Pospadało jeszcze na ten Inti Gas więc nie pograłem jednak. Wiadomo, że jeszcze cała druga połowa, ale te początkowe @7,40 to było jak już pisałem spore przegięcie ze strony buków.
x2 przed meczem mozna bylo grac.. ale juz 1-1.. mam 4,1k a musze miec 5k do 00:00 dajcie jakis dobry typ..
Zabrzmiało to jak opis jakiegoś filmu sensacyjnego z Sylwkiem Stallone w roli głównej.
pool real monaco Treble 1,81 1,1k
Ty uważaj, bo za chwilę nie będziesz spał na górze tylko na dworcu.
Ty uważaj, bo za chwilę nie będziesz spał na górze tylko na dworcu. [/quote] jakbym przegral calosc to bym jakos uszkodzil net albo zablokowal beta zeby sie chociaz dzis nie dalo wejsc jutro by poszla do pracy cos bym wymyslil
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
lecę bo nic tu po mnie, miałem jeszcze kilka głupich pomysłów na dzisiaj ale na szczęście dałem tylko 2 Bazel dramat, ściągam gacie i lecę
Pospadało jeszcze na ten Inti Gas więc nie pograłem jednak. Wiadomo, że jeszcze cała druga połowa, ale te początkowe @7,40 to było jak już pisałem spore przegięcie ze strony buków.
x2 przed meczem mozna bylo grac.. ale juz 1-1.. mam 4,1k a musze miec 5k do 00:00 dajcie jakis dobry typ..
Zabrzmiało to jak opis jakiegoś filmu sensacyjnego z Sylwkiem Stallone w roli głównej.