#716255 - 15/11/2006 19:04
Re: Legendy Bukmacherki
|
veteran
Meldunek: 26/07/2006
|
Ja osobiście na typach DJ SOSNY żle nie wyszedłem , a wręcz parę fajnych balang z jego typów było  Choć ostatnimi czasy trochę Mu nie idzie (j.w) Dzięki Experto za tematy o Rafterze - dziś w robocie zupełnie nic nie zrobiłem czytając wszystko o "guru" tego forum. THE BEST OFF ! Facet jest moim IDOLEM !!! :0) PS. Z innej beki: A może by tak założyć temat na temat podawania fajnych typów z wysokimi kursami do rozpisów.Myślę że mogłoby to się sprawdzić.Wiem że jestem świeży ale można na rozpisach nieżle zarobić (oczywiście trafnie dobierając typy) - kto chce niech sprawdzi na stronie STS moje "stats" (Klub STS -->Rankingi) Mój punkt : Warszawa 20 , nick : kudlaty ZAZNACZAM : nie piszę żeby się chwalic tylko żeby zaraz w moim kierunku nie poleciało parę "jobów" bo przeglądając posty widzę że bywa czasem nerwowo  Pozdrawiam all members 
|
Do góry
|
|
|
|
#716256 - 16/11/2006 15:17
|
newbie
Meldunek: 14/11/2006
|
Quote:
Rafter jest wyjatkowy - jemu wszystko bedzie wolno - przeklinac, wyzywac innych - ale chyba nawet to go nie przekona zeby wrocic A co z DJ Sosna? On tez swego czasu nawojowal z tego co czytalem w komentarzach do wywiadu z nim na interia.pl (slynne 7 miesiecy na minusie)...Wiem ze teraz jest dziennikarzem ale z tego co czytam Tylko Pilke typy sa delikatnie mowiac bardzo przecietne jesli nie ponizej przecietnej - czy ktos przypomni osiagniecia tego dzentelmena?
Lord znam historie DJa.
Kiedys kiedy podawał typy w płatnym serwisie był "wielki", jego "wielkosc" polegała na tym iż miał kontakt z pewna grupą ludzi w polsce grajacych zawodowo i dostawał od nich typy, wtedy dla ludzi niewtajemniczonych był geniuszem, jednak grupa szybko sie zorientowała ze za typy które dostaje od nich za darmo pobiera pieniądze i zerwali z nim kontakt. Wtedy DJ ratował sie na własna rękę, na efekty nie trzeba było duzo czekac, wtopa za wtopą i gigantyczny minus.
Zamiast przeprosic wszystkich on wybrał scieżke wojenną i najzwyczajniej w swiecie spalił sie.
Jego typy czy w gazecie czy na jego stronie sa mierniutkie, nie majace szansy w dystansie generwoac plusa.
To pokrótce historia DJa , gwarantuje ze w 100% napisałem prawde.
On chyba znowu robi przymiarki na płatny portal jednak teraz ma małe szanse odniesc sukces, aloha!
|
Do góry
|
|
|
|
#716258 - 16/11/2006 18:26
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
miał kontakt z pewna grupą ludzi w polsce grajacych zawodowo i dostawał od nich typy, wtedy dla ludzi niewtajemniczonych był geniuszem, jednak grupa szybko sie zorientowała ze za typy które dostaje od nich za darmo pobiera pieniądze i zerwali z nim kontakt.
eee tam, zbytnio to uprosciles, takie typy gralo pol europy, to wcale nie oznaczalo ze sa wynoszone, dla przykladu dj zamierzal sobie zagrac wczoraj polske, ale ktos podal ten typ godzine wczesniej zanim on umiescil na stronie i pozniej text o wynoszeniu
tak jak napisal maciek nalezy mu sie szacunek, bo stworzyl cos czego nikt przed nim w polsce nie zrobil, nie trzeba przypominac ile klonow sie pojawilo, gdy jego serwis okazal sie strzalem w dziesiatke.
