Babka przez ponad pół godziny czekała aż ktoś zadzwoni, aż w końcu sie przyjrzała i powiedziała widzom że jest mały błąd i zamiast jednego I powinno być E.
Babka przez ponad pół godziny czekała aż ktoś zadzwoni, aż w końcu sie przyjrzała i powiedziała widzom że jest mały błąd i zamiast jednego I powinno być E.
Ta pół godziny. Te programy są tak zakłamane, że szkoda gadać. Czasem jest pytanie ułóż z tego wyraz i jest "SPEI" oczywiście nikt nie wie to laska podpowiada zwierzę domowe i dalej nikt nie wie w końcu mówi : najlepszy przyjaciel człowieka i o dziwo w ostatniej chwili przed zamknięciem telefonowania dzwoni ktoś i udziela poprawnej odpowiedzi . Każdy się daje podpuścić psychologicznie bo przecież kurde znam odpowiedz na to pytanie, nikt inny nie wie to zadzwonie a przecież takie proste. No i dzwoni kilka tysięcy osób żeby wygrać 500 zł a kasa leci do skarbonki TVN.Jedyny fajny taki program to były dziewczyny w bikini oglądałem w wakacje jak czekałem na mecze nocnej sesji US Open.
DJ SOSNA
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
Quote: Jedyny fajny taki program to były dziewczyny w bikini oglądałem w wakacje jak czekałem na mecze nocnej sesji US Open.
Potwierdzam
Szczególnie niejaka Natalia była bardzo przyjemna i bym ją po prostu.......A swoją drogą to teraz pewnie dziewczyny w bikini będą miały większą publike z forum bo...NBA startuje
ELDORADO
Joker
Meldunek: 09/07/2002
Panie władzo! Szybko! Tam za rogiem ulicy... - wołają dwaj zadyszani chłopcy do przechodzącego policjanta. - Co się stało? - Tam... nasz nauczyciel... - Wypadek? - Nie... on nieprawidłowo zaparkował!
Po dotrwaniu do końca tego filmiku nie dziwie się, że potem dochodzi do tego typu sytuacji jak ostatnia w Gdańsku. Nie miałem pojęcia jaką degrengoladę we łbie ma dzisiejsza "młodzież"