#657123 - 15/09/2006 13:24
Re: Pytania, uwagi, reklamacje - Singiel i Debel.
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
Quote:
Fro po raz kolejny Ci powiem to jest nienormalne z tymi kreczami, kolejny świetny typ za 2,9 Denko mi rowala kreczem - bez sęsu to jest kompletnie takie granie
sebko jakbys stawial na denke to bys sie cieszyl ze masz dalej typ do wykorzystania, przystepowales do konkursu wiedzac jakies sa reguly wiec nie bardzo pojmuje czemu teraz masz zastrzezenia. przeciez nei zmuszal Cie nikt do grania. a jakbys tak postawil 2 x na tych co skreczowali ?
|
Do góry
|
|
|
|
#657127 - 15/09/2006 14:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
FSevEn a czemu jest winny regulamin że nie mogę przenosić typów do innego tematu ? Typy należy umieszczać w odpowiednich tematach. Przykładowa sytuacja : ktoś podaje 5 typów nie w swoim temacie , rywal o tym nie wie i podaje w odpowiednim i przegrywa bo nie mógł dostosować swoich typów do przeciwnika. Fair ?  Sebkos : Temat wałkowany tysiąć razy... a przynajmniej ze 150 przez Ciebie.
|
Do góry
|
|
|
|
#657131 - 17/09/2006 07:23
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Quote:
jezeli przeciwnik podal niedozwolony typ na spotkanie,moge ten mecz uwzglednic w swoich typowaniach?
Tak, jego typ się nie liczy ...
|
Do góry
|
|
|
|
#657132 - 17/09/2006 07:25
|
I see dead people
|
Quote:
Mam pytanie... za taki typ 16.06 13.15 Baghdatis M. v Srichaphan P. [Games HC] 0:3 1 1,8 GB (wynik w gemach 16-13) jest prawo do typu zastepczego czy liczymy jako zwrot stawki -> po kursie 1,0 ??
Masz prawo do typu zastępczego ...
|
Do góry
|
|
|
|
#657134 - 17/09/2006 08:57
|
I see dead people
|
Quote:
Mam pytanie: czy jesli kolega napisal Schranzer: "Gdyby jeden z meczy nie odbył się/krecz to podaje typ zastepczy 17.09 11:00 Kuznetsova-Bartoli [Games HC] 0:4.5 / 1 / 1,8"
A podal juz 5 spotkan to czy ja moge zatypowac na ten mecz?
Tak, możesz ...
|
Do góry
|
|
|
|
#657136 - 17/09/2006 18:40
|
member
Meldunek: 26/07/2006
|
Jeszcze nie brałem udziału w durniejszym konkursie niż ten. W sumie od soboty do dzisiejszego popołudnia nie miałem dostępu do netu  i dzisiaj chce coś postawić a tu gamebookers nic już nie ma w ofercie - jednym słowem wielkie dno ( Bwin ma jeszcze o tej porze oferte na tenis na dzisiaj). Ten konkurs polega chyba na zasadzie kto pierwszy poda typ ten lepszy, wiele typów zostało podanych w nocy bo to chyba była ostatnia możliwość ich podania - pełen debilizm. Powodzenia Fro_Lech dalej bo tylko dzięki temu że nie miałem dostępu do netu grasz dalej Ogólnie tylko i wyłącznie żygi na ten konkurs  .
|
Do góry
|
|
|
|
#657137 - 17/09/2006 18:47
|
I see dead people
|
Quote:
Jeszcze nie brałem udziału w durniejszym konkursie niż ten. W sumie od soboty do dzisiejszego popołudnia nie miałem dostępu do netu i dzisiaj chce coś postawić a tu gamebookers nic już nie ma w ofercie - jednym słowem wielkie dno (Bwin ma jeszcze o tej porze oferte na tenis na dzisiaj). Ten konkurs polega chyba na zasadzie kto pierwszy poda typ ten lepszy, wiele typów zostało podanych w nocy bo to chyba była ostatnia możliwość ich podania - pełen debilizm. Powodzenia Fro_Lech dalej bo tylko dzięki temu że nie miałem dostępu do netu grasz dalej Ogólnie tylko i wyłącznie żygi na ten konkurs .
Akurat powinieneś się powstrzymać z rzygami kolego. Primo, wszystkich nas zaskoczyła oferta GB w tym tygodniu, nie tylko ciebie. Secundo - sm jesteś sonbie winien, że czekałeś do końca z typami. Tercio - Fro akurat tu nie popełnił żadnego błędu, wiń sam siebie Kwadro nawet jakby GB miałmecze teraz w ofercie to i tak byś nie mógł ich zagrać bo to są jutrzejsze turnieje
Żegnam oschle
|
Do góry
|
|
|
|
#657138 - 17/09/2006 18:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
Jeszcze nie brałem udziału w durniejszym konkursie niż ten. W sumie od soboty do dzisiejszego popołudnia nie miałem dostępu do netu i dzisiaj chce coś postawić a tu gamebookers nic już nie ma w ofercie - jednym słowem wielkie dno (Bwin ma jeszcze o tej porze oferte na tenis na dzisiaj). Ten konkurs polega chyba na zasadzie kto pierwszy poda typ ten lepszy, wiele typów zostało podanych w nocy bo to chyba była ostatnia możliwość ich podania - pełen debilizm. Powodzenia Fro_Lech dalej bo tylko dzięki temu że nie miałem dostępu do netu grasz dalej Ogólnie tylko i wyłącznie żygi na ten konkurs .
Pieprzysz głupoty i tyle - od poniedziałku do soboty mogłeś spokojnie postawić zakłady na ponad 30-40 spotkań, a to już Twój problem, że tak zwlekałeś. Po drugie, to nie ma żadnych zakładów, ponieważ dziś już nie ma żadnych spotkań. A mecze z Bwin.com to, Panie Bystry, tylko datę mają dzisiejszą, ale rozgrywane będą jutro.
W tym wypadku, to żygi mogą być na Ciebie, nie zwalaj winy na organizatorów czy GB.
|
Do góry
|
|
|
|
#657139 - 17/09/2006 18:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
buehehehe ale lolek jestes :>>> mało to kafejek? pewnie i tak siedziales na sieci..dzis juz jedni tacy udowodnili ze czekanie do konca z typami sie nie oplaca - na 5 podanych dzis trafili 1 - mysleli ze w ten sposos mnie zablokuja i dupcia. nikt Ci nie bronil grac typow od poczatku tygodnia. GB schodzi na psy ale to nie jest napewno wina fro. myslisz ze nas nie denerwowalo ze maja tak marna oferte ? wyluzuj goscia bo jak bedziesz tak rzygal to sobie klawisz zarzygasz a wierz mi ze grzebanie wykalaczka w nim ani do latwych ani do przyjemnych nie nalezy
|
Do góry
|
|
|
|
|
|