Nie jestem doświadczonym graczem, ale w kilka dni ugrałem na live w Expekt 516zł (na czysto 331zł).
Obstawiałem tylko dwie opcje:
1. na 15, 10 minut przed końcem meczu piłki nożnej że wynik sie nie zmieni (po kursach 1.40, 1.50, 1.60). Mysle ze jeszcze pewniejsze byłoby tak obstawiac przed końcem 1. połowy.
2. w '60, '65 minucie meczu że nie padną jeszcze 2 bramki. Można tak ustrzelic niezly kurs, a i czasem zdarzaja sie mile niespodzianki. Przykładowo obstawiłem ostatnio po kursie 1.60 i później 1.45 w '85 minucie meczu Real z (chyba) Celta Vigo, przy wyniku 1-1, że w meczu padnie poniżej 3,5 gola

Prosze sie zbytnio nie sugerowac tymi sposobami, gdyz jestem laikiem i nie mając skad dowiedziec sie jak najkorzystniej wykorzystac zakłady live, samemu wykminiłem taki właśnie "sposób". Na pewno są jakieś lepsze metody.
Wygraną kasę wypłaciłem na konto bankowe, gdyż nie miałem konkretnego planu na dalszą grę. Część srodkow wplacilem do
Bwin.com i poki co czekam już od czwartku aż dotrą. Tam zamierzam grac na to, że w meczu (możliwie overym) pierwszy gol zostanie zdobyty ze zwykłego strzału (nie z główki, nie z wolnego, nie z karnego), po kursie 1.55.
Dodam jeszcze ze grajac na live w Expekcie udalo mi sie ugrać w tydzień prawie 180% kwoty jaką tam wpłaciłem (185zł), jednak tylko dzięki stawianiu nawet 3/4 kapitału na jedno spotkanie. Cóż, chociaż raz się przyfarciło.
Chętnie poznam Wasze sposoby.