|
Do góry
|
|
|
|
#716262 - 17/11/2006 22:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Pewnie ze kazdemu zdarza sie czasami tzw. czarna seria czyli nie trafienie kilku typow z rzedu .Dobrego typera poznaje sie po tym ze umie wyjsc z takiej sytuacji umiejetnie dysponujac swoim kapitalem.Jesli Sosna sprzedawal swoje typy to nic nie mozna mu zarzucic.Wiem ze są ludzie ktorzy krytykuja platne typy a jestem pewien ze jesli znalazly by sie osoby ktore by chcialy je od nich kupowac sami by sprzedawali  ....proste.Sam mimo tego ze sporo wychodze na graniu mialem krotki epizod gdzie "pomagalem" pomnozyc kapital starannie wyselekcjonowanej liczbie osob ktore same o to zabiegaly  ... musze sie pochwalic ze bardzo dobrze mi poszlo i wedle umowy udalo mi znacznie powiekszyc ich kapital po czym zrezygnowalem z braku czasu.Ale wracajac do Sosny to jesli byli ludzie ktorzy chcieli kupowac jego typy to co w tym zlego?  Natomiast jesli sprzedawal cudze typy nie wykazujac sie swoją wiedzą i umiejetnosciami analitycznymi a jedynie kserowal typy ktore przekazywal dalej naiwnym ludziom to takie zachowanie jest naganne ....zalosne ...smieszne itd hehe... moze niech sam Dj Sosna sie wypowie bo przyznam ze tez jestem ciekawy jak to do konca bylo...
|
Do góry
|
|
|
|
#716263 - 18/11/2006 08:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Tutaj jest link do wywiadu z Filipem: http://sport.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/jak-wygrywac-u-bukmachera,670454 - komentarze sa dosc niepochlebne uderzyl mnie taki jeden napisany przez Pawła: 'facet zalozyl platną (lol) strone, na której podawal swoje typy. Pobierał abonament 50 zł ! Przecież gdybym byl tak dobrym typerem, to siedzialbym cicho i wygrywał. Ale wielu ludzi sie skusiło, wiem jak wielu bo czesto korzystalem z konta znajomego, który sie tam zarejestrowal. W zamian w ciągu chyba 2 lat doprowadzil wielu ludzi do bankructwa, którzy zdecydowali sie grac jego typy. Czesto bylo tak, ze ludzi wygrywali na swoich typach a tracili na typach DjSOSNY. Statystyki byly nieubłagane, prawie wszystkie miesiace na minusie lub na lekkim plusie, który nie pozwalal nawet na pokrycie abonamentu. Niekulturalne wymiany zdan z abonamentami, jedyny argument pana Filipa : "Jesli sie nie podoba wt mozesz zrezygnowac". Niekiedy w gazecie z która wspolpracowal podawal zupelnie inne typy niz na stronie, czesto przeciwne !! Z koncem ubieglego sezonu Pan Filip dal sobie zupelnie spokój z podawaniem typów na swojej stronie, bo ludzie chcieli go juz zlinczowac. Swoje typy z rownie mizernym skutkiem publikuje na platnej stronie angielskojezycznej. Osobiscie nie mam nic do tego Pana, ale chcialbym troche wyprostowac ten wizerunek, który podala Interia. Prosze mnie nie krytykowac, bo poparcie moich słów mozecie znalezc, na kilku polskich forach bukmacherskich' KONIEC CYTATU Tak czy siak Sosna jest legenda polskiej bukmacherki, dobrego typera broni jedno: WYNIK i jesli jest dodatni i systematycznie sie zwiekszajacy mucha nie siada i nie ma zadnych podstaw do jego krytykowania - niestety brak sladow wynikow Sosny w internecie sprzed 2006 roku wiec na tym mozna zakonczyc miniposzukiwania - tak czy siak Sosna legenda byl i bedzie a czy w sensie pozytywnym czy nega - ciezko juz ustalic jesli sam sie nie wypowie
|
Do góry
|
|
|
|
#716264 - 18/11/2006 09:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Dla mnie prawdziwą legendą naszego środowiska jest tomo. Tomek robi świetną robotę jeśli chodzi o bukmacherkę. Dla mnie jest to typer kompletny. Zajmuje się wieloma sportami i w każdej odnośi sukcesy. Wystarczy zobaczyć na nominacje do piłkarskich oskarów mecz.pl. Tomek jest liderem jeśli chodzi o sporty motorowe czy zimowe, koszykówkę. Także na piłce nożnej zna się dobrze. Zawsze służy dobrą radą jeśli wyczuje, że typ jest dobry. Bardzo też udziela się na mecz.pl pomagając nam w ograniu buków. Dla mnie osobiście prawdziwa żywa legenda. Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#716266 - 18/11/2006 18:04
|
addict
Meldunek: 01/07/2005
|
Dla mnie Vendetta. Kto ma jakieś wątpliwości niech przeczyta to co napisał 
|
Do góry
|
|
|
|
#716267 - 18/11/2006 19:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
To co pokazał tutaj na mecz.pl swego czasu rafałek było po prostu piękne Jedziemy po mistrza !!!
