Quote: Poszukuję ścieżki dźwiękowej z gry Neverhood (ang: The Neverhood and Skullmonkeys & Boombots) - Imaginarium. Może ktoś ma? Bo na emule są fake'i...
Quote: Ja poszukuje piosenki takiej żywej w której wymieniani byli zawdonicy piłkarscy.wiem tyle ze na koncu jednej z tych wymian był Del Pieoro i jego nazwisko było tak wydłuzone Moze ktos wie co to za nutka??
Ja wiem o co ci chodzi ale niemam tej piosenki i nawet niekojarze kto to spiewa. Ale tak jak mowisz..byli wyliczane gwiazdy pilki noznej (dosc stare juz ) Byly w tej piosence dwa glosy; meski i zenski..jakby ktos ja mial to takze sie przylaczam do prosby kolegi.
Quote: Poszukuję kawałka "Młode wilki" zespołu Verba,ale w wersji do której zrobiono teledysk.Z tego co wiem to są 3 różne wersje tej piosenki,niestety wciąż nie mam tej właściwej.
Quote: Poszukuję kawałka "Młode wilki" zespołu Verba,ale w wersji do której zrobiono teledysk.Z tego co wiem to są 3 różne wersje tej piosenki,niestety wciąż nie mam tej właściwej.
#665681 - 20/09/200619:16Re: Poszukiwane piosenki [6]
Platini
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
Wielkie dzięki Kylo_Masters za pomoc w muzyce z Dona Ale probowałem sciągnac piosenke i nic Trwa ona tylko 1 !! sekundę !! Poratuj może jakąś inna strona