Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#6305 - 08/08/2001 23:17 WISŁA-BARCELONA (komentarze)
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
myślę że warto podziękować Wiśle za jej walkę z Barcą i...otworzyć nowy temat.

Bądż co bądż serca (i konta) formumowiczów zadrżały nie raz w czasie tego meczu

DJ SOSNA

Do góry
Bonus: Unibet
#6306 - 08/08/2001 23:18 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

i po co przyjeżdżał RIVALDO

Widzieliście jak sobie poczynał na skrzydle KOSOWSKI? Skubany,dobry jest!

Do góry
#6307 - 08/08/2001 23:23 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
Anonymous
Unregistered

Moim skromnym zdaniem Kosowski otworzył sobie drogę do klubów zachodnich i reprezy... Ten gościu jest nie wacham się powiedzieć wyjebisty... Nie pamiętam Polaka, który tak walczyłby z silnym przeciwnikiem. On potrafi powalczyć z najlepszymi! Engel nie waż się nie powołać Kosowskiego na Norwegię!!!!!!!!!!

Do góry
#6308 - 08/08/2001 23:24 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
raf Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
No gdyby nie Rivaldo sensacja moglaby stac sie faktem..Kluivert swietna forma na poczatku sezonu. Wisla w sumie oddala z 5 strzalow na bramke i 3 gole Fatalnie grala obrona Barcy, ale Wisly nie lepiej..stad tyle goli. Ogolnie ciekawy mecz, chyba nikt sie nie spodziewal, ze Wisla trzy razy bedzie obejmowac prowadzenie w tym meczu

Do góry
#6309 - 08/08/2001 23:30 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
ciekawy mecz szczęśliwy koniec wisła grała ambitnie ale chyba jednak SŁABO zwłaszcza w obronie a barca też słaba
moją uwagę przykuwa co innego a mianowicie komentarz tego meczu w TV wybitnie nieudolny
dziekanowski ośmiesza się co tydzień w golu trzeba go już zostawić niech się weźmie za prawdziwą robotę szczyt wszystkiego to ANDRZEJ SZELĄG jego nieustające lapsusy były wprost tragikomiczne przypomina mi się książka agaty christie w której herkulesowi poirot na pomoc przybywa jego brat chyba szeląg też to czytał i na pomoc arturowi sarnatowi sprowadził jego tajemniczego brata RYSZARDA rysiu bronił nieźle to fakt po boisku na zmianę z marcinem baszczyńskim biegał też jakiś marek baszczyński (może ktoś o nim słyszał?) w barcelonie też była jedna nowa gwiazda mianowicie XAVIO (savio co ty na to? )
i jeszcze ciekawy przypadek geograficzny barca mistrzem holandii podobno była
wpisuję tu tylko te głupoty które usłyszałem a specjalnie się nie wsłuchiwałem więc pewnie było ich więcej
a że można fachowo komentować udowodnił partyka w edmonton czy w piłce nie ma jakiegoś partyki???
ważne że jest kasa idę pić
pozdrawiam

Do góry
#6310 - 08/08/2001 23:59 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos:
[qb]ciekawy mecz szczęśliwy koniec wisła grała ambitnie ale chyba jednak SŁABO zwłaszcza w obronie a barca też słaba
moją uwagę przykuwa co innego a mianowicie komentarz tego meczu w TV wybitnie nieudolny
dziekanowski ośmiesza się co tydzień w golu trzeba go już zostawić niech się weźmie za prawdziwą robotę szczyt wszystkiego to ANDRZEJ SZELĄG jego nieustające lapsusy były wprost tragikomiczne przypomina mi się książka agaty christie w której herkulesowi poirot na pomoc przybywa jego brat chyba szeląg też to czytał i na pomoc arturowi sarnatowi sprowadził jego tajemniczego brata RYSZARDA rysiu bronił nieźle to fakt po boisku na zmianę z marcinem baszczyńskim biegał też jakiś marek baszczyński (może ktoś o nim słyszał?) w barcelonie też była jedna nowa gwiazda mianowicie XAVIO (savio co ty na to? )
i jeszcze ciekawy przypadek geograficzny barca mistrzem holandii podobno była
wpisuję tu tylko te głupoty które usłyszałem a specjalnie się nie wsłuchiwałem więc pewnie było ich więcej
a że można fachowo komentować udowodnił partyka w edmonton czy w piłce nie ma jakiegoś partyki???
ważne że jest kasa idę pić
pozdrawiam[/qb][/QUOTE]

Saviola za 28 tysięcy $$ - A. Szeląg

Do góry
#6311 - 09/08/2001 00:12 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
nikita Offline
enthusiast

Meldunek: 03/08/2001
zgadzam się też słyszałem że Barcelona była 2 razy mistrzem Holandii. A co idzie o Kosowskiego to owszem pokazał się z dobrej strony ale to Moskalewicz raz świetnie dośrodkował a następnie wspaniale strzelił. Pater ma tylko 1 gol do przodu.

Do góry
#6312 - 09/08/2001 00:13 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
nikita Offline
enthusiast

Meldunek: 03/08/2001
zgadzam się też słyszałem że Barcelona była 2 razy mistrzem Holandii. A co idzie o Kosowskiego to owszem pokazał się z dobrej strony ale to Moskalewicz raz świetnie dośrodkował a następnie wspaniale strzelił. Pater ma tylko 1 gol do przodu.

Do góry
#6313 - 09/08/2001 01:10 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
dilbert Offline
enthusiast

Meldunek: 22/01/2001
Ronaldo nie jest w dobrej formie-to o Rivaldo

4 gole na wyjeżdzie i Wisła wyeliminowana.Ale kompromitacji nie było tak jak sądzili niektórzy.Ciekawe kiedy polscy piłkarze nauczą się grać z pierwszej piłki.

Do góry
#6314 - 09/08/2001 01:21 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
denis Offline

Meldunek: 14/01/2001
Powiem jedno byłem na meczu i widziałem to wszystko bardzo dokładnie, jestem zdrowszy bo nie słyszałem komentarzu Szeląga.

ALE nie o to mi chodzi, ludzie *******nijcie się w głowę ale takie posty to sobie zakładajcie sobie na forum BB. Czepiacie się Patricu$'a ( a ty Ufo sam bierzesz udział w ketyńskim temacie).

Ja do bukmacherstwa staram się podchodzić coraz poważniej ale widze że dużo osób to typowe Lamy.

Wolę już przeczytać tekst w tym stylu:

NANTES - LENS 1 1.65

Mistrz z ubieglego sezonu zadebiutuje przed wlasna publicznoscia. Kanarki musza ten mecz wygrac, tym bardziej, ze w I kolejce ulegli zyrondystom z Bordeaux. Raczej pewna "1

I nie o to chodzi że gość nie trafił typu, tylko że słowo muszą i raczej na pewno można używać jeśli się mówi że każdy z nas umrze a nie w rozmowie o zakładach sportowych.

Cześć

Do góry
#6315 - 09/08/2001 01:32 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
denis świrujesz jak widzę czyżbyś postawił na wisłę? wyluzuj chłopie jest taki post bo się innym podona nie chcesz to się tu nie wpisuj i po problemie

Do góry
#6316 - 09/08/2001 02:47 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

z Szeląga nawet Dziekanowski się śmiał
to był takismiech przez łzy...

Do góry
#6317 - 09/08/2001 04:42 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał denis:
[qb]ALE nie o to mi chodzi, ludzie *******nijcie się w głowę ale takie posty to sobie zakładajcie sobie na forum BB. Czepiacie się Patricu$'a ( a ty Ufo sam bierzesz udział w ketyńskim temacie).

Ja do bukmacherstwa staram się podchodzić coraz poważniej ale widze że dużo osób to typowe Lamy.

