[QUOTE]Oryginalnie wysłał denis:
[qb]ALE nie o to mi chodzi, ludzie *******nijcie się w głowę ale takie posty to sobie zakładajcie sobie na forum BB. Czepiacie się Patricu$'a ( a ty Ufo sam bierzesz udział w ketyńskim temacie).
Ja do bukmacherstwa staram się podchodzić coraz poważniej ale widze że dużo osób to typowe Lamy.
Wolę już przeczytać tekst w tym stylu:
NANTES - LENS 1 1.65
Mistrz z ubieglego sezonu zadebiutuje przed wlasna publicznoscia. Kanarki musza ten mecz wygrac, tym bardziej, ze w I kolejce ulegli zyrondystom z Bordeaux. Raczej pewna "1
I nie o to chodzi że gość nie trafił typu, tylko że słowo muszą i raczej na pewno można używać jeśli się mówi że każdy z nas umrze a nie w rozmowie o zakładach sportowych.
Cześć[/qb][/QUOTE]
Denis już dawno zrezygnowałem... Ale mnie osobiście to boli jak ktoś robi
z igły widły. Chciałem to nieco wyprostować, a że temat kretyński to starałem się to pokazać od początku (widocznie podziałałem jak woda na młyn

) Jeżeli chodzi o Lamy to wydaje mi się, że początki u prawie każdego z nas były dość podobne i nie ma co z tego robić tragedii. One
muszą (chyba mogę użyć tego słowa) "załapać" o co chodzi i będzie OK. Nie wiem może należy siedzieć cicho... :eek: