Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#696706 - 23/10/2006 18:20 Carling Cup 06/07
Oli2424 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/04/2005
West Bromwich - Arsenal 84 4.05 3.34 1.78 24.10.2006 - 20:45
Port Vale - Norwich 85 2.83 3.23 2.24 24.10.2006 - 20:45
Wycombe - Doncaster 85 2.31 3.23 2.73 24.10.2006 - 20:45
Sheffield United - Birmingham 84 1.94 3.26 3.49 24.10.2006 - 20:45
Leeds - Southend 85 1.97 3.25 3.43 24.10.2006 - 20:45
Chesterfield - West Ham 82 4.72 3.43 1.65 24.10.2006 - 20:45
Watford - Hull 86 1.53 3.57 5.75 24.10.2006 - 20:45
Leicester - Aston Villa 87 4.04 3.29 1.79 24.10.2006 - 20:45
Notts County - Southampton 81 3.82 3.29 1.84 24.10.2006 - 20:45
Everton - Luton 87 1.41 3.96 6.70 24.10.2006 - 21:00
Milton Keynes - Tottenham 81 6.86 4.02 1.40 25.10.2006 - 20:45
Newcastle - Portsmouth 84 2.20 3.23 2.91 25.10.2006 - 20:45
Crewe - Manchester United 78 7.52 4.25 1.35 25.10.2006 - 20:45
Liverpool - Reading 84 1.48 3.74 6.08 25.10.2006 - 21:00
Blackburn - Chelsea 83 4.03 3.34 1.78 25.10.2006 - 21:00
Charlton - Bolton 84 2.54 3.21 2.49 25.10.2006 - 21:00

Edited by Prem (07/11/2006 00:50)

Do góry
Bonus: Unibet
#696707 - 23/10/2006 18:22 Re: Curling Cup 06/07
Oli2424 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/04/2005
Co myślicie o meczu WBA - Arsenal? Arsenal jak wiadomo zawsze w meczach pucharowych (krajowych) wystawiał rezerwowy skład, a WBA u siebie jest bardzo mocno i kurs 4,05 jest atrakcyjny. Tylko prośba jak ktoś znajdzie skłąd Arsenalu na ten mecz nie go poda w tym temacie!

Do góry
#696708 - 23/10/2006 19:07 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

Meldunek: 04/08/2006
witam!
po pierwsze niech ktos w koncu zapamieta ze to jest Carling Cup a nie Curling. to nie ma nic wspolnego z tymi szczotkami i czajnikami tylko raczej z browarkiem

co do skladu Arsenalu, a w zasadzie kadry na mecz z WBA wyglada to tak:
Almunia, Poom, Hoyte, Djourou, Senderos, Clichy, Flamini, Song, Denilson, Walcott, Aliadiere, Adebayor, Toure, Fabregas, Rosicky, Hleb, van Persie.

Do góry
#696709 - 23/10/2006 21:48 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

dobra, żeby nie byc jednak tylko takim kims od przechwałek to może coś zarzucę na jutrzejsze mecze. troszke sobie tak pomyslalem nad spotkaniami z wtorku i wybralem sobie 6 spotkan. czasem moja analiza, a wlasciwie powody wyboru byly dziwne, ale co mi tam, wazniejszy bedzie efekt.zagram sobie to w toto-mixie (dobra zreszta tez niewazne gdzie)

Leicester - Aston Villa (1 połowa) 1 @4.10

na Walker Stadium przyjezdza Martin O'Neill, a wiec trener ktorego wielka kariera rozpoczela sie wlasnie tu w Leicester. ciekaw jestem jego przyjecia przez kibicow, a przede wszystkim postawy Lisow, ktorzy z meczu na mecz graja coraz lepiej. a ostatnio spotkanie z CP ogladalo ponad 28 tysiecy widzow. niewazne ze kibicuje gospodarzom tak w ogole, ale jakos mi w kosciach trzeszczy ze Leicester awansuje do kolejnej rundy. ja gram jednak 1 polowke - to tak w sumie powiem ze asekuracyjnie. no bo tak moze Martin w pierwszych 45 minutach za bardzo przejmie sie powrotem na stare smieci, ze nie bedzie zwracal uwagi na wydarzenia na boisku i moze Hume, Hammond albo Stearman cos hukna i bedzie lux.

Chesterfield - WHU (1 polowa) 2 @2.2

widze po skladzie gosci, ze pucharu nie traktuja po macoszemu. ale w sumie jak ma traktowac puchar druzyna, ktora miala grac w gornych rejonach tabeli a jest u dna. puchar jest wiec okazja do wielkiej rehabilitacji. najlepiej zeby ta okazja do rewanzu nastapila jeszcze przed zejsciem do szatni.

Everton - Luton OVER 1.7

tu sobie zagram bramki. przewiduje raczej pewne zwyciestwo Toffees, ale skusze sie na overek bo lepiej placa. goscie ostatnio mieli miec problemy z linia pomocy. kilka kontuzji. to moze tym razem to sie w koncu sprawdzi:) i rzeczywiscie Cahill i reszta porządzą w srodku pola strzela juz cos w 1 polowie potem chlopcy Mike'a Newella rusza do przodu i tez cos ukluja, a wtedy bedzie juz overek. to bedzie atrakcyjne spotkanie ... dla kibicow.

Watford - Hull UNDER 1.80
Wycombe - Doncaster UNDER 1.90

tu natomiast w obu spotkaniach nie wroze zbyt wielu bramek. w pierwszym spotkaniu przypuszczam tak z dwoch powodow. po pierwsze w Watfordzie nie zagra raczej King, tak wiec nie bedzie najlepszego napastnika gospodarzy, a i w Hullu tez nie zagra kilku miedzy innymi Forster czy Bridges. Phil Parkinson zagra prawdopodobnie tylko jednym wysunietym napastnikiem (Parkin) i bedzie liczyl na kontry.
w drugim spotkaniu cos sypnal sie wspanialy atak Wycombe Easter - Mooney. nie zagra ten drugi. to oslabia linie ofensywna gospodarzy. Doncaster jak dla mnie jest zespolem underowym i to jeszcze strzelajacym bramki okolo 60 minuty spotkania aha no i w pucharze to on sobie lubi po dogrywkach a nawet karnych wchodzic dalej. np. w poprzedniej rundzie z Derby. obawiam sie tylko, ze Filan (byly bramkarz Wigan) moze nie stanac miedzy slupkami gosci i wtedy zrobi to w soim debiucie 20-letni Smith.

SUTD - Birmingham AWANS 2

pojedynek dwoch znakomitych trenerow (czytaj charyzmatycznych) Neila Warnocka oraz Steve'a bruce'a. dla mnie lepszym jest ten drugi i postawie na jego zespol zwlaszcza iz ten pierwszy cos znowu chyba ze skladem kombinuje i zrobi jakas niezla rotacje w wyjsciowej jedenastce. a poza tym to niech sie gospodarze na lidze skupia:)

podsumowujac zagram taką "szosteczke"
i chyba ponad 100 kurs z tego wychodzi. zobaczymy jak mi pojdzie:

moze Wy wiecie??

pozdro

Do góry
#696710 - 24/10/2006 04:21 Re: Curling Cup 06/07
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Chesterfield-West Ham awans 2
Chesterfield to przeciętniak.West Ham rozczarowuje w lidze.Zespół to bedzie chciał sie pokazac z lepszej strony w pucharze. Menedżer Alan Pardew zapowiada kilka zmian w składzie.

WBA-Arsenal 2
WBA świetnie gra w lidze.Arsenal to zespół o dużym potencjale.Nawet grając rezerwami prezentują się świetnie Kurs jest bardzo kuszący.Dodatkowo czytając wypowiedź Wengera,że nie potrzebuje zespół wzmocnień to myślę,że Wengera ma asa w rękawie.

Do góry
#696711 - 24/10/2006 11:18 Re: Curling Cup 06/07
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Quote:

Leicester - Aston Villa (1 połowa) 1 @4.10

na Walker Stadium przyjezdza Martin O'Neill, a wiec trener ktorego wielka kariera rozpoczela sie wlasnie tu w Leicester. ciekaw jestem jego przyjecia przez kibicow, a przede wszystkim postawy Lisow, ktorzy z meczu na mecz graja coraz lepiej. a ostatnio spotkanie z CP ogladalo ponad 28 tysiecy widzow. niewazne ze kibicuje gospodarzom tak w ogole, ale jakos mi w kosciach trzeszczy ze Leicester awansuje do kolejnej rundy. ja gram jednak 1 polowke - to tak w sumie powiem ze asekuracyjnie. no bo tak moze Martin w pierwszych 45 minutach za bardzo przejmie sie powrotem na stare smieci, ze nie bedzie zwracal uwagi na wydarzenia na boisku i moze Hume, Hammond albo Stearman cos hukna i bedzie lux.

Ostrożnie ze stawką. Trener gospodarzy ma problemy z zestawieniem jedenastki meczowej na to spotkanie. Nie zagrają Paddy MaCarthy (DEF 11/0), Darren Kenton (DEF 11/0), Andy Johnson (MID 11/0), Gareeth Williams (MID 4/0)i Matty Fryatt (FOR 10/1). Poza tym, do ostatniej chwili niepewny jest też występ Stephen Hughes (MID 10/1), Danny Tiatto (MID 8/1) i Levi Porter (MID 5/0). Kursy na ASTON VILLA (1.80) u wielu bukmacherów mocno spadają.

Pozdrawiam
djsosna

Do góry
#696712 - 24/10/2006 11:44 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

dzieki Sosna za przypomnienie pozostalym grajacym nieobecnych w zespole gospodarzy. wiem, ze oni dzis nie graja i to moze byc dla nich problem. zauwaz jednak iz podalem ze licze na skutecznosc Hume lub Hammonda. ogladalem ten zespol kilka razy na zywo na Walker Stadium. znam atmosfere tego stadionu i marzenia tych kibicow oraz mozliwosci tychze pilkarzy.
strata tych zawodnikow jest jednak z pewnoscia niepowetowana. bo tak McCarthy to mlody kapitan jedenastki gospodarzy, ktory znakomicie radzi sobie na pozycji stopera oraz potrafi umiejetnie wlaczac sie do stalych fragmentow gry (rzuty rozne, wolne).Ostatnio na srodku zastepowal go czarnoskory Darren Kenton i to moze oznaczac problemy na srodku obrony w zespole Leicester. Andy Johnson to sciagniety przed sezonem z WBA prawdziwy lider drugiej linii. Gareth Williams to pilkarz od ktorego kibice wciaz oczekuje ze w koncu zacznie grac tak jak chca i zdobywac gole oraz kierowac gra zespolu, ale jakos nie potrafi. Fryatt nie gra juz od kilku spotkan w zespole, ale trzeba uczciwie przyznac ze w tych spotkaniach co gral nie gral zadnej rewelacji. zdecydowanie obnizyl loty i teraz kibice licze z przodu przede wszystkim na Hume'a, Hammonda oraz nazywanego nastepca Emile'a Heskeya (tak tak Heskey gral kiedys w Leicester) - Chrisa O Gradyego.
niepewny jest wystep Hughesa i Tiatto o to moze byc z tym problem. Blondwlosy Stephen jest specjalista od zdobywania waznych bramek w pucharach. (w tamtym sezonie zdobyl wyrownujaca bramke w FA Cup w spotkaniu z Totttenhamem - mecz zakonczyl sie triumfem gospodarzy 3-2 choc Koguty prowadzily juz 2-0 - notabene widzialem ten mecz na zywo na Walkers stadium). no i Tiatto - Australijczyk jest na tyle uniwersalnym zawodnikiem ze moze zagrac zarowno na skrzydle jak i w srodku pomocy.

moze i kursy na AV spadaja, ale to juz nie moj problem. to dzis chyba najciekawszy mecz ze wszystkich Carlingowcow. powrot Martina O'Neilla na Walkers, derby East Midlands i pewnie pelny stadion. nie wiem jak sie stanie po 90 minutach gry, ja skusilem sie na 45 pierwszych minut.

moze Filipku bedzie tak, ze Lisy beda prowadzic po pierwszej polowie 1-0 po bramce Hume'a a wygraja goscie. i wtedy i Ty bedziesz mial racje i przede wszysktim co mnie bedzie cieszyc ja:)

Do góry
#696713 - 24/10/2006 11:51 Re: Curling Cup 06/07
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Ja zagrałem Aston Ville. O'Neill zawsze poważnie traktuje ten puchar i teraz bedzie pewnie podobnie. O'Neill zabrał tam mocny skład: Sorensen, Taylor, Hughes, Mellberg, Laursen. Ridgewell, Agbonlahor, Davis, Petrov, Barry, Angel, Baros, Osbourne, Agathe, Sutton, Bouma, McCann. Skład pokazuje, że nie olewa tego pucharu. Feel-Tsu napisał o atmosferze panującej na stadionie Leicesteru, ale druzyna Aston Villi gra w Premiership i gra przy takiej publiczności na pewno nie będzie miała wielkiego wpływu na rozwój meczu. 1.80 kurs jak najbardziej do wzięcia

Do góry
#696714 - 24/10/2006 13:31 Re: Curling Cup 06/07
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Feel-Tsu dzięki za świetnie informacje "z pierwszej ręki" na temat Leicester. No dobra, pobrałem zakład HT/FT 1/2 @26.00 i jak wejdzie to pijemy razem

DJ

Do góry
#696715 - 24/10/2006 15:07 Re: Curling Cup 06/07
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Znalazłem ciekawy typ w GB:
Crewe v Manchester Utd [To score/not to score]: Manchester Utd zachowa czyste konto bramkowe @ 2
Kuszczak w bramce, podejrzewam, że będzie chciał się zaprezentować z dobrej strony. Podobno nie zagra większość podstawowych zawodników ManU, ale nie znalazłem informacji o których chodzi. Jakby ktoś miał te dane to chętni poproszę.
Z drugiej strony Crewe to średniak 3 ligi (League One), na rozegranych 20 meczy strzelił 27 (z czego 12 w trzech meczach). Liczę na to, że przestraszą się ManU i nie strzelą. Co prawda w tym sezonie jeszcze im się to nie udało, ale liczę na przełamanie

Do góry
#696716 - 24/10/2006 15:10 Re: Curling Cup 06/07
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Pomyłka, zdarzyło im się, ale 19 sierpnia. Od tamtej pory zawsze zdobywali bramki u siebie... Teraz będzie przełamanie...

Do góry
#696717 - 25/10/2006 09:46 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

no to witam po raz wtóry, no niestety posypuje głowe popiołem wczoraj 4/6 - Leicester nie wygralo pierwszej polowy, a Watford jednak nie bylo underu. wczorajszy dzien rozliczam jednak pozytywnie, bo po pierwsze w portfelu plus, a po drugie sporo moich przypuszczen sie sprawdzilo.

ale dobra trzeba sie brac za robote. to na dzis to jakos tak dziwniej bedzie ni to trudniej, ni bez zadnych fajerwerkow. i jakos tak czasem w niektorych meczach mam tak, ze zagralbym sobie na cos czego nie ma w ofercie:)

Blackburn - Chelsea 2
jednak nie no nie oszukujmy sie chlopaki Josego przejda to niby-przeszkode w postaci Rovers. jak dla mnie Mark Hughes i jego zespol wciaz nie graja tego co w tamtym sezonie. to nie jest ten zespol. w ogole mnie nie przekonuja. a w zasadzie zawodzi mnie na calej linii Morten Gamst Pedersen - dopoki Norweg nie zacznie grac swojej pilki, nie postawie raczej na Blackburn. nie wiem moze zmienili system gry, moze i prawda, ale ten mi nie odpowiada.dzis jeszcze nie zagra Savage i Bentley- jak dla mnie dwoch najbardziej walczacych zawodnikow blackburn - no moze jeszcze Neill cos tam biega. tak wiec reasumujac dzis zeby Blackburn moglo cos ugrac z Chelsea musialoby cos powalczyc w srodku pola. niestety zarowno Nonda jak i Mc Carthy sa zawodnikami, ktorzy tylko czekaja na dostawienie nogi, przeciez nie pociagna sami akcji (to moja opinia - ale w sumie ten z RPA cos tam czasem zrobi do przodu). tak wiec bez Savage'a, Bentleya, i slabej dyspozyji Pedersena - Blackburn nie bedzie istniec , albo bedzie istniec, ale to spotkanie przegra. w koncu przeciez defensywa gospodarzy z Neillem czy Friedelem sie złamie, a rywale za ktoryms razem to wykorzystaja - moze Szewczenko wykorzysta ktoras sytuacje, moze Drogba cos "przylozy", a jak nie to zawsze jest Lampard ktory wykorzysta karnego "z kapelusza" albo uwaga moj czarny koń na dzis John Obi Mikel

i do tego jeszcze raczej chyba tylko takie meczyki

MK Dons - Tottenham 2
spodziewam sie podobnego meczu jak pojedynek Kogutow z Besiktasem. tylko ze Miltonowi daleko do Turkom:) bardziej chodzi o wynik to moze byc wlasnie cos koło 0-2. podopieczni Jola musza pograc w pucharach, a jakos liga im nie sluzy. tak wiec trzeba dzis pokonac MK, w ktorym uwazac bedzie trzeba jedynie na Izale McLeoda. tyle juz slyszalem na temat tego chlopaka. co okienko transferowe na Wyspach mowi sie o nim, ze juz jest jedna noga gdzies tam najpierw Norwich, potem Everton, potem jeszcze inny kierunek a tymczasem bodajze 18-letni czarnoskory napastnik (w sumie to nie wiem ile on juz ma lat, bo caly czas o nim sie mowi ze jest mlody) wciaz siedzi w tym Miltonie. raz na jakis czas potrafi wygrac sam jakis mecz w lidze, ale no nie przesadzajmy ze to bedzie z Tottenhamem. na pewno jednak na atak Platt - McLeod obrona Kogutow musi uwazac. tym bardziej Robinson na ktorego oczy od momentu fantastycznej parady w Chorwacji caly czas sa zwrocone i obserwuja kazda interwencje. na razie Robinson jedzie na zero (Besiktas, WHU) i tak raczej dzis tez zostanie.

i moze do tego jeszcze jakies ilosci goli bo wczoraj nawet niezle poszlo 2/3
no to dzis
Charlton - Bolton UNDER
Newcastle - portsmouth OVER

aha i tak jak obiecalem zaklady ktorych nigdzie nie ma
przysnilo mi sie, albo raczej wymyslilem sobie kto dzis bramki strzeli

Crewe - MUTD ---uwaga gola strzeli Kuszczakowi - Nicky Maynard

Liverpool - Reading -------bramka Robbiego Fowlera, ktory jest specjalista od pucharowych trafien:)

to tyle, to co znow sie nie zgadzamy z czyms? wczoraj mielismy inne zdanie na temat Aston Villi i w koncu nikt nie trafil:) to co dzis jest przyczyna naszych sporow i klotni??
pozdrawiam

Do góry
#696718 - 26/10/2006 07:53 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

hehe tylko Maynard mi sie nie zgodzil, ale mial za to na pewno ayste przy pierwszym golu dla Crewe. tak wiec mozna powiedziec ze prawie komplet. dawno nie mialem takiej skutecznosci z pucharu angielskiego. wow:)
pozdrawiam i na tym koniec chwalenia sie:)

Do góry
#696719 - 26/10/2006 08:09 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

o dokladniej mowiac albo raczej pokazujac ten czarnoskory czyli Maynard podal do Varneya (ten drugi i byla bramka)...to moze by uznac, ze tez strzelil, bo oni to jak rodzina u Gradiego.

Do góry
#696720 - 07/11/2006 00:27 Re: Curling Cup 06/07
mumin Offline
enthusiast

Meldunek: 24/10/2006
na dzisiaj polecam:
20:45
Southend United - Manchester United 1.40 B&W
ostatnio MU w tym pucharze mial nerwowke i wygral dopiero po dogrywce (a ja tym samym utopilem kase). tym razem ferguson nie ma zamiaru fundowac sobie horrorku. co prawda czesc zawodnikow z1 skladu nie zagra. jednak szkoleniowiec Diablow powolal na ten mecz @ armaty:Ronneya i Ronaldo. zaczna co prawda mecz na lawce jednak jak beda problemy to wejda. Southend zajmuje ostatnie miejsce w Chamionship League.
24.Southend 16 2 4 10 10 15 31
tylko 2 zwyciestwa i 4 remisy. bramki -16. ogladalem ostatni mecz MU z Portsmouth. graja na prawde super pile.
a na koniec powolania na ten mecz;
Kuszczak, Heaton, Gray, Brown, Ferdinand, Vidic, O'Shea, Silvestre, Heinze, Lee, Evra, Fletcher, Carrick, Jones, Richardson, Ronaldo, Smith, Saha, Rooney, Shawcross.

Do góry
#696721 - 07/11/2006 07:55 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

WTOREK:

Chesterfield - Charlton
Southend - MUTD
Watford - Newcastle
Notts County - Wycombe

a ja na dzis troszke tak za bardzo nie wiem, ale chodzi mi po glowie taki uklad 4 razy zwyciestwa gosci i to jeszcze w normalnym czasie gry:)

MUTD @1.40
bo tym razem Ferguson juz nie bedzie sie bawil w dogrywki jak z zespolem Dario Gradiego i ograja slaby Southend i awansuja do osemki. coz taka prawda, roznica sily:)

Newcastle @2.6
bo jakos tak Sroki cos ostatnio dziwnie graja. nie wychodzi im za bardzo liga, a niezle graja w rozgrywkach pucharowych. tu juz sa w 1/8 finalu , w uefa pokonali we Wloszech Palermo tak wiec jest to niezle. liga im nie wychodzi, ostatnio porazka z SUTD. tak wiec nie ma co trzeba sie zrehabilitowac kibicom, a poza tym jak cos idzie to idzie. a Watford no coz tu wejde im na psychike. w bramce nie zagra chyba znow Ben Foster, ale dobra nie o to chodzi. gospodarze zyja teraz liga. w weekend zanotowali pierwsze zwyciestwo w lidze na wlasnym boisku, radosc pewnie jest ogromna, a teraz wsrod zolto-czerownych pewnie panuje ogromne podniecenie bo jada teraz na Stamford. i beda myslami tam i wykrozystaja to Sroki

Charlton @1.8
bo wierze ze podopieczni Dowie'ego musza sie w koncu przelamac i zaczac grac i jeszcze w dodatku zrewanzowac za porazke londynskiego WHU. nie no wiem z tym to juz pewnie przegialem, pewnie sie tak kochaja z nimi ze tylko im w glowie rewanze za nich, ale a nóź:)

Wycombe @2.85
od poczatku zalozylem sobie ze dojda oni jak najdalej i beda rewelacja rozgrywek na razie sie sprawdza. no tak gospodarze Notts County tez radza sobie niezle i wyeliminowali juz CP, Saints oraz Boro, ale ja wierze w atak Easter - Mooney, hehe znow powtarzam swoj argument. ale tak wlasnie robie stawiam na zespol ktorego bramkarzem jest Batista

Do góry
#696722 - 07/11/2006 11:25 Re: Curling Cup 06/07
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Southend - Man Utd

Sir Alex Ferguson, który wczoraj obchodził dwudziestolecie na Old Trafford powiedział, że nie chce mieć powtórki z meczu z Crewe i zabrał na ten mecz mocny skład. W składzie są m.in.: Ronaldo, Rooney, O'Shea, Fletcher, Silvestre, Heinze, Brown, Richardson. W bramce stanie Kuszczak. Taki skład na pewno powinien bez wiekszych problemów poradzić sobie z Southend, drużyną, która w The Championship jest na ostatnim miejscu. Pewna wygrana UNITED.

Do góry
#696723 - 07/11/2006 15:00 Re: Curling Cup 06/07
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Potwierdzam to co napisał Adingh, spawdzone info, dziś można śmiało grać na gości, kurs 1.45 u naziemnych, wiec z podatkiem około 1.3, w sam raz na podbicie kursu

Do góry
#696724 - 07/11/2006 22:05 Re: Curling Cup 06/07
Max11 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/11/2006
No i ManU skompromitowało się na maksa przegrali 0-1

Do góry
#696725 - 07/11/2006 22:40 Re: Curling Cup 06/07
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
Quote:

Potwierdzam to co napisał Adingh, spawdzone info, dziś można śmiało grać na gości, kurs 1.45 u naziemnych, wiec z podatkiem około 1.3, w sam raz na podbicie kursu

dramat

Do góry
#696726 - 08/11/2006 10:15 Re: Curling Cup 06/07
roquita Offline
stranger

Meldunek: 08/10/2006
Everton - Arsenal

Proponowane składy:

Everton (from): Howard, Neville, Stubbs, Lescott, Weir, Valente, Davies, Beattie, Osman, Carsley, Cahill, Arteta, Johnson, Anichebe, Turner, McFadden, Hughes.

Arsenal (from): Almunia, Connolly, Senderos, Djourou, Clichy, Flamini, Song, Denilson, Randall, Walcott, Adebayor, Traore, Aliadiere, Poom, O'Cearuill, Simpson, Hoyte, Eboue.

Arsene Wenger daje szansę pograć swojej młodzieży, bo to co gra podstawowa 11-tka to czasami takie bicie głową o mur.

Niedawno, tj. 28 października w meczu ligowym, którego gospodarzem był Arsenal padł wynik 1:1. Składy z tamtego meczu:
ARSENAL
J.Lehmann J.Djourou W.Gallas J.Hoyte K.Toure F.Fabregas .Hleb T.Rosicky G.Silva T.Henry R.Van Persie
Subs: M.Almunia P.Senderos M.Flamini J.Aliadiere T.Walcott

EVERTON
T.Howard J.Lescott P.Neville A.Stubbs J.Yobo M.Arteta .Cahill L.Carsley S.Davies L.Osman A.Johnson
Subs: I.Turner M.Hughes V.Anichebe J.Beattie J.McFadden

Everton w tym sezonie w lidze na własnym stadionie dotychczas niepokonany:

21/10 Everton (2-0) 2-0 Sheff.Utd
30/09 Everton (1-0) 1-1 Man.City
16/09 Everton (0-0) 2-2 Wigan
09/09 Everton (2-0) 3-0 Liverpool
19/08 Everton (1-0) 2-1 Watford

Osiągnięcia Arsenalu w tym sezonie Premier League na wyjeździe:

05/11 West Ham (0-0) 1-0 Arsenal
22/10 Reading (0-2) 0-4 Arsenal
30/09 Charlton (1-1) 1-2 Arsenal
17/09 Man.Utd (0-0) 0-1 Arsenal
26/08 Man.City (1-0) 1-0 Arsenal

Dotychczasowe mecze w Carling Cup:

Everton:
October 24, 2006 Everton 4-0 Luton
September 19, 2006 Peterborough 1-2 Everton

Arsenal
October 24, 2006 West Brom 0-2 Arsenal

Gdyby Arsenal w dzisiejszym meczu grał swym "podstawowym" składem, to w zasadzie nie miałbym wątpliwości co do dwóch typów: zwycięstwo Evertonu, under. Jednak w Arsenalu grać dziś będzie młodzież, no i tu pojawiają się moje wątpliwości. Myślę jednak, że to gospodarze mają więcej atutów, by wyjść z tego pojedynku zwycięsko.

Pozdrawiam.

Do góry
#696727 - 08/11/2006 11:26 Re: Curling Cup 06/07
mumin Offline
enthusiast

no wlasnie od wczoraj interesuje sie tym meczem.
oto kilka informacji ze stron o Arsenalu Londyn:

Jak wiemy Arsene Wenger ma zwyczaj w takich meczach dawania szans młodym i utalentowanym zawodnikom, co później owocuje w świetną młodzież Arsenalu. Możemy spodziewać się więc w pierwszej 11-stce Theo Walcotta, który będzie dyrygował grą The Gunners. Napewno wystąpi także Philippe Senderos, z ostatnich wypowiedzi w mediach można wywnioskować, że Arsene da szanse gry młodemu Markowi Randallowi. Everton wystąpi najprawdopodobniej w najlepszym składzie.

Ostatnie mecze drużyn między sobą:

PL, 28-10-06 Arsenal 1-1 Everton
PL, 21-01-06 Everton 1-0 Arsenal
PL, 19-09-05 Arsenal 2-0 Everton
PL, 11-05-05 Arsenal 7-0 Everton
LC, 09-11-04 Arsenal 3-1 Everton

Przed konfrontacją Arsenalu z Evertonem David Moyes wyznał, że jego drużyna nie zmierza się bronić, a wręcz przeciwnie, atakować.

Ostatnie spotkanie tych drużyn zakońcczyło się remisem 1:1, a Everton cały czas był zamknięty na swojej połowie. Ich sposób gry pozostawił wiele do życzenia i spotkał się z szeroką krytyką ze strony Arsena Wengera.

"Musiałem jako menadżer dobrać najlepsze ustawienie dla mojej drużyny. Niestety nie wszystkie zespoły w lidze anglielskiej są równie dobre i kiedy zdobyliśmy gola w 11 minucie to chciałem wywieźć z Emirates 3pkt, więc zrozumcie moje postwaienia taktyczne." - usprawiedliwa ostatni mecz Moyes.

"Po końcowym gwizdku w meczu ligowym zamieniłem kilka słów z Arsenem i powiedziałem mu, że chciałbym jeszcze kiedyś wrócić na ten stadion, ale z podobnie dobrą ekipą co Arsenal" - wyznał David.

"Podziwiam styl gry Arsenalu i jego menadżera, Arsena Wengera, nie ukrywam, że chciałbym mieć równie dobrą ekipę i jestem pewien, że gdyby on był na moim miejscu postąpił by tak samo w potyczce na Emirates." - mówi menadżer Evertonu.

Już w tą środę drużyny te zmierzą się ponownie, ale tym razem w Pucharze ligi i Everton nie będzie w stanie wygrać kiedy nie strzeli bramki.

"To dla nas bardzo ważne spotkanie, gramy w domu i bez wątpienia spróbujemy zaatakować rywala" - deklaruje Moyes.

21:00 / 08-11
Everton FC 2.35

X 3.20

Arsenal FC 2.70

i teraz wlasnie cos mi sie wydaje ze Wenger daje sobie spokoj z Carling Cup. z calym szacunkiem Arsenal ma zdolna mlodziez jednak nie da rady pierwszoligowym wyjadacza. ogladalem ostatnie 3 mecze Arsenalu. graja slabo. w meczu z Evertonem nie mieli zupelnie pomsylu na gre. mimo ze grali u siebie. a Everton caly czas kontry i i msie udalo uzyskac wynik na ciezkim terenie 1:1. w meczu ligi mistrzow Arsenal oddal 21 strzalow na bramke i tylko 5 celnych. szkoda gadac. a na koniec przegrali z WHU. beznadziaja.
a Everton potrafil w tym sezonie wygrac juz z Liverpoolem 3:0.
ja stawiam na Everton bo jest super kurs.

Do góry
#795686 - 18/12/2006 09:51 Re: Curling Cup 06/07 [Re: mumin]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004

Jutro i pojutrze kolejne rozdanie Carling Cup.Rozgrywki wkraczaja w decydujaca faze i czas na cwiercfinaly.Zestaw par bardzo ciekawy.

Liverpool - Arsenal 36 1.96 3.21 3.45 19.12.2006 - 20.45
Charlton - Wycombe 40 1.35 4.24 7.48 19.12.2006 - 21.00
Newcastle - Chelsea 36 5.44 3.53 1.57 20.12.2006 - 20.45
Tottenham - Southend 19 1.25 4.96 9.33 20.12.2006 - 21.00

Oczywiscie jak w przypadku kazdego z pucharow kluczowe znaczenie beda mialy informacje o tym komu poszczegolni z menedzerow dadza odpoczac ale kilka wnioskow mozna sprobowac wyciagnac juz teraz.
Przede wszystkim Newcastle u siebie z kursem 5 lub wyzej musi byc rozwazane w kategorii value betu.Po pierwsze glod zdobycia jakiegokolwiek krajowego trofeum jest ogromny i raczej na pewno Glenn Roeder nie bedzie dokonywal zbyt wielu zmian w skladzie,po drugie obecna forma Newcastle jest bardzo dobra, po trzecie moze i pierwsza jedenastka Chelsea jest poza zasiegiem wiekszosci druzyn w Premiership ale jak mozna bylo zobaczyc w zeszlym tygodniu w meczu przeciwko Newcastle wlasnie,jak i w sobote przeciwko Evertonovi dublerzy nie sa w stanie utrzymac juz tak wysokiego poziomu.Mowa to o Kalou, Wright-Philipsie(zeszla sroda),jak i Bhoularouzie w sobote.Warto sie temu spotkaniu przyjrzec i poczekac na personalne decyzje Mourihno.Jesli zdecyduje sie dac odpoczac Lampardowi,Drogbie czy Terry`emu(nie gral w sobote)widze duza szanse dla Newcastle na sprawienie niespodzianki.
Zapraszam do dyskusji.

Do góry
#797213 - 19/12/2006 11:42 Re: Curling Cup 06/07 [Re: konstruktor1]
mumin Offline
enthusiast

istotenie dzisiaj i jutro mamy bardzo ciekawe spotkania
dla mnie szlagierem do obstawiania jest Liverpool ktory ostanio prezentuje znakomita forme. Arsenal gra jednak w kratke co prawda ostatnio nie przegrywa ale tez i nie wygrywa a Liverpool jest druzyna wlasnego boiska. ich ostatnie mecze u siebie:
Dec 09, 2006 Premiership Liverpool Fulham 4 - 0
Nov 29, 2006 Premiership Liverpool Portsmouth 0 - 0
Nov 25, 2006 Premiership Liverpool Manchester C 1 - 0
Nov 22, 2006 UEFA Champions League Liverpool PSV 2 - 0
Nov 04, 2006 Premiership Liverpool Reading 2 - 0
Oct 31, 2006 UEFA Champions League Liverpool Bordeaux 3 - 0
Oct 28, 2006 Premiership Liverpool Aston Villa 3 - 1
Oct 25, 2006 League Cup Liverpool Reading 4 - 3

ale istotne jest jak napisal konstruktor1 w jakich skladach wystapia druzyny. wiec oto kilka informacji z 1 i 2 obozu:
Benitez:
"Arsenal to dobry zespół i nie zapominamy o tym. Przegraliśmy z nimi na ich stadionie i teraz chcemy wygrać."

"Arsenal ma bardzo dużo dobrych młodych zawodników, za których płacili spore pieniądze."

"Puchar Ligi może być postrzegana jako najmniej ważne trofeum na Wyspach, ale chcemy wygrać w tych rozgrywkach."

"To jasne, że będziemy potrzebować kilku zmian w składzie, nie wiem jeszcze ilu."

"Potrzebujemy skorzystać z usług wielu piłkarzy, gdyż w najbliższym czasie czeka Nas sporo spotkań w Premiership, szczególnie w okresie Świąt."

"Arsenal także może zmieniać skład i wykorzystać młodych piłkarzy. Kiedy płacisz miliony za 17-letniego Theo Walcotta to musisz dać mu grać."

ze strony Arsenalu mozemy wyczytac ze byc moze w tym meczu wystapia juz Rosicy a moze nawet i Henry.

ja jednak stawiam na Liverpool i jak zawsze asekuracyjnie -0&-0,5 po kursie 1.51

zastanawiam sie jeszcze nad 2 spotkaniem Charlton-Wycombe po kursie 1.52

Charlton to co prawda koncowka tabeli premiership jednak Wycombe to tylko 5 miejsce w League Two. po drodze Wycombe pokonalo Notts Country i Dancaster jednak dopiero po karnych. natomiast Charlton po drodze silny w tym sezonie Bolton.
oto kilka wypowiedzi managera Charltonu:
http://www.charlton-athletic.co.uk/newsview.ink?nid=30128

Do góry
#797278 - 19/12/2006 13:06 Re: Curling Cup 06/07 [Re: mumin]
czołg Offline
HT2/FT1

Meldunek: 23/05/2003
Słady obu zespołów :

Liverpool (from): Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Agger, Riise, Aurelio, Luis Garcia, Pennant, Gerrard, Alonso, Gonzalez, Crouch, Fowler, Bellamy, Kuyt, Dudek, Paletta, Peltier.

Arsenal (from): Almunia, Poom, Hoyte, Lauren, Senderos, Djourou, Flamini, Walcott, Song, Denilson, Randall, Traore, Aliadiere, Connolly, Garry, Perez.

Do góry
#797319 - 19/12/2006 13:54 Re: Curling Cup 06/07 [Re: czołg]
ro.bercik Offline
member

Meldunek: 09/04/2005
Mam pytanko odnośnie arsenalu, a dokładniej chodzi o HENRY-go kiedy bedzie mogł juz grać?

Do góry
#797374 - 19/12/2006 15:11 Re: Curling Cup 06/07 [Re: ro.bercik]
Feel-Tsu Offline
veteran

a ja tam znow na dzis wierze w sile ataku Easter - Mooney i awans Wycombe do kolejnej rundy. obaj bramkostrzelni napastnicy jeszcze mnie zawiedli , gram w zasadzie nie tyle na Wycombe ile wlasnie bardziej na nich. Charlton bez Curbishleya to juz nie ten sam wielki klub, ktory pewnie utrzymywal sie w Premiership. teraz juz nie maja tego swojego charakteru, tej werwy i gry typowej dla Athletic. Wycombe ostatnio w lidze zagralo nieco slabiej, ale wierze ze bylo to spowodowane przygotowaniami do meczu sezonu dla kibicow Wycombe. poza tym to spotkanie pucharowe i rzadzi sie swoimi prawami. takze ja moge rowniez porzadzic swoimi przypuszczeniami jak chce, a tym bardziej swoim kapitalem. lokuje go w awans Wycombe po kursie 4. do tego nie ma sie co rozdrabniac i trza grac Liverpool. wystarczy przykryc Theo i bedzie po zawodach. znow licze na dobry wystep Robbiego Fowlera.

tak wiec Wycombe awans @4
Liverpool @1.8
i pewnie jeszcze beda dzis dwie jedyneczki na Wyspach w League One to tak off topic \:\)

Do góry
#797480 - 19/12/2006 16:41 Re: Curling Cup 06/07 [Re: ro.bercik]
czołg Offline
HT2/FT1

w nowy rok

Do góry
#797870 - 19/12/2006 19:00 Re: Curling Cup 06/07 [Re: czołg]
4rest Offline
addict

Meldunek: 11/12/2006
w bramce liverpoolu stanie Dudek tak wiec chcialbym wszystkich tylko ostrzec ze moze byc ciezko bo ten facet wogole nie jest przygotowany do gry w pilke. dlaczego tylko negocjuje z liverpoolem przedluzenie kontraktu?? przeciez tam jest pewna lawka!!! poniewaz ten pan wie ze juz sie skonczyl i pewnie wolalby jak najmniej wskakiwac do pierwszej jedenastki. musza zagrac jak real madryt kiedys albo obecny feyenoord. czyli strezlic wiecej niz stracic hehe. pzdr i zycze wygranych

Do góry
#797919 - 19/12/2006 19:07 Re: Curling Cup 06/07 [Re: 4rest]
ziutek123 Offline
addict

Meldunek: 24/01/2002
raczej Dudek nie stanie w bramce , w ogole nikt nie stanie bo mecz przelozony

Liverpool's home Carling Cup quarter-final against Arsenal has been postponed.

Do góry
#798136 - 19/12/2006 20:01 Re: Curling Cup 06/07 [Re: ziutek123]
pycio26 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/10/2005
Ktoś wie na kiedy jest przełożony ?!

Do góry
#798408 - 19/12/2006 20:54 Re: Curling Cup 06/07 [Re: Feel-Tsu]
nerti Offline
addict

Meldunek: 26/01/2005
Originally Posted By: ro.bercik
Mam pytanko odnośnie arsenalu, a dokładniej chodzi o HENRY-go kiedy bedzie mogł juz grać?
[quote=Feel-Tsu]a ja tam znow na dzis wierze w sile ataku Easter - Mooney i awans Wycombe do kolejnej rundy. obaj bramkostrzelni napastnicy jeszcze mnie zawiedli , gram w zasadzie nie tyle na Wycombe ile wlasnie bardziej na nich.
No Feel-Tsu mam nadzieje ze zagrales 1st goalscorer Easter albo Mooney. Mam nadzieje ze conajmniej z 5/1 dzis wyciagnales. Bravo

Do góry
#798465 - 19/12/2006 21:07 Re: Curling Cup 06/07 [Re: nerti]
ro.bercik Offline
member

Meldunek: 09/04/2005
nerti - cos ci sie porąbało. odpisałes mi nie na ten temat.bywa. pozdro

Do góry
#798477 - 19/12/2006 21:11 Re: Curling Cup 06/07 [Re: ro.bercik]
nerti Offline
addict

Meldunek: 26/01/2005
Originally Posted By: ro.bercik
nerti - cos ci sie porąbało. odpisałes mi nie na ten temat.bywa. pozdro

sorry . chodzilo mi o post feel-tsu.
pozdro

Do góry
#798747 - 20/12/2006 06:03 Re: Curling Cup 06/07 [Re: Feel-Tsu]
jinx Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
Originally Posted By: Feel-Tsu
a ja tam znow na dzis wierze w sile ataku Easter - Mooney i awans Wycombe do kolejnej rundy. obaj bramkostrzelni napastnicy jeszcze mnie zawiedli , gram w zasadzie nie tyle na Wycombe ile wlasnie bardziej na nich. Charlton bez Curbishleya to juz nie ten sam wielki klub, ktory pewnie utrzymywal sie w Premiership. teraz juz nie maja tego swojego charakteru, tej werwy i gry typowej dla Athletic. Wycombe ostatnio w lidze zagralo nieco slabiej, ale wierze ze bylo to spowodowane przygotowaniami do meczu sezonu dla kibicow Wycombe. poza tym to spotkanie pucharowe i rzadzi sie swoimi prawami. takze ja moge rowniez porzadzic swoimi przypuszczeniami jak chce, a tym bardziej swoim kapitalem. lokuje go w awans Wycombe po kursie 4.
tak wiec Wycombe awans @4

Brawo brawo.

Też mam drobną satysfakcję po tym meczu, gdyż wczoraj w Profie szukaliśmy ciekawych typów z kolegą, wskazywałem właśnie na takie rozstrzygnięcie wspominając o parze Easter - Mooney. Włączył się w to jakiś gostek mówiąc do mnie "nie masz pan pojęcia o angielskiej piłce, widział pan gdzie oni grają ???" Będąc skromną osobą odpowiedziałem mu iż "może i nie mam o tej lidze pojęcia, ponieważ ja się tą ligą tylko interesuję".

Pozdrawiam

Do góry
#798798 - 20/12/2006 08:22 Re: Curling Cup 06/07 [Re: jinx]
Feel-Tsu Offline
veteran

pozdro jinx do mnie tez tak nawijaja czasem jak gram sobie cos z 3 czy 4 angielskiej. ze po co grywam jakies pierdoly z niszych lig skoro np. Juventus albo Bayern albo Celtiki sa pewniejsze \:\) i teksty typu Panie a tam w Anglii to mecze sprzedaja i nie wiadomo kto tam gra, nawet w tej drugiej angielskiej. troche sie raz uspokoily jak im powiedzialem o pewnych absencjach w Preston ze nie graja ten i tamten i ze to jest np. wysoki blondyn napastnik albo cos w tym stylu oczywiscie wszystkie dane fizyczne tych pilkarzy byly prawdziwe. potem okazalo sie ze typ wszedl to wiesz teraz kolejeczki sie ustawiaja, ktore puszczaja zurawia \:\) a co do Wycombe to trafilem sobie i awans i win tej druzyny. strzelcow nie gralem bo na ziemi tego nie ma a na necie szczerze nie chce mi sie grac. musze jednak cos zmienic w systemie swojej gry, bo co z tego ze wielokrotnie trafiam perełki skoro nie moge znalezc dla siebie odpowiedniego systemu gry.
moze ktos mi wskaze odpowiedni dobor systemu do angielskich lig \:\) tak tak wiem single i dubelki izzzii ale cos poza tym?

co do dzisiejszych spotkan to wydaje mi sie ze Tottenham powinien bez wiekszych problemow zanotowac awans do polfinalu, ale mozna pomyslec nad takim rozwiazaniem. mianowicie jak wszyscy wiemy Southend jest zespolem latarniowym w Championship i choc wyeliminowali MU nie daje im szans na White Hart Lane. Warto pryzjrzec sie jednak jednemu zawodnikowi Eastwoodowi z zespolu gosci. moim zdaniem chlopak w najblizszym okienku transferowym odejdzie z Southend i teraz kazda chwile bedzie wykorzystywal na promocje swoich umiejetnosci. skutecznie udaje mu sie to w lidze ale konfrontacja z zespolem z Londynu moze byc dla niego jeszcze duzo bardziej warta. to wlasnie z jego storny bedzie najwieksze zagrozenie dla Kogutow. dlatego wlasnie smiem twierdzic iz jesli Southend strzeli bramke to uczyni to Eastwood ktory bedzie dwoil sie i troil aby cos ukluc. w ataku bedzie mial wsparcie ze strony Bradbury'ego i moze razem cos wymysla.

to tylko propozycja , tak sobie wlasnie wymyslilem i nie traktujcie tego jako cos w stylu value bet albo nawet typ - to moze byc niezla zabawa i tyle \:\)

Tottenham - Southend 3-1 a bramke dla gosci strzela Eastwood co Wy na to?? :0

pozdrawiam

Do góry
#798878 - 20/12/2006 10:21 Re: Curling Cup 06/07 [Re: Feel-Tsu]
czołg Offline
HT2/FT1

co do meczu tottehnam- southend to nie wiem czy on sie wogóle odbędzie z powodu mgły która od poniedziałku panuje w anglii zwłaszcza w środkowej części półwyspu. według prognozy pogody dziś wieczorem w londynie ma być - jak to okreslono "thick fog". Co do pozostałego meczu ćwierć-finałowego pogoda również nie dopisuje ale wszytsko wskazuje na dobra widocznośc.
oto fotka ze stadionu anfield:

[img]http://img223.imageshack.us/img223/8922/42370853fog416ac2.th.jpg [/img]

Do góry
#798880 - 20/12/2006 10:24 Re: Curling Cup 06/07 [Re: Feel-Tsu]
beton Offline
enthusiast

Meldunek: 01/09/2006
to prawda,kolektury totomixow i tym podobnych sa pelne expertow od angielskiej pilki typu Chelsea - Watford kurs 1.10. a sztuka jest upolowac cos dobrego np Wycombe albo nawet cos z Nottingam Forest albo Mansfield ostatnio.swoja droga to wlasnie Forest ma ciekawy atak z Juniorem Agogo na czele. ciekawy jest tez Bristol City,czasem Exeter cos wytoczy po dobrym kursie czy Accrington Stanley.nawet Wigan na wyjezdzie to juz cos... chociaz ci to akurat ostatnio graja w kratke

Do góry
#798884 - 20/12/2006 10:26 Re: Curling Cup 06/07 [Re: beton]
beton Offline
enthusiast

Meldunek: 01/09/2006
dzis rano w londynie jest niebieskie niebo wczoraj tez bylo ok a liverpool jest par mil dalej... wiec meczyk bedzie na pewno

Do góry
#798895 - 20/12/2006 10:36 Re: Curling Cup 06/07 [Re: beton]
4rest Offline
addict

Meldunek: 11/12/2006
Forrest to dziwna druzyna. pamietasz jak grali jeszcze w championship. bronili si eprzed spadkiem, a przed waznym meczem polowa zespolu w brarze \:\) wogole ich nioe interesowalo to , ze ten zespol ma za soba piekne lata gry w pilke. a teraz gdziue oni sa. przeciez nie powiecie mi ze league one to swietna pilka. to dalekie zaplecze premiership. wiem ze mozna czasem wypatrzec dobryt kursik, ale wydaje mi sier ze takie zespoly powinny cois grac, a nie pozwalac nam zeby dobry kursik na nich wyjac \:\) exeter???? ten zespol zostal stworzony do konferencji. ciekaw jestem czy dozyje ich awansu. dlatego na ten zespol albo przeciwko niemuy nie gram, gdyz ci chlopacy graja jak im sie chce. siedzialem 3 miesiace obok exeteri generalnie wytypowac ich wyniik to sztuka. jesli8 tobie beton to sie udaje to gratulacje \:\) ja nie ruszam \:p pzdr.
ps. freddy dzisiaj na pewno cos ukuje:) dzieki niemu w zeszlytm sezonie udalo mi sie pare ladnych funciakow wyciagnac \:\)

Do góry
#798997 - 20/12/2006 11:56 Re: Curling Cup 06/07 [Re: 4rest]
Feel-Tsu Offline
veteran

Freddy na dzis to bedzie taki nasz super typ:)
zgadzam sie co do Exeter z Wami. ja ich w ogole nie czaję. im to sie w ogole w nic nie chce grac. kibice zawsze zadaja od nich jak najlepszej gry, a oni albo pechowo traca bramki w koncowych minutach albo siadaja juz na poczatku. potem jada do wyjazd wygraja, zrobia serie 2-3 zwyciestwa to juz od razu pora na niespodziewana strate punktow. ale nie oszukujmy sie takich druzyn w calym Albionie jest pelno. i to jest wlasnie w tym piekne ze trzeba poznac specyfike kazdej z ekip i wtedy mozna sobie grywac jak sie tylko chce. to jest poezja ligi angielskiej.

aha Beton pelno jest specjalistow od meczow Chelsea - Watford to sie zgodze ale zrobiles jeden blad kurs na nich ich zdaniem nie jest 1,10 tylko "złoty dziesięć" \:\)

Do góry
#799325 - 20/12/2006 16:36 Re: Curling Cup 06/07 [Re: 4rest]
jinx Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
W zeszłym roku pogoda w okresie świąteczno-noworocznym troszku przeszkodziła w rozgrywaniu meczy (niektóre ekipy grały w tym czasie tylko dwukrotnie zamiast 4), w tym roku może być podobnie.

Co do personaliów, to w niższych ligach jest naprawdę kilka talentów, którzy mogą wkrótce pokazać się w Premiership. Ja jeszcze raz napomknę tutaj o zaskakującej dla mnie postawie Wycombe, którzy w zeszłym roku stracili kilku wartościowych graczy, a mimo to są w czołówce Two (ciekaw jestem, jakby teraz wyglądali gdyby do Forrest nie odszedł Nathan Tyson).

Do góry
#888569 - 23/01/2007 14:24 Re: Curling Cup 06/07 [Re: jinx]
mumin Offline
enthusiast

na dzisiaj mamy jeden meczyk:

Chelsea-Wycombe ja daje -2.0 po kursie -2.0 po kursie 1.89 betfair

fakt w pierwszym meczu byl remis jednak Chelsea 2 ostatnie mecze u siebie:

an 13, 2007 Premiership Chelsea Wigan 4 - 0

Jan 06, 2007 FA Cup Chelsea Macclesfield 6 - 1

ostatnio chelsea w tylek od liverpoolu i nawt nie pisneli. kibice im tego nie daruja. czekaja na przekonywujace zwyciestwo.

Do góry
#888591 - 23/01/2007 14:44 Re: Curling Cup 06/07 [Re: mumin]
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/11/2003
Originally Posted By: mumin
na dzisiaj mamy jeden meczyk:

Chelsea-Wycombe ja daje -2.0 po kursie -2.0 po kursie 1.89 betfair

fakt w pierwszym meczu byl remis jednak Chelsea 2 ostatnie mecze u siebie:

an 13, 2007 Premiership Chelsea Wigan 4 - 0

Jan 06, 2007 FA Cup Chelsea Macclesfield 6 - 1

ostatnio chelsea w tylek od liverpoolu i nawt nie pisneli. kibice im tego nie daruja. czekaja na przekonywujace zwyciestwo.

zgadzam się z przedmówcą w 100%, stawką pojedynku nie będzie tylko i wyłącznie finał Pucharu Ligi Angielskiej ale mecz o odzyskanie twarzy w oczach fanów the blues po katastrofie na Anfield Road. liczę na sporą ilość bramek, asekuracyjnie 2-0.

przypuszczalne składy: Cech (B), Hilario (B), Hedman (B), Cudicini (B), Ferreira, Geremi, Carvalho, Essien, A Cole, Diarra, Mikel, Lampard, Ballack, Makelele, Drogba, Shevchenko, Robben, Wright-Phillips, Kalou

jak dla mnie over 2.5 @1.50 expekt

Do góry
#891618 - 24/01/2007 11:57 Re: Curling Cup 06/07 [Re: ]
mumin Offline
enthusiast

wczorajszy dzien bardzo udany

dzisiaj kolejny meczyk:

Tottenham-Arsenal -0 po kursie 2.36 betfair

tutaj troche sentymentalnie. jestem kibicem Arsenalu jeszcze od czasow Iana Wrighta (ehhh ten niezapomniany final PZP i strzal z polowy boiska).

Arsenal w tych rozgrywkach idzie jak burza - wszyscy pamietamy to co zrobil z Liverpoolem.

sklady na ten mecz:
http://www.arsenal.of.pl/

jak widac arsenal mocno oslabiony. zreszta to nie dziwota bo wenger zapowidal ze da pograc w tym pucharze rezerowoym i juniorom. jezli oczywiscie Baptiste czy Wallcota mozna nazwac rezerwowymi i te rezerwy zmasakrowaly liverpool. a totenham praktycznie w najmocniejszym skladzie.

mecz trudny do typowania. wydawaloby sie ze twierdza tottenhamu jest nie do zdobycia jednak udalo sie to ostatnio przecietnemu newcastle.dodatkowo typowanie utrudnia fakt ze sa to derby londyniu - druzn ktore sie nienawidza - a przynajmniej ich kibice.

ostatnie mecze miedzy nimi:
Dec 02, 2006 Premiership Arsenal Tottenham 3 - 0
Apr 22, 2006 Premiership Arsenal Tottenham 1 - 1
Oct 29, 2005 Premiership Tottenham Arsenal 1 - 1
Apr 25, 2005 Premiership Arsenal Tottenham 1 - 0
Nov 13, 2004 Premiership Tottenham Arsenal 4 - 5

ostatnio tottenham u siebie:
Jan 17, 2007 FA Cup Tottenham Cardiff 4 - 0
Jan 14, 2007 Premiership Tottenham Newcastle 2 - 3
Dec 30, 2006 Premiership Tottenham Liverpool 0 - 1
Dec 26, 2006 Premiership Tottenham Aston Villa 2 - 1
Dec 20, 2006 League Cup Tottenham Southend 0 - 0
Dec 14, 2006 UEFA Cup Tottenham Dinamo Bucharest 3 - 1
Dec 09, 2006 Premiership Tottenham Charlton 5 - 1
Dec 05, 2006 Premiership Tottenham Middlesbrough 2 - 1

ostatnie mecze arsenalu na wyjezdzie:
an 13, 2007 Premiership Blackburn Arsenal 0 - 2
Jan 09, 2007 League Cup Liverpool Arsenal 3 - 6
Jan 06, 2007 FA Cup Liverpool Arsenal 1 - 3
Dec 30, 2006 Premiership Sheffield U Arsenal 1 - 0
Dec 26, 2006 Premiership Watford Arsenal 1 - 2
Dec 13, 2006 Premiership Wigan Arsenal 0 - 1
Dec 10, 2006 Premiership Chelsea Arsenal 1 - 1
Dec 06, 2006 UEFA Champions League Porto Arsenal 0 - 0

licze na to zes koro rezerwy arsenalu potrafily sie uporac z podstawowym skladem liverpooolu na wyjezdzie to zrobia to samo z tottenhamem.

Do góry
#989540 - 25/02/2007 01:24 Re: Curling Cup 06/07 [Re: mumin]
kazanlublin Offline
enthusiast

Meldunek: 03/08/2004
A czy ktos obstawia jutro finał???

Do góry
#989547 - 25/02/2007 01:47 Re: Curling Cup 06/07 [Re: kazanlublin]
kazanlublin Offline
enthusiast

25/02/07Chelsea - Arsenal
Final at The Millennium Stadium, Cardiff

Typ: Chelsea to win 2.2(expekt)
Dzisiejsza mecz finałowy moim zdaniem moze zakonczyc sie jedynie zwyciestwem Chelsea. Terry, A. cole i Robben sa gotowi do gry wiec Jose moze wystawic prawie sklad a zapowiedzial ze tak uczyni w przeciwienstwie do wengera ktory powiedzial ze to jest puchar dla mlodych i rezerwowych graczy arsenalu.
Chelsea (from): Cech, Hilario, Cudicini, Ferreira, A Cole, Geremi, Diarra, Carvalho, Bridge, Morais, Mikel, Lampard, Makelele, Ballack, Essien, Shevchenko, Drogba, Robben, Kalou, Wright-Phillips.

Arsenal (from): Almunia, Poom, Hoyte, Senderos, Toure, Djourou, Clichy, Traore, Walcott, Diaby, Flamini, Fabregas, Denilson, Aliadiere, Adebayor, Baptista, Hleb, Rosicky, Randall, Connolly.

Do góry
#989637 - 25/02/2007 08:57 Re: Curling Cup 06/07 [Re: kazanlublin]
CANTORO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/01/2004
Originally Posted By: kazanlublin

Dzisiejsza mecz finałowy moim zdaniem moze zakonczyc sie jedynie zwyciestwem Chelsea. Terry, A. cole i Robben sa gotowi do gry wiec Jose moze wystawic prawie sklad a zapowiedzial ze tak uczyni w przeciwienstwie do wengera ktory powiedzial ze to jest puchar dla mlodych i rezerwowych graczy arsenalu.
Chelsea (from): Cech, Hilario, Cudicini, Ferreira, A Cole, Geremi, Diarra, Carvalho, Bridge, Morais, Mikel, Lampard, Makelele, Ballack, Essien, Shevchenko, Drogba, Robben, Kalou, Wright-Phillips.

Arsenal (from): Almunia, Poom, Hoyte, Senderos, Toure, Djourou, Clichy, Traore, Walcott, Diaby, Flamini, Fabregas, Denilson, Aliadiere, Adebayor, Baptista, Hleb, Rosicky, Randall, Connolly.

Kolego troszke blędne informacje masz piszesz ze Terry wystapi a nie umieszczasz go w skladzie \:D wiec tak Terry dzis nie wystapi na pewno z powodu urazu kostki

Do góry
#989649 - 25/02/2007 09:10 Re: Curling Cup 06/07 [Re: CANTORO]
MIDA$ Offline
addict

Meldunek: 28/10/2006
Originally Posted By: CANTORO

Kolego troszke blędne informacje masz piszesz ze Terry wystapi a nie umieszczasz go w skladzie \:D wiec tak Terry dzis nie wystapi na pewno z powodu urazu kostki

No nie do konca sprostowanie jest prawdziwe cyt. z BBC Sport z previev przed meczowego "John Terry has surprisingly recovered from an ankle injury and could start the game after earlier being ruled out. " z tego wynika ze moze wystapic .
pzdr

Do góry
#989704 - 25/02/2007 09:47 Re: Curling Cup 06/07 [Re: MIDA$]
CANTORO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/01/2004
a widzisz ze kolega go umiescil w skladzie???

Do góry
#989719 - 25/02/2007 09:59 Re: Curling Cup 06/07 [Re: CANTORO]
kazanlublin Offline
enthusiast

Kolego troszke blędne informacje masz piszesz ze Terry wystapi a nie umieszczasz go w skladzie wiec tak Terry dzis nie wystapi na pewno z powodu urazu kostki

Nie wiem dlaczego na bbc.co.uk nie umiiescili go w skladzie... a informacje posiadam wlasnie z bbc.co.uk oraz angielskiego radia w ktorym podczas relacji z wczorajszej kolejki premiership to byla glowna wiadomosc , a i wczorajszy Match of the day w bbc1 o tym ze John Terry jest gotowy do meczu a czy wystapi to sparawa juz nie moja. POZDRAWIAM

Do góry
#990263 - 25/02/2007 12:52 Re: Curling Cup 06/07 [Re: kazanlublin]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Nie jest to jeszcze na 100 % potwierdzone ale wyglada na to,ze Terry rzeczywiscie moze zagrac dzisiaj, cudowne ozdrowienie mialo miejsce :).

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  Akhu, Biszop