Pół godziny temu zleciłem z Mansion wypłatę i już jest na moim koncie w Moneybookers (!), kwota wcale nie mała. No proszę, mnie już przekonali by do nich wrócić na tego Cashback-a
trochę podejrzany jest ten bonus. Bo jak zagra ptzynajmniej tysiąc osób i zakład wejdzie to oni straca 1 000 000 dolarów. A wydaje mi się że wiecej niz tysiąc osób to zagra. Z drugiej jednak strony są sponsorem tottenhamu więc raczej są poważną firmą. I chyba dlatego ja skorzystam z tego bonusa, ale wcześniej zlece pierwszą wypłatę żeby nie było potem problemów przy wypłacie. Moonlight jakie dokumenty chcą przy wypłacie?
nie sądze by wyłożyli sie na tej promocji. Ta firma naprawde dużo inwestuje w reklamei marketing. W zeszłym roku niewiele brakowało by to własnie oni zostali głownym sponsorem Manchester United. Suma sumarum wybó padł na Totenham, i pod ich skrzydłami klub ten może dołączyć do ścisłej czołowki w Anglii. Ta promocja to kolejny krok mający na celu umocnienie marki Mansion na rynku.
panowie do spotkania jeszcze 13 dni, kursy na pewno pojawią się w wielu miejscach; a co do kursu +4.5 to jest idealny bo rozwiązuje problem +5, gdzie chyba byłby zwrot, a przecież nie chcemy zwrotu
#632949 - 26/08/200610:09Re: MANSION - król polowania powraca !!!
Mr Joke
old hand
Meldunek: 11/10/2003
Quote: panowie do spotkania jeszcze 13 dni, kursy na pewno pojawią się w wielu miejscach; a co do kursu +4.5 to jest idealny bo rozwiązuje problem +5, gdzie chyba byłby zwrot, a przecież nie chcemy zwrotu
Ale prz wygranej 5 Pittsburgh Steelers w Mansion masz zwrot a na kontrze tył i jesteś do tyłu całą kontrę tak że chyba nie jest to njlepszy pomysł, mylę się?
Nie zaryzykuje takiej kasy, ale jestem sklonny wejsc z kims w spolke. Powazne oferty prosze kierowac na priv i pozniej dogadamy sie co do szczegolow, telefonicznie czy na GG.
Quote: Nie zaryzykuje takiej kasy, ale jestem sklonny wejsc z kims w spolke. Powazne oferty prosze kierowac na priv i pozniej dogadamy sie co do szczegolow, telefonicznie czy na GG.
W spolke po 550$ na glowe? Myslisz ze ktos bedzie na tyle latwowierny ze z kims kogo nie zna osobiscie zdecyduje sie zrzucic i z 2 osob tylko 1 bedzie odpowiedzialna za kase? Watpie ze ktos o normalnym umysle odwazy sie zaufac na tyle by wylozyc w ciemno do obcej osoby 500$.
Ktos pytal o stawke - postawic nalezy DOKLADNIE 1100$ LUB 850e nie mniej, nie wiecej, jesli postawisz minej lub wiecej to wg. Experta z Mansion z ktorym rozmawialem na czacie on-line - uznaja to jako inny zaklad i nie bedzie zwrotu w razie przegranej. Wiec jesli juz ktos stawia to DOKLADNIE stawke ktora jest przez nich wskazana, nie 1100,01 bo to juz nie uznaja i mniej tez nie.
Ktos wspominal o Handicapie +5 czy -5 = to jest promocja na styl Premiership Team Of The Week z Mansiona z zeszlego sezonu pilkarskiego z ktorej sam chetnie korzystalem i zarobilem pare groszy. Jesli zaklad nie wchodzi lub jest remis to jest ZWROT PELNEJ STAWKI. Wg. mnie podobnie tutaj przy Handi -5 przy wygranej 5 punktami jest ZWROT KASY tak samo jak w przypadku wtopy. Ale o szczegoly niech kazdy sam wypyta na czacie mansiona u experta bo przy takiej kasie lepiej ZANIM sie postawi ten zaklad o kazdy szczegol sie wypytac zeby nie bylo problemu.
Moj kolega zagral za euro najpierw za 830,17 potem dogral za reszte by bylo rowne 850 jak chcieli i na expert napisal ze to musi byc JEDNOLITA KWOTA 850e lub 1100$ zadne zlepki typu 830 i 20 wiec na to tez zwroccie uwage przy stawianiu bo potem w razie wtopy mozna sie zdziwic jak nie bedzie zwrotu.