maycj
Pooh-Bah
Meldunek: 06/08/2002
mi na szczescie jeszcze nie cieli ja jeszcze za tak duze kwoty nie gram...
, ale jeśli ktoś ma calkowitą wygraną netto rzędu 10,000Euro, to mogą obciąć stawki nawet o 80%. nie wiem jak dokladnie to jest dla niższych wygranych.
Witam. Mam ten sam problem w GB i w expekcie.Nie mam pojecia czemu tak jest.Idę do kolegi i u niego loguję się normalnie w GB bez żadnego problemu.Nigdy nie było takich problemów.Dziś przeinstalowałem system i niestety dalej jest to samo.
Może to wina dostawcy internetowego, może są jakieś problemy z połączeniem z serwerami GB i Expektu. U mnie jest wszystko ok, internet mam z sieci osiedlowej, a ta z koleji dzierżawi łącza od Tel-energo.
Quote: Może to wina dostawcy internetowego, może są jakieś problemy z połączeniem z serwerami GB i Expektu. U mnie jest wszystko ok, internet mam z sieci osiedlowej, a ta z koleji dzierżawi łącza od Tel-energo.
W tym problem że dostawca internetu (sieć telewizji kablowej Vectra) jest ten sam u mnie i kolegi .U niego loguje się bez żadnego problemu a u siebie nie mogę ostatnio.A np. w Betandwin loguje sie bez najmniejszego problemu.Kłopot jest z GB i Expektem.
Bardzo dziwne. Skoro robiłeś reinstalkę systemu to nie wiem w czym moze być problem. Może instalujesz jakieś oprogramowanie typu firewall albo co? Nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje.
Firewalla wyinstalowałem w celu sprawdzenia czy to nie przez niego ,chociaż jeszcze niedawno GB i Expekt działało bez problemu przy zainstalowanym firewallu.Próbowałem się logować zaraz na czyściutkim systemie po sformatowaniu C: i nadal bez skutku.
Hello mam szybkie pytanko...na które właściwie chyba znam odpowiedź ale chcę się upewnić : wpłacam kasę do GB przez e-kartę i jak daję withdraw to pokazuje mi się że mogę wypłacić też na e-kartę jeżeli wpisuję kwote do wypłaty - dalej - jest tam napisane żeby podać ostatnie dwie cyfry na mojej e-karcie czy tak????czy jak podam te cyfry to transakcja będzie OK czy to nie jest takie proste jak mi się wydaje?? z góry dzięki za szybką odpowiedź:Dpozdrwiam