Strona 6 z 11 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 10 11 >
Opcje tematu
#726649 - 21/11/2006 20:50 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
phaser Offline
addict

Meldunek: 05/12/2004

@Korver... "jak ja do niej nie napiszę pierwszy to ona nic, cisza, no chyba, że ma jakąś konkretną sprawę do mnie, ale to baaardzo rzadko bywa rozmawiałem tez z jej koleżankami i one niestety stwierdziły, że ona taka jest. Nieśmiała, nieufna"

"Kobieta jest jak cien kiedy chcesz go zlapac ucieka, jednak kiedy, idziesz w druga strone to Cie goni"

to zalezy wszystko od dziewczyny, mozesz nawet ja zlewac i ona nic sobie z tego nie zrobi, moze to ma jakies podloze z przeszlosci, najgorzej rozgryzc dziewczyny zamkniete w sobie, ktore nie okazuja uczuc, ale takie osoby swoja tajemniczoscia pociagaja, to co ukryte jest ciekawsze, najgorsze jest z tego wszystkiego milczenie, Ty sobie wypruwasz zyly pajacujesz, zero efektow,
odzywa sie kiedy cos chce? moze to typ egocentryczki? w stylu swiat kreci sie wokol mnie, chyba takie cos nie da rownej milosci Tobie

@gnacik ..."tak na marginesie, tez macie czasem ten problem, ze jak 'rozmawiacie' z dziewczynami i po jakims czasie czuć, że dziweczyna jest już 'na was' i wiecie, że byście tylko kiwneli palcem to jest wasza to zaczynacie szukać na siłe wad?"
============================================================
tak dokladnie to jak to w ktorejs ksiazce tlumaczyli, jak kot ma nad soba glebek nici i nie moze siegnac to szaleje za tym by to zlapac, gdy mu sie jednak to uda to, troche sie pobawi i juz klebek nie jest taki atrakcyjny....

Do góry
Bonus: Unibet
#726650 - 21/11/2006 21:05 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
no takie sa niestety

Do góry
#726651 - 21/11/2006 21:39 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Paxioo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2003
Mar

Po pierwsze jesli ona zamknela cie juz w pudeleczku z etykietka "przyjaciele/koledzy" to przejscie poziom wyzej bedzie bardzo, bardzo trudne. Zreszta sam tekst "z wyglądu nie jesteś do końca w moim typie, a z charakteru jestes idealny" swiadczy o tym, ze traktuje cie najwyzej jako przyjaciela. Inna sprawa jest to, ze gdyby mnie tak dziewczyna napisala na pewno nie zawracalbym sobie taka glowy. Szkodam, ze nie napisala odwrotnie. Wyglad - ideal, charakter - nie do konca. Wtedy pole do popisu mialbys o wiele wieksze.

Co mozesz zrobic?

Przede wszystki zmienic zdecydowanie swoje podejscie i zachowanie w stosunku do niej i do samego siebie. Musisz stac sie Mezczyzna przez duze M (a sadzaca po opisie jaki dales sobie na GG nie bedzie to latwe). Tak pomyslalem, ze pewnie popelniasz jeden z czesciej zdarzajacych sie bledow. Chodzi o to, ze niewiedziec czemu, wielu chlopakow traktuje dziewczyny w jakis wyjatkowy sposob tylko dla tego... ze sa dziewczynami. Sam - byc moze nieswiadomie - chciales byc jej przyjacielem i robiles wszystko zeby do tego doprowadzic. Jesli jest to ladna dziewczyna to takich przyjaciol jak ty ma pewnie na peczki.
Gdy spotkasz kobiete, ktora ci sie podoba, ktora wg ciebie warta jest zachodu to najlepiej od poczatku zaczac dzialac zeby pozniej nie doprowadzac do sytuacji w ktorej "atak" trzeba zaczac z pozycji przyjaciela bo wbrew pozora to wcale nie ulatwia zadania.

Po drugie skoro twoj wyglad nie do konca jej odpowiada moze sprobujesz zmienic styl(choc nie wiem czy warto dla jednej dziewczyny - chyba ze ja kochasz, ale w to watpie po tym co napisales). Niewielu Ludzi zdaja sobie z tego sprawe, ale 70% szeroko pojetego "wygladu" to fryzura, ubrania, ladna cera itd. Wcale nie trzeba miec buzki Brad`a Pitt`a by uchodzic za czlowieka atrakcyjnego fizycznie. No chyba, ze kompletnie nie jestes w jej typie bo np. jestes blondynem, a ona woli brunetów. W takim wypadku nic nie zrobisz (chyba, ze przefarbujesz wlosy ), a szanse stanie sie dla niej "kims wiece" spadaja wedlug mnie niemalze do zera.

(oczywiscie przyklad z wlosami nie jest doslowny i nie nalezy brac go powaznie. Mialem tutaj na mysli blizej nieokreslone "cos" co sprawia, ze na widok niektorych osob serce zaczyna nam szybciej bic )]/i]

Do góry
#726652 - 21/11/2006 22:29 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
dobra, przybieram inną taktykę, niech minie trochę czasu i zobaczymy co będzie. Sam jestem ciekaw ile wytrzymam Więc póki co, nie będę się udzielał w tym temacie

pozdro

Do góry
#726653 - 21/11/2006 23:50 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Quote:

@gnacik ..."tak na marginesie, tez macie czasem ten problem, ze jak 'rozmawiacie' z dziewczynami i po jakims czasie czuć, że dziweczyna jest już 'na was' i wiecie, że byście tylko kiwneli palcem to jest wasza to zaczynacie szukać na siłe wad?"
============================================================
tak dokladnie to jak to w ktorejs ksiazce tlumaczyli, jak kot ma nad soba glebek nici i nie moze siegnac to szaleje za tym by to zlapac, gdy mu sie jednak to uda to, troche sie pobawi i juz klebek nie jest taki atrakcyjny....

...ale nmajorsze jest wtym to ze zazwyaczja chodzi o jej wywglad, ale anbayczmy pozyjemy

Do góry
#726654 - 21/11/2006 23:58 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/01/2005
no gnacik chyba porzadziles przy transmisji TVN Turbo , albo jestes tak zmeczony : )

Do góry
#726655 - 22/11/2006 12:09 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Maras Offline
member

Meldunek: 09/01/2005

Do góry
#726656 - 22/11/2006 12:34 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Quote:

no gnacik chyba porzadziles przy transmisji TVN Turbo , albo jestes tak zmeczony : )

imieniny miałem, ehh...

a w tamtym poscie chodziło mi o to, że zawsze chodzi o wygląd, ale pozyjemy zobaczymy

...przed wysłaniem posta prawdzałem błędy i myslałem, że jest ok :| niestety nie...hehe

Do góry
#726657 - 22/11/2006 15:30 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
phaser Offline
addict

Meldunek: 05/12/2004
Quote:

poczytajcie sobie

http://www.jakpodrywac.info/

wszystko wziete z ksiazki Langego "Tajemnice uwodzenia"

Do góry
#726658 - 22/11/2006 15:49 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
GregVeB Offline
veteran

Meldunek: 15/08/2004
Quote:

To nie wchodz - proste.

Przecież to nie chodzi o to, że ja spać nie moge bo tutaj o tym piszecie. Chialbym by np. korver zwrocil uwage na to co zrobi ta blondi jak sie przypadkiem dowie o tym temacie-byc moze ze nic, ale skoro mu zalezy to ja bym na jego miejscu sobie oszczedzil rozpowszechniania jej wizerunku i obrabiania jej dupy na forum(prywatnie prosic o rade czy cos, to mozna zrozumiec)
Quote:

A co dziewczyny to swiete krowy, ze nie mozna o nich pisac czy zdjec wklejac?

Dziewczyny na ktorych komus zalezy - sa dla tej osoby swietymi krowami chocby nie wiem co-tak mnie rodzice nauczyli przynajmniej ale luz
Quote:

Dla mnie takie posty to tragedia!

Widac, ze 101% blaugrana.

Widać, że bananowy chłopak

Do góry
#726659 - 22/11/2006 17:23 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Kuba88 Offline
addict

Meldunek: 23/02/2005
GregVeB masz racji troche nieraz moze warto sie wygadac i ktos moze dobrze doradzi ale przypał zdeka zdracac takie rzeczy na forum na ogólnym :/ ale miejmy nadzieje ze dziewczyny nie wchodza ta to forum :P

Do góry
#726660 - 22/11/2006 18:05 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Grzena Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/12/2004

Co do GregVeb Twojej negatywnej opinii na temat gadania i wklejania zdjęć dziewczyn to przesadzone moim zdaniem. Panowie tutaj pokazują zdjęcia w ubraniach i pozatym jakieś z fotka.pl ,więc nie ma co krzyczec ,a prawda jest taka ,że na jakimś babskim forum pewnie znajdują się nasze zdjęcia

Do góry
#726661 - 22/11/2006 19:08 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
na moje to fajnie popatrzec na dupy innych i nie ma nic zlego we wklejaniu ich fotek

znajdzie mi ktos jakas laske na studniowke? moze brunetka od korvera?

Do góry
#726662 - 22/11/2006 19:33 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
Idą ostatki , więc polecam iść na jakieś disco sporo będzie tam odpowiednich na studniówkę , takich i do tańca i do kieliszka

Do góry
#726663 - 22/11/2006 22:45 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
GregVeB ma trochę racji. Głupio się poczułem wklejając te zdjęcia, ale skoro nikt nic nie pisał to siedziałem cicho. Teraz proszę, któregoś moda o skasowanie tych zdjęć (o ile to możliwe oczywiście).

z góry dzięki

Do góry
#726664 - 22/11/2006 23:23 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
Korver wreszcie rozsądna decyzja

Do góry
#726665 - 23/11/2006 00:09 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Troche mnie tu nie było i mam trochę zaległości. Co do tego żeby Korver sobie na razie zluzował to jak dla mnie niezbyt dobry pomysł. Ograniczyc kontakty to tak ale nie przerwać. Chodzi mi o to żeby skończyć z wszelkiego rodzaju rozmowami na gg(wogóle takie coś powinno być zabronione przed ukończeniem pełnoletności), nie wiecej niż 3 smsy raz na dwa dni...bo jak sobie pomyslę o gimnazajlistach, którzy sobie kupią pakiet 500 smsów i popierdalają po 80 na dzień to witki mi opadają A tak poważnie to koleś z liceum, potrafi roztrzasakać taki pakiet w 3 dni..Dla mnie to normalnie szok! ja tylę smsów nie napiszę przez pół roku...A wracajac do Korvera to niby dlaczego miałby dawać jej jakiś czas do namysłu?! Przecież ich sytuacja jest wręcz wyśmienita. Nie dość, że blodyna pierwszy poważny kiss zaliczyła właśnie z nim to po drugie spotykają sie normalnie, panna nie robi żadnych wymówek, ze musi posprzatać garaż itp Wszytsko jest ok tylko, że ona potrzebuje czasu ale nie takiego czasu odpoczynku od Korvera tylko czasu żeby przyzwyczaic sie do nowej(dla niej) sytuacji. Ona pewnie nie wie jak to jest być w związku i powoli się do tego przystosowuje. Wg mnie przerwanie kontaktu będzie dla niej oznaczało, że Korver nie jest nia już zainteresowany. A po takim czasie "odpoczynku" na sms'a od Korvera: "spotkamy sie dzisiaj?" nie liczyłbym na chóralne TAK...Olewanie panny jest dobre ale tylko na poczatku znajomości, a oni są już w bardziej zaawansowanej fazie. tak jest przynajmniej moje zdanie. pzdr

Do góry
#726666 - 23/11/2006 00:25 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

http://allegro.pl/item142408118_grzejace_serduszko_super_prezent_na_mikolaja_.html

Takie coś zauważyłem na allegro... jak dla mnie bomba. Bardzo ciekawy i oryginalny prezent. Tylko proszę bez tekstów, że to niby moja aukcja...

Do góry
#726667 - 23/11/2006 00:52 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

3) Twój wygląd
Rośnie ci widoczny brzuch -10
To samo - ale trenujesz by się go pozbyć +8
To samo ale ty przerzucasz się tylko na szelki -25
.. i nosisz koszule typu Hawaje -35
Mówisz "nic nie szkodzi" bo ona ma podobny -800

To ostatnie jest najlepsze leże....

Do góry
#726668 - 23/11/2006 11:09 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
Korver spróboj pogadać z panną, niech to bedzie szczera rozmowa, powiedz jej co czujesz (tylko bez przesady, zadnego tam kochania i takich tam) i jak wyobrazasz sobie Wasza najblizszą przyszlosc. Zapytaj co ona o tym mysli, jakie ma obawy, jakie nadzieje. Zapytaj czy sie czegos boi, czy potrzebuje czasu. Nie naciskaj, rozmawiaj spokojnie, badz wyrozumialy i taktowny, musisz sprawic aby jej zaufanie do Ciebie caly czas sie poglebialo...

...zaufałem kiedyś pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią uciąć rękę... i co?i teraz kurwa nie miałbym ręki

to do mojej sytuacji pasuje jak ulal, a ja pozwolilem tej kobiecie przyjechac do mnie na łikend. i co? nie wiem co z tego bedzie, ale raczej nie bede kochany, mily i słodki jak zwyle. mimo, że panna jest mi bardzo bliska i nie poznalem do tej pory dziewczyny, na ktorej bardziej by mi zalezalo niz na niej to mając w pamięci te numery ktore mi wykrecila i ile sie przez to wycierpialem, bede dla niej od teraz SS - słodkim skurwielem (text zaczerpniety z www.insomnia.pl). zawsze byłem dla niej takim ksieciem z bajki ale to nie przekonalo jej do bycia ze mna (mimo, ze wszystkie etapy typowe dla zwiazku zaliczylismy,) dlatego nadszedl czas na zmiane taktyki. albo wóz albo przewóz, jeśli chcesz zdobyć jakąś kobietę muisz być gotów ją stracić - to chyba z "Gry" Straussa...

Do góry
Strona 6 z 11 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 10 11 >

Moderator:  Biszop, rafal08