Zgadzam się. Jedziemy po mistrza i rafałkowe analizy to klasyka i legenda bukmacherstwa w polskim wydaniu.
|
Do góry
|
|
|
|
#716268 - 19/11/2006 09:32
|
newbie
Meldunek: 07/05/2006
|
A znacie jakieś prawdziwe legendy bukmacherki oprócz tych całych rafterów, sosnach czy jakiś tam co zarabiają naprawde duże pieniądze?
|
Do góry
|
|
|
|
#716270 - 19/11/2006 18:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2005
|
Quote:
Panowie to temat o prawdziwych legendach a nie o typerach na dorobku ktorzy moga okazac sie dopiero w przyszlosci swietnymi typerami.
Jesli juz mialbym wskazac taka legende w PL srodowsku to jedyny czlowiek ktory na to wg mnie zasluguje to uQ$, ci ktorzy widzieli/widza jego picki wiedza o czym mowie.
Experto mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat ? moze gdzies w archwium znajduja sie jeszcze tematy tego typera ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#716271 - 19/11/2006 19:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Faktycznie pierwszy był z płatnym serwisem DJ Sosna (dobrze zauważył Exeprto) i dla niego szacunek podobnie jak dla Conrada szacunek ze pierwszy byl z portaltem o tematyce bukmacherskiej jak rowniez szacunek dla tych co jako pierwsi golili buków tu już nie będe wymieniać kto DD
Dokładnie cała prawda o karierze Nikosia Dyzmy vel Sosny ,gratulacje za odwagę aby napisac prawdę o jego sukcesach 
Ale jedno trzeba mu oddać,jest cwany i potrafi się zawsze gdzieś ustawić(jak nie marne typy to marna gazetka) 
Każdy normalny wie,że na bukmacherce sie na dłuższa mete nabijać portfela,wiec wykorzystują swoje 5 minut zakładajac płatne strony albo idą na drugą stronę barykady....
|
Do góry
|
|
|
|
#716272 - 30/11/2006 18:39
|
journeyman
Meldunek: 10/03/2004
|
Quote:
a ja pamietam goscia ktory zalozyl temat na mecz.pl o nazwie 'TYPY OD BOGA' podal pierwszy typ na remis w NBA, kurs chyba z 10 i byl remis...
przy okazji pozdrawiam wszystkich "grających" i życze wysokich wygranych....
|
Do góry
|
|
|
|
#716273 - 30/11/2006 21:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
Quote:
a ja pamietam goscia ktory zalozyl temat na mecz.pl o nazwie 'TYPY OD BOGA' podal pierwszy typ na remis w NBA, kurs chyba z 10 i byl remis...
przy okazji pozdrawiam wszystkich "grających" i życze wysokich wygranych....
o ile dobrze pamiętam to był temat RAFTERA 
|
Do góry
|
|
|
|
#716274 - 30/11/2006 22:41
|
member
Meldunek: 21/01/2006
|
Chcialem zapytac Dj Sosna czy te listy to on sam do siebie pisze ,czy faktycznie one sa realne ? Bo jakos forma i styl ich pisania sa do siebie zdumiewajaco podobne.Druga sprawa to prosilbym DJ o podanie zrodla swoich newsow.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|