NANTES - LENS 1 1.65

Mistrz z ubieglego sezonu zadebiutuje przed wlasna publicznoscia. Kanarki musza ten mecz wygrac, tym bardziej, ze w I kolejce ulegli zyrondystom z Bordeaux. Raczej pewna "1

I nie o to chodzi że gość nie trafił typu, tylko że słowo muszą i raczej na pewno można używać jeśli się mówi że każdy z nas umrze a nie w rozmowie o zakładach sportowych.

Cześć[/qb][/QUOTE]

Denis już dawno zrezygnowałem... Ale mnie osobiście to boli jak ktoś robi z igły widły. Chciałem to nieco wyprostować, a że temat kretyński to starałem się to pokazać od początku (widocznie podziałałem jak woda na młyn ) Jeżeli chodzi o Lamy to wydaje mi się, że początki u prawie każdego z nas były dość podobne i nie ma co z tego robić tragedii. One muszą (chyba mogę użyć tego słowa) "załapać" o co chodzi i będzie OK. Nie wiem może należy siedzieć cicho... :eek:

Do góry
#6318 - 09/08/2001 15:09 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
terminator Offline
old hand

Meldunek: 29/07/2001
witam. Mimo porażki słowa uznania dla Wisły za dobrą postawę w meczu z 'takim' przeciwnikiem. Nie każdemu klubowi będzie dane wbić 3 gole Barcelonie, a dzięki temu wartość piłkarzy Wisły na oczach Europy wzrośnie i tylko czekać na oferty z zachodu dla Kosowskiego czy Patera.
A wnioski na przyszłość: Słaba obrona Wisły, aby powalczyć za rok (?) o ligę mistzrów konieczne są roszady.
Komentarz meczu to ocena -3, na tej pozycji też przydałby się transfer.

Do góry
#6319 - 09/08/2001 15:21 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Wczoraj nie wchodziłóem po meczu na forum bo cały "chodziłem". Ale dziś się uspokoiłem i mogę się oddać analizie sytuacji.

Pierwsza połówka była fantastyczna w wykonaniu Wisły. Wspaniałe rajdy Kosowskiego, a dokładnie dosrodkowania, no i jescze lepsza gra na prawym Patera. Miał racje Engel że dał mu szansę gry w reprezentacji.

Natomiast w ruiej polowie wszystko siadło. Juz po 25min. gry Barca nie złaziła z naszj połowki.Stało się coś nie dobrego co mogło by sie przwewidzieć - Barca zepchnęła Wisłe do defensywy.

Ogladając tem mecz straciłem sporo nerwów i mój patriotyzm poległ w gruzach. Tak kibicowałem Barcy - i juz wiem na pewno - nie postawie na nia w nastepnej rundzie. Muszę pomóc POLAKOM. WISŁA DO BOJU!!!!

Do góry
#6320 - 09/08/2001 16:31 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
jarzo Offline
addict

Meldunek: 22/03/2001
znalazlem to dzisiaj czytajac super ekspress:
(...)Barcelona bardzo długo szukała nowego bramkarza. W końcu zdecydowała się na zakup Argentyńczyka Roberto Bonnano, rezygnując z naszego Jerzego Dudka. Dzisiaj Katalończycy z pewnością żałują tej decyzji, ponieważ Bonnano nie jest pewnym punktem drużyny. W 37. minucie wypluł przed siebie piłkę po strzale Moskalewicza i za karę musiał ją wyjąć trzeci raz z siatki. Argentyńczyka pokonał niezawodny w takich sytuacjach Frankowski.(...)

koles, ktory to pisal nie nadaje sie nawet do pracy dla gazetki szkolnej w dowolnej podstawowce

Do góry
#6321 - 09/08/2001 17:13 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
Youri Offline
newbie

Meldunek: 01/05/2001
Cześć.

Bylem na tym meczu i nie zaluje 110 zetow, ktore zapalcilem za bilet ( tak na marginesie nie uwazacie, ze cena byla troche przesadzona, na rewanz mozna pojechac za 320 zl, a bilet na stadion barcu kosztowac bedzie 20).

Pierwsza polowe wisla zagrala naprawde dobrze i tu slowa uznania dla Franza, ktory calkiem niezle ustawil druzyne. To co robila krakowska obrona przy stracie bramek bylo jednak zenujace.

Druga bramka: obronca Wisly nie potrafi przeciac wslizgiem prostego podania, a bramkarz praktycznie nie rusza sie z lini. Jak mozna dopuscic aby pilka przeszla miedzy ostatnim a bramkarzyem na 15 metrze.

Czwarta bramka: dluga pila na Kluiverta, B.Zajac traci w kilka sekund 4 m przewagi nad napastnikiem i nawet nie probuje walczyc o pilke . Zenada.

Mysle ze postawa Wisly sprawila jednak niespodzianke wszystkim kibicom. Bylo naprawde dobrze. Zwlaszcza na poczatku.

Przy kilku zmianach ( zwlaszcza na srodku obrony) Biala Gwiazda ma szanse powalczyc w Pucharze UEFA.

Nara.

Do góry
#6322 - 09/08/2001 18:44 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał jarzo:
[qb]znalazlem to dzisiaj czytajac super ekspress:
(...)Barcelona bardzo długo szukała nowego bramkarza. W końcu zdecydowała się na zakup Argentyńczyka Roberto Bonnano, rezygnując z naszego Jerzego Dudka. Dzisiaj Katalończycy z pewnością żałują tej decyzji, ponieważ Bonnano nie jest pewnym punktem drużyny. W 37. minucie wypluł przed siebie piłkę po strzale Moskalewicza i za karę musiał ją wyjąć trzeci raz z siatki. Argentyńczyka pokonał niezawodny w takich sytuacjach Frankowski.(...)

koles, ktory to pisal nie nadaje sie nawet do pracy dla gazetki szkolnej w dowolnej podstawowce [/qb][/QUOTE]

Według mnie nie ma do czego się przyczepić...

Do góry
#6323 - 09/08/2001 22:15 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

trenerowi Barcy podobali się podobno najbardziej ŻURAWSKI I KOSOWSKI.
hmm...

DJ SOSNA

Do góry
#6324 - 10/08/2001 01:59 Re: WISŁA-BARCELONA (komentarze)
raf Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał denis:
[qb]Powiem jedno byłem na meczu i widziałem to wszystko bardzo dokładnie, jestem zdrowszy bo nie słyszałem komentarzu Szeląga.

ALE nie o to mi chodzi, ludzie *******nijcie się w głowę ale takie posty to sobie zakładajcie sobie na forum BB. Czepiacie się Patricu$'a ( a ty Ufo sam bierzesz udział w ketyńskim temacie).

NANTES - LENS 1 1.65

Cześć[/qb][/QUOTE]

Nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka. Piszesz o sprawach, ktore raczej nie bardzo dotycza tego tematu, ale skoro juz napisales..
Tak sie sklada, ze o meczu Nantes napisalem ja i nie widze nic zlego w formie w jakiej przedstawilem moja wizje tego spotkania. Nie napisalem przeciez, ze "wygraja ten mecz" tylko ze "musza" co dla mnie rowna sie ze slowem "powinni" bo sa faworytem, mistrzem i przegrali pierwsze spotkanie. Mowisz, ze starasz sie podchodzic do bukmacherstwa powaznie, moze czas przestac sie starac, a zaczac faktycznie podchodzic powaznie. Jakos nie widze na forum twoich typow, komentarzy, prognoz..Wiem, ze latwo jest krytykowac, a trudniej sie wykazac. Mimo wszystko lepiej probowac, nawet jesli ktos moze stwierdzic, ze jestes "lama"..A tak naprawde g**** wie kto jak gra w realu siedzac przed monitorem i "bawiac" sie w lekko pozbawiona sensu TT.
Pozdrawiam.

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >