stawiam na osobę,co by nie mowic o poczcie ,to nie ma opcji aby w Polsce jakakolwik paczka szła ov 3 dni
swego czasu duzo paczek poczta wysylalem. to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie, a zaginiecia paczek byly (i pewnie sa) na porzadku dziennym. zatrzymali sie w latach 90-tych i ani drgna.
stawiam na osobę,co by nie mowic o poczcie ,to nie ma opcji aby w Polsce jakakolwik paczka szła ov 3 dni
swego czasu duzo paczek poczta wysylalem. to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie, a zaginiecia paczek byly (i pewnie sa) na porzadku dziennym. zatrzymali sie w latach 90-tych i ani drgna.
wysyłam bardzo dużo rzeczy pocztą, głównie pocztexem nie zdarzyło mi się żeby paczka zginęła, jedyne co mi nie dotarło to kilka listów poleconych
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Swoją drogą tydzień temu dostałem podziękowania za wpłatę na centrum zdrowia dziecka i życzenia wielkanocne. To chyba za ten zakład z akagi ale to było dość dawno.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: aker
dzisiaj atakujemy TzG
kto odpadnie:
Kaczoruk (kobita Wojewódzkiego) - kurs 6 Ostatnio pomimo ze po pkt jury była druga po popku to znalazła się wśród dwóch zagrożonych par, czyli dostała bardzo mało głosów od widzów.
Zagram także Muchę - kurs 10 dziewczyna widać że się męczy w tańcu i gdyby nie Maserak który ma wiele fanek już dawno by poleciała. Możliwe że tym razem urok Maseraka już nie pomoże.
Pasternak kurwa celebryta wielki.. Wczoraj wpierdalal dania na konkursie kulinarnym..razem z Lisową Wolszczakową i Hajzerami...A Ibisz prowadził. . Nóż kurwa te fachowe wypowiedzi... jagnięcina jest taka średnio aksamitna w smaku..czegos mi brakuje... Chuja w dupie Ci brakuje..
Rozumiem quincy, czas leci i w życiu pojawiają się inne priorytety.
Napisałem poprzedni post z mojego punktu widzenia. Wprawdzie reprezentacja mnie dużo mniej " kręci " niż klub, ale mam zasadę że nigdy nie gram przeciwko swoim.