Dimes traci coraz bardziej w mojej ocenie: Ostatnio wprowadzili 15$ oplaty za wyplacenie kasy do Moneybookers, zle rozliczaja zaklady (wczoraj Burnley Liverpool, dzisiaj snooker) i nawet nie racza za to przeprosic jak sie ich opieprzy na live chat.
Za to wprowadzili 15% caschback od calkowitej przegranej. Moze ktos sie orientuje czy jak mam jakas kase na koncie to musz ja wyplacic, wtedy poprosic o przestawienie konta na caschback 15% i znowu wplacic czy da sie to jakos obejsc. Wczoraj przekonywalem Freda z supportu, ze to bez sensu, zeby wyplacac i zaraz znowu to samo wplacac bo mogli by przeciez to co jest liczyc tez jako depozyt. Ale Fred to Fred i albo nie wie, ze tak mozna albo nie chce powiedziec.
Moze ktos z Was trafil na innego goscia czy panne w supporcie i innaczej to wyjasnili?
Generalnie bonus jest liczony (depozyty - wyplaty - stan konta) * 0,15% czyli jak ktos sie zdecyduje majac kase na koncie to na tym stratny. Co prawda przy ich zdolnosciach do pomylek w kursach nie wierze, ze dostane chociaz centa bonusu ale kto tam wie - licho nie spi

Wojtek