[QUOTE]Oryginalnie wysłał LuNo:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykły:
[qb]W
http://skill.skilljam.com z 30 minut z 6$ zrobilem 13, a zysk nadal rosnie. Gry sa zrecznosciowe, wiec wystarczy byc dobry w te klocki i kasa ama przyjdzie...Pytanie: czy bez Depozytu nie da sie wyplacic kasy?[/qb][/QUOTE]o jakie gry wlasnie zrecznosciowe ci chodzi ?
tzn w co grasz ?[/qb][/QUOTE]Głownie gram w mini hokeja...i mam 36 wygranych z rzedu, a kasy na koncie mam juz 19,85$. Srednio w hokeju zdobywam 800-1000 pkt
Po rozegraniu ok.100-200 partii w rózne gry konto zostalo wstrzymane w tyaki sposób ze pieniazki sa, ale dopuki nie zloze depozytu (min 10$) to nie moge ani wyplacac ani grac. Wyswietla sie takie cos:
Hello, takizwykly
Your skill has far exceeded those of other Training Tournament players.
You must now deposit funds and compete in our larger, Cash Prize Tournaments against players similar to you in skill level.
We thank you for your patronage and want to wish you luck in your next cash prize tournament!
Sincerely,
Customer Care
Firma jest wg. mnie wiarygodna, gdyz po pierwsze na grach nie traci nic (0.10$ za kazda gre od osoby bierze, wiec promocja im sie szybko zwraca jesli ktos wygrywa). Co wy na to?
Depozytu mozna dokonac za pomoca Karty lub Pay pal. Jak moge zalozyc konto w pay pall'u i wplacic tam kase?