Witam! Dzisiaj zaczyna się nowy sezon futbolowych rozgrywek akademickich. Meczy zawsze jest od diabła więc można coś ciekawego wybrać zwłaszcza, że Amerykanie jarają się tym bardziej chyba niż NFL i zarzucają wszelkie fora setkami dość przydatnych analiz.
Na początek ranking najlepszych teamów AP Top 25:
1. Ohio State (35) 2. Notre Dame (10) 3. Texas (8) 4. Auburn (3) 5. West Virginia (6) 6. USC (3) 7. Florida 8. LSU 9. California 10. Oklahoma 11. Florida State 12. Miami (FL) 13. Louisville 14. Michigan 15. Georgia 16. Iowa 17. Virginia Tech 18. Clemson 19. Penn State 20. Nebraska 21. Oregon 22. TCU 23. Tennessee 24. Arizona State 25. Texas Tech
Pierwszy typ, który jest polecany prawie wszędzie (przez sprawdzonych userów) to Northwestern (-5) @ 1.952. Head coach NW niedawno zmarł i podobno zawodnicy bardzo chcą wygrać ten dzisiejszy mecz w hołdzie dla niego. W Miami za to są kłopoty z rozgrywającym.
Na dzisiaj tylko Florida Intl +9 @1.97 (wczesniej poszlo +11 @2.00)
Ciekawy jestem jak sie przyjma zmiany w zasadach NCAAF. Oczekuje sie, ze w stosunku do poprzedniego roku moze byc zdobywanych okolo 8-10% mniej pkt. Zobaczymy.
Jeszcze dwa typy, choć USC gram tylko z polecenia, sam nie jestem raczej do niego przekonany. USC bez Leinarta i Busha to już nie ta sama drużyna. No ale zobaczymy.
ja też się zabawię. wszystko na jednym żeby coś wygrać jeśli szczęście dopisze. w zasadzie to korzystałem z jakiejś tam strony, bo z College cienki bolek jestem. żeby się jeszcze tym interesować to by było już zbyt wiele jak dla mnie
Ja tez doloze swoje 2 grosze. Typy podobnie jak przedmowca wyszperalem na jednej ze stron. Bardzo polularne wsrod tamtejszych forumowiczow byly typy na: 9/2/06 7:00PM Utah +3 at UCLA 9/2/06 7:00PM Hawaii +15 at Alabama 9/2/06 7:00PM Wisconsin -10½ at Bowling Green Ja zagralem to w Pinnacle za symboliczne stawki. Pozdrawiam i zycze powodzenia