezczyzna przez duze M (a sadzaca po opisie jaki dales sobie na GG nie bedzie to latwe). Tak pomyslalem, ze pewnie popelniasz jeden z czesciej zdarzajacych sie bledow. Chodzi o to, ze niewiedziec czemu, wielu chlopakow traktuje dziewczyny w jakis wyjatkowy sposob tylko dla tego... ze sa dziewczynami. Sam - byc moze nieswiadomie - chciales byc jej przyjacielem i robiles wszystko zeby do tego doprowadzic. Jesli jest to ladna dziewczyna to takich przyjaciol jak ty ma pewnie na peczki. Gdy spotkasz kobiete, ktora ci sie podoba, ktora wg ciebie warta jest zachodu to najlepiej od poczatku zaczac dzialac zeby pozniej nie doprowadzac do sytuacji w ktorej "atak" trzeba zaczac z pozycji przyjaciela bo wbrew pozora to wcale nie ulatwia zadania. Po drugie skoro twoj wyglad nie do konca jej odpowiada moze sprobujesz zmienic styl(choc nie wiem czy warto dla jednej dziewczyny - chyba ze ja kochasz, ale w to watpie po tym co napisales). Niewielu Ludzi zdaja sobie z tego sprawe, ale 70% szeroko pojetego "wygladu" to fryzura, ubrania, ladna cera itd. Wcale nie trzeba miec buzki Brad`a Pitt`a by uchodzic za czlowieka atrakcyjnego fizycznie. No chyba, ze kompletnie nie jestes w jej typie bo np. jestes blondynem, a ona woli brunetów. W takim wypadku nic nie zrobisz (chyba, ze przefarbujesz wlosy  ), a szanse stanie sie dla niej "kims wiece" spadaja wedlug mnie niemalze do zera. (oczywiscie przyklad z wlosami nie jest doslowny i nie nalezy brac go powaznie. Mialem tutaj na mysli blizej nieokreslone "cos" co sprawia, ze na widok niektorych osob serce zaczyna nam szybciej bic )]/i]
|
Do góry
|
|
|
|
#726653 - 21/11/2006 23:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
@gnacik ..."tak na marginesie, tez macie czasem ten problem, ze jak 'rozmawiacie' z dziewczynami i po jakims czasie czuć, że dziweczyna jest już 'na was' i wiecie, że byście tylko kiwneli palcem to jest wasza to zaczynacie szukać na siłe wad?" ============================================================ tak dokladnie to jak to w ktorejs ksiazce tlumaczyli, jak kot ma nad soba glebek nici i nie moze siegnac to szaleje za tym by to zlapac, gdy mu sie jednak to uda to, troche sie pobawi i juz klebek nie jest taki atrakcyjny....
...ale nmajorsze jest wtym to ze zazwyaczja chodzi o jej wywglad, ale anbayczmy pozyjemy 
|
Do góry
|
|
|
|
#726655 - 22/11/2006 12:09
|
member
Meldunek: 09/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#726656 - 22/11/2006 12:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
no gnacik chyba porzadziles przy transmisji TVN Turbo , albo jestes tak zmeczony : )
imieniny miałem, ehh... 
a w tamtym poscie chodziło mi o to, że zawsze chodzi o wygląd, ale pozyjemy zobaczymy
...przed wysłaniem posta prawdzałem błędy i myslałem, że jest ok :| niestety nie...hehe 
|
Do góry
|
|
|
|
#726657 - 22/11/2006 15:30
|
addict
Meldunek: 05/12/2004
|
Quote:
poczytajcie sobie
http://www.jakpodrywac.info/
wszystko wziete z ksiazki Langego "Tajemnice uwodzenia"
|
Do góry
|
|
|
|
#726658 - 22/11/2006 15:49
|
veteran
Meldunek: 15/08/2004
|
Quote:
To nie wchodz - proste.
Przecież to nie chodzi o to, że ja spać nie moge bo tutaj o tym piszecie. Chialbym by np. korver zwrocil uwage na to co zrobi ta blondi jak sie przypadkiem dowie o tym temacie-byc moze ze nic, ale skoro mu zalezy to ja bym na jego miejscu sobie oszczedzil rozpowszechniania jej wizerunku i obrabiania jej dupy na forum(prywatnie prosic o rade czy cos, to mozna zrozumiec)
Quote:
A co dziewczyny to swiete krowy, ze nie mozna o nich pisac czy zdjec wklejac?
Dziewczyny na ktorych komus zalezy - sa dla tej osoby swietymi krowami chocby nie wiem co-tak mnie rodzice nauczyli przynajmniej ale luz
Quote:
Dla mnie takie posty to tragedia!
Widac, ze 101% blaugrana.
Widać, że bananowy chłopak 
|
Do góry
|
|
|
|
#726667 - 23/11/2006 00:52
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
3) Twój wygląd Rośnie ci widoczny brzuch -10 To samo - ale trenujesz by się go pozbyć +8 To samo ale ty przerzucasz się tylko na szelki -25 .. i nosisz koszule typu Hawaje -35 Mówisz "nic nie szkodzi" bo ona ma podobny -800 To ostatnie jest najlepsze  leże....
|
Do góry
|
|
|
|
#726668 - 23/11/2006 11:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Korver spróboj pogadać z panną, niech to bedzie szczera rozmowa, powiedz jej co czujesz (tylko bez przesady, zadnego tam kochania i takich tam) i jak wyobrazasz sobie Wasza najblizszą przyszlosc. Zapytaj co ona o tym mysli, jakie ma obawy, jakie nadzieje. Zapytaj czy sie czegos boi, czy potrzebuje czasu. Nie naciskaj, rozmawiaj spokojnie, badz wyrozumialy i taktowny, musisz sprawic aby jej zaufanie do Ciebie caly czas sie poglebialo... ...zaufałem kiedyś pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią uciąć rękę... i co?i teraz kurwa nie miałbym ręki to do mojej sytuacji pasuje jak ulal, a ja pozwolilem tej kobiecie przyjechac do mnie na łikend. i co? nie wiem co z tego bedzie, ale raczej nie bede kochany, mily i słodki jak zwyle. mimo, że panna jest mi bardzo bliska i nie poznalem do tej pory dziewczyny, na ktorej bardziej by mi zalezalo niz na niej to mając w pamięci te numery ktore mi wykrecila i ile sie przez to wycierpialem, bede dla niej od teraz SS - słodkim skurwielem (text zaczerpniety z www.insomnia.pl). zawsze byłem dla niej takim ksieciem z bajki ale to nie przekonalo jej do bycia ze mna (mimo, ze wszystkie etapy typowe dla zwiazku zaliczylismy,) dlatego nadszedl czas na zmiane taktyki. albo wóz albo przewóz, jeśli chcesz zdobyć jakąś kobietę muisz być gotów ją stracić - to chyba z "Gry" Straussa...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|