100% free play bonus
Maximum free play bonus is not to exceed $250.
Valid for new and current customers.
Valid in lieu of any other promotion.
Valid for deposits submitted between September 4-10, 2006.
Deposit must be “new money” (previous withdrawals must first be replenished).
Eligible payment methods include: InstaDebit, Neteller, and Western Union only.
Minimum rollover: 4x.
If you have a balance of $50 or more, and participate in this offer, your balance will be included in the new rollover calculation.
Offer valid once per customer, per household.
www.skybook.compROMOCJA TRWA JESZCZE 2 DNI więc jako ze z niej skorzystałem opisze moje doświadczenia z nią - może sie komuś przyda.
Wpłaciłem depozyt uprawniający do max. bonusu czyli 250$. Bonus pojawia sie w formie free play money. Tak więc po zagraniu tych 250$ free play money - stawka tak czy inaczej przepada, a do stanu konta dopisywana jest ewentualna wygrana. Obrót X4 dotyczy zarówno bonusu jak i depozytu - przy moim depozycie 250$ było to więc 2000 obrotu. Wygląda na to że przed dokonaniem obrotu, nie mozna dokonać żadnej wyplaty, nie wchodzi też w gre późniejsze zrezygnowanie z bonusu. Zakłady free play money nie są wliczane do obrotu.
By otrzymać bonus, trzeba sie indywidualnie skontaktować z ich supportem, dosyć zabawnie to wygląda bo chyba z 3 razy sie mnie pytali czy na pewno zgadzam sie na warunki obrotu, bo potem nie mozna sie juz wycofać.
jak z wypłatami kasy od nich nie wiem, całą kase freeplay money jak i depozytu postawiłem na kontre Pittsbutga w Mansion. W ten sposób odeszedł mi kłopot i z obrotem i z wypłatą.
Gdyby ktoś był zainteresowan promocją, przypominam że przy rejestracji z biggerbonus można zarobić dodatkowe 50$.
pozdrawiam Gryzonko