#1451040 - 02/08/2007 04:41
Re: Ranking Bukmacherów
[Re: Ivan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Mnie expekt ost olał, wiec nie polecam ich. Popieram za to Unibet, niema problemów z szybkimi odpowiedziami suportu, lista kursowa wieksza i bardziej urozmaicona niz na expie. Kilka razy mialem incydenty z expem i za kazdym razem mialem z nimi konczyc, ale wracalem, w tej chwili jednak zkonczylem z nimi definitywnie i nie polecam wam tego bookmachera, calkiem podobny jest Unibet i nie ignoruja klientów w przeciwienstwie do amatorów z expektu...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1453112 - 02/08/2007 21:18
[Re: doggy]
|
addict
Meldunek: 19/01/2007
|
Z Bwin wyciągnąłem kilkadziesiąt tysięcy w 3 miesiące, wypłacałem maks. po 4 tysiące, często co kilka dni, i z takim limitem nigdy się nie spotkałem. Limit na zakłady - owszem, ale na wypłatę - nigdy.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1474399 - 09/08/2007 08:40
[Re: Fozzie]
|
newbie
Meldunek: 30/06/2004
|
Mnie expekt ost olał, wiec nie polecam ich. Popieram za to Unibet, niema problemów z szybkimi odpowiedziami suportu, lista kursowa wieksza i bardziej urozmaicona niz na expie. Kilka razy mialem incydenty z expem i za kazdym razem mialem z nimi konczyc, ale wracalem, w tej chwili jednak zkonczylem z nimi definitywnie i nie polecam wam tego bookmachera, calkiem podobny jest Unibet i nie ignoruja klientów w przeciwienstwie do amatorów z expektu... A na czym polegały te Twoje problemy w Expekcie??
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1614278 - 23/09/2007 21:39
[Re: dealer_dil]
|
old hand
Meldunek: 06/02/2007
|
A na czym polegały te Twoje problemy w Expekcie?? [/quote] ja powiem o swoich a zwlaszcza o odpowiedziach jakie dostaje z supportu - 0 pomocy z ich strony. Poprostu zenada. Raz mialem problem z zalogowaniem sie. Wiec napisalem do supportu. We wiadomosci napisalem ze czyscilem pliki cookies, nie mam zainstalowanego firewall i pytanie w czym moze tkwic problem. Odpowiedz byla nastepujaca: Prosze wyczyscic pliki cookies ewentualnie wylaczyc firewalla jezeli ma Pan zainstalowanego. Wczoraj napisalem do nich dlaczego nie mam jeszcze rozliczonego kuponu z przed 2 dni i kiedy mi go rozlicza - odpowiedz: ze wkrotce bedzie rozliczony bez zadnego wyjasnienia. Takze support krotko mowiac jest do dup....Byly jeszcze inne sytuacje z expektem ale dlugo by o nich pisac. Ale na + trzeba im zaliczyc bezproblemowe i szybkie wyplaty.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1642073 - 03/10/2007 19:47
[Re: Winyl]
|
stranger
Meldunek: 18/01/2005
|
Mam pytanko (pisze tu bo nie chce specjalnie tamatu zakladać). W oferrcie STS są pozycje na zakłady "KIEDY PIERWSZY RZUT ROŻNY" 1 kursy na 1 lub 2 po okolo 1,8 O co tu chodzi, wie ktoś ? Chodzi mi o jakiś czas kiedy te rożne mają paść itp.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1642077 - 03/10/2007 19:48
[Re: Winyl]
|
stranger
Meldunek: 18/01/2005
|
Mam pytanko (pisze tu bo nie chce specjalnie tamatu zakladać). W oferrcie STS są pozycje na zakłady "KIEDY PIERWSZY RZUT ROŻNY" Kursy na 1 lub 2 po okolo 1,8 O co tu chodzi, wie ktoś ? Chodzi mi o jakiś czas kiedy te rożne mają paść itp.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1693827 - 19/10/2007 19:55
[Re: equilibrium]
|
stranger
Meldunek: 18/10/2007
|
Ostatnio Bwin znowu dal do pieca... postawilem kombinowany wczoraj, po czym po ostatnim meczu ktory mi wszedl (Holandia - Gruzja U19) rozsiadlem sie w fotelu dumny z podwojonego konta... Tymczasem godzine pozniej zaklad mi usunieto (tzn ten konkretny mecz, a kurs ustawiono jako 1.0 co automatycznie mi obnizylo wygrana). Dzwonilem do obslugi na co uslyszalem odpowiedz "problemy techniczne". NA pytanie jakie, uslyszalem "nie moge odpowiedziec" i "czasem tak bywa". Zenada, czy ktos moze mi odpowiedziec o co cho? Miewaliscie az tak? Ja rozumiem ze mozna zatypowac mecz ktory zostanie przerwany w polowie, nie odbedzie sie itd. i wtedy jest wycofywany. Ale ten normalnie zostal rozwegrany, co wiecej Bet-at-home normalnie go rozliczyl!
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1693895 - 19/10/2007 20:23
[Re: kore-k]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
niestety tak..... problem techniczny to ich ulubiony sposob na nie kompetencje wlasnych pracownikow glownie oddsmakerow..... mnie zaklady nawet po kilku dniach anulowali i to nawet takie gdzie byly w 100% uczciwe (nie zagrane po czasie, nie bylo bledow kursowych czyli takie kursy jak u konkurencji itd.) jedyne ich wyjasnienie to wlasnie blad techniczny.......no ale drugiego takiego buka nie ma ..... wiec te straty trzeba wliczyc w koszta
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1780845 - 15/11/2007 22:43
[Re: diabelniak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
do grania na live to Bwin i bet365 no i chyba betfair ale tam nie gram
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1780906 - 15/11/2007 23:06
[Re: Logan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
betfair jest tylko dobre do pilki noznej i tenisa, w pozostalych sportach nie pogra sie za bardzo
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1889713 - 29/12/2007 21:03
[Re: Patricu$]
|
stranger
Meldunek: 30/11/2007
|
Gram lub grałem u kilkudziesięciu bukmacherów od momentu pojawienia sie ich w intenecie.Chciałem odradzić prawdziwych chachmętów z którymi miałem do czynienia jak 10 bet i Betsson . a polecić prede wszystkim BET365 .willhill ladbrokes boylesport Bet-at-home . Odradzam równiez wszystkich cwaniaków ,którzy najpierw usiłuja wciągnąć do gry przy pomocy bonusu , a potem w przypadku próby wypłacenia pieniedzy przeprowadzają szczególową weryfikacje danych. Uczciwość nakazuje by postepowac tak jak BET365 ,który weryfikuje przed przyznaniem bonusa . Skandalem jest również postępowanie niektórych buków , którzy blokuja konta zabieraja pieniądze itp.. (przoduje w tym Betsson i 10 bet i o dziwo również Stan James)motywując to checią wyłudzenia bonusu(piszę o legalnych kontach).To tak jakby dealr narkotywy dajacy nam za darmo jointa na zachęte , mial pretensje ,że się nieuzależniliśmy
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1889738 - 29/12/2007 21:32
[Re: szomberg]
|
enthusiast
Meldunek: 04/11/2007
|
Nie przesadzaj z tym bet365. A drakonskie limity jakie naklada ta smieszna firma to nic? To samo dotyczy Hilla i Ladbrokes - ogolnie wszystkie firmy z UK to bagno. Jak ktos chce grac za jakies sensowne stawki to niestety ale musi to robic w Azji.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1889796 - 29/12/2007 22:04
[Re: pijanica]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Nie jedna osoba pisze o ich limitach, stąd taki żart że ten buk nazywa się bet0,0365. Ja z limitami nie mam większych problemów: 1. Pinnacle pięknie działa i jak walniesz na maksa to kurs się minimalnie zmienia, po czym możesz walnąć na maksa ponownie. 2. W BlueSq na wiele wydarzeń NIE MA ŻADNYCH LIMITÓW. Jest tylko limit czasowy. Czyli grasz na maksa, i za kilkanaście minut możesz zrobić to ponownie. 3. Konta w wielu bukach. Praktycznie w każdej chwili mogę zagrać w ok. 30 miejscach, jeden po drugim, wybierając te gdzie są lepsze kursy. W Azji najłatwiej stracić kasę, czego najlepszym przykładem jest Pointbet. Po drugie grają tam tylko piłkę, a akurat na ten sport są najmniejsze problemy z limitami wszędzie.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1889811 - 29/12/2007 22:14
[Re: Conrad]
|
stranger
Meldunek: 20/12/2007
|
Pinnacle to tragedia poza dużymi ligami, to samo 10bet
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1889818 - 29/12/2007 22:16
[Re: Patricu$]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
expekt na nie - wygrałem ok 2000 ,wypłaciłem bo było potrzebne , wpłaciłem