#1077987 - 25/03/2007 06:15
Re: Leo Beenhakker jako selekcjoner naszej kadry
[Re: rivex]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
W Anglii to każdy kibic Wolves się śmiał, że jego babcia jest lepsza od Frankowskiego, bo przynajmniej kasy nie bierze.  W sumie prawda, Franek bierze grubą kasę (sponsorami są teraz mordercy byków), choć strzelił dla Wolves tyle bramek co ja, moja mama, babcia, Twoje mama, Twoja babcia, itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#1078015 - 25/03/2007 06:24
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
To nie Żurawski dziś tak ładnie obsłużył Dudke? Toteż nie mogę czytać jak jednego z najlepszych nazywa się zerem i przekreśla się wszystko czego dokonał.
|
Do góry
|
|
|
|
#1078023 - 25/03/2007 06:26
[Re: Kameleon]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Kamasss, ja mam nadzieję, że Żurawski nigdy już więcej nie założy koszulki naszej reprezentacji. Natomiast jeśli będziesz na meczu w środę w Kielcach to napijmy się  Pozdrawiam, Conrad
|
Do góry
|
|
|
|
#1078031 - 25/03/2007 06:28
[Re: kamasss]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
Szachin Dimijew, trener reprezentacji Azerbejdżanu: "Najsłabiej w moim zespole zagrali boczni pomocnicy. Natomiast w ekipie rywali właśnie druga linia była siłą napędową, a na wyróżnienie zasłużyli Żurawski, Matusiak i Krzynówek. " cale szczescie ze Leo nieslucha "podpowiadaczy z boku" i kibicow a wyniki same przyjda 
|
Do góry
|
|
|
|
#1078178 - 25/03/2007 07:07
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Akurat nie miałem szansy obejrzenia dzisiejszego meczu bo jestem na wygnaniu (cały miesiąc pilnuję czyjąś chatę...), ale mimo wszystko Żurawskiego zobaczyłem i po raz ch kolejny udowodnił mi, że jest on piłkarskim zerem, który nawet koledze nie poda piłki żeby zapewnić gola dla Polski. Tego małęgo gnojka nigdy więcej nie chcę widzieć w koszulce reprezentacji Polski.
Będzie ktoś w Kielcach w środę? Jak ktos bedzie to niech podrzuci Conradowi jakies ziółka uspakajajace i sprawdzi czy czasem nie ubrał koszulki reprezentacji,bo ytakim "kibicom" ....dziekujemy...FUERA !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#1078230 - 25/03/2007 07:20
[Re: hbr]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/08/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1078253 - 25/03/2007 07:30
[Re: M4CI3K]
|
old hand
Meldunek: 02/01/2004
|
Nie narzekajcie na Macka, on od sponsora dostal info jak ma grac. W koncu promocja przednia a bet24 nie chce pojsc z torbami: Bet24 od dzis bedzie placic 10 zlotych za kazda bramke Macieja Zurawskiego strzelona w oficjalnym meczu - czy to w klubie, czy w reprezentacji. Jesli w najblizszym spotkaniu kadry "Zuraw" trafi trzy razy, Ty dostaniesz 30 zlotych. A teraz pomysl, ile srednio goli Maciek zdobywa przez rok, liczac wszystkie rozgrywki. Co najmniej 20, czasami nawet 30 lub wiecej! Co to oznacza, ze na twoje konto przelejemy - przy 30 golach - 300 zlotych! Trzymaj wiec kciuki za gracza Celtiku Glasgow i przyjaciela Bet24, bo naprawde warto. To jedyna propozycja na tym rynku, gwarantujaca Ci staly doplyw gotowki. Tylko u nas strzaly "Zurawia" przeloza sie na stan Twojego konta. Warunek jest jeden - 10 zlotych za gola bedzie otrzymywac kazdy gracz z Polski zarejestrowany w Bet24, który byl aktywny (czyli zawarl jakikolwiek zaklad sportowy) w ciagu 7 dni poprzedzajacych trafienie Macka (liczac dzien meczu). Zostan wiec z nami, graj regularnie i ciesz sie z goli. - A ja zrobie wszystko, byscie dzieki mnie mogli dobrze zarobic i fajnie sie pobawic - zapowiada Zurawski. Zyczymy udanej zabawy Zespol Bet24 i Maciek Zurawski Przypomina sie pilkarski poker i scena z Grundolem, ktory ma grac i strzelac ale panu bogu w okno. hahahaha 
|
Do góry
|
|
|
|
#1078268 - 25/03/2007 07:36
[Re: M4CI3K]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Faktycznie fatalnie zagralismy, a to 5:0 to mega fart  Odnosnie Zurawskiego to tyle sytuacji ile on dzis spie..... to szkoda gadac, juz progresja mozna grac ze strzeli w Kielcach, bo w koncu kiedys musi strzelic. Szkoda ze nie zagral Rasialdinho, przy tych stalych fragmentach gry pewnie by cos zapakowal.
|
Do góry
|
|
|
|
#1078407 - 25/03/2007 08:58
[Re: rivex]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
NO, no, Zuraw jest zerem:] ciekawe spostrzezenie, przyznam ze widzialem tylko 1 polowe spotkania i ogolnie druzyna mi sie podobala, nie zebym popadal w zachwyty ale dostosowali sie rywala i kontrolowali co mieli kontrolowac. Z Zurawiem jak z Malyszem, jak nie idzie to kibice juz go na emeryture odsylaja ale jak idzie to "Adas lec", lol. Zalecam mniej zielska, duzo niegazowanej wody i muzyke relaksacyjna;-) ME zaczynaj byc realne, Leos skleil calkiem niezla jak na nasze realia ekipe bez ukladow, a tu w dupach jeszcze zle;/ Bywajcie znawcy 
Edited by Biszop (25/03/2007 08:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#1078460 - 25/03/2007 10:03
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
NO, no, Zuraw jest zerem:] ciekawe spostrzezenie, przyznam ze widzialem tylko 1 polowe spotkania i ogolnie druzyna mi sie podobala, nie zebym popadal w zachwyty ale dostosowali sie rywala i kontrolowali co mieli kontrolowac. Z Zurawiem jak z Malyszem, jak nie idzie to kibice juz go na emeryture odsylaja ale jak idzie to "Adas lec", lol. Zalecam mniej zielska, duzo niegazowanej wody i muzyke relaksacyjna;-) ME zaczynaj byc realne, Leos skleil calkiem niezla jak na nasze realia ekipe bez ukladow, a tu w dupach jeszcze zle;/ Bywajcie znawcy Amen 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|