#68960 - 12/06/2006 14:58
Re: problem blake 1
|
old hand
Meldunek: 08/03/2003
|
zastanawia mnie jeszcze czy blake miał jakiegoś adwokata na sprawie... jezeli tak to co powiedzial na zarzuty jakie przedstawiono blakeowi ??
|
Do góry
|
|
|
|
#68962 - 12/06/2006 20:11
|
old hand
Meldunek: 08/03/2003
|
sluchajcie a jak sprawa podatków sa rozwiazana w krajach gdzie bukmacherka jest legalna np. w Austrii, lub UK ? Jezeli ktos zna jakis link niech poda lub napisze cos wiecej o tym ...
|
Do góry
|
|
|
|
#68963 - 12/06/2006 20:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/06/2002
|
Quote:
chciałbym naprawde żeby ta sprawa była nagłośniona,postaraj sie blake,może jakiegoś bonusa dostaniesz od jakiegoś buka i staniesz sie twarzą marketingową na polske ?;) hehe.Ale to no offence,tak sobie mówie.Naprawde to absurdalna i idiotyczna sytuacja i mhysle ze ciekawiwe by bylo jakby jaknajwiecej ludzi wiedzialo że za 20zł u bukmachera jesteś bandziorem i jeszcze miałeś proces...niech kazda stara jebnięta babura co wybierała pis wie jak jestesmy jej "wdzięczni",chcialbym,żeby takie sprawy wychodziły
Akurat to PiS z tą sprawą ma chyba niewiele wspólnego.
|
Do góry
|
|
|
|
#68964 - 12/06/2006 20:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
Quote:
Quote:
chciałbym naprawde żeby ta sprawa była nagłośniona,postaraj sie blake,może jakiegoś bonusa dostaniesz od jakiegoś buka i staniesz sie twarzą marketingową na polske ?;) hehe.Ale to no offence,tak sobie mówie.Naprawde to absurdalna i idiotyczna sytuacja i mhysle ze ciekawiwe by bylo jakby jaknajwiecej ludzi wiedzialo że za 20zł u bukmachera jesteś bandziorem i jeszcze miałeś proces...niech kazda stara jebnięta babura co wybierała pis wie jak jestesmy jej "wdzięczni",chcialbym,żeby takie sprawy wychodziły
Akurat to PiS z tą sprawą ma chyba niewiele wspólnego.
wystarczy samo to,ze sprawa ciągle aktualna i konsekwencje
|
Do góry
|
|
|
|
#68965 - 19/06/2006 15:47
|
stranger
Meldunek: 09/06/2006
|
na sprawie nie mialem adwokata bo jak bym wzial adwokata to by mnie to pewnie niemalo kosztowalo bo zaden normalny by tego nie odpuscil i sprawa by sie jeszcze pewnie ciagla, jezdzilbym przez pol polski na te rozprawy co 2 miesiace. po co mi to...
|
Do góry
|
|
|
|
#68966 - 19/06/2006 22:47
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Quote:
Moze powiecie co teraz?? Sprawa toczy sie juz pol roku, w lutym bylem na przesluchaniu, poniewaz ktos wymyslil sobie, ze na swojej stronie (reklamujacej expekt)[...]
Śmieszna sprawa i naprawdę szczerze współczuje, że padłes ofiarą polskiego "burdeliku". Ciekawe co na to dajmy na to interia z siedziba w Krakowie reklamujaca szeroko Betway, billboardy na których mamy beathome, sponsorem kadry też buk, klubów, imprez na terenie Polski.. Czyżby chodziło tylko o swobodny wpływ obcego kapitału na teren Polski ?! Tak sobie to tylko tłumacze, moze coś w tym jest.
Grać nie wolno - reklamowac wolno ?:) więc dla kogo jest reklama buków w Polsce? Bo raczej nie dla Polaków ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#68968 - 23/07/2006 11:22
|
stranger
Meldunek: 09/06/2006
|
hehe, kiedys siedzialem na tym forum przewaznie w dziale MLB i bylem w pierwszej 5 typerow, ale bylo to jakies 6 lat temu, teraz nie mam czasu na granie i nie dlatego ze sie boje, bo konto mam tam dalej i dalej wyplacaja mi kase za poleconych. Gdyby ta sprawa miala miejsce teraz to juz jestem o tyle madrzejszy ze skonczyla by sie na 1 przesluchaniu bo nie mieli ZADNYCH dowodow na to ze ja obstawialem cos w expekcie, sam sie do tego przyznalem i dlatego napisalem ten temat jak by komus przydarzylo sie cos podobnego to juz mniej wiecej bedze zorientowany. a ze sprawa ciagla sie 3 lata to co mam codziennie tu wchodzic i pisac jak mi to jest zle czekajac na nastepne przesluchanie  hahaha rozpierdoliles mnie gosciu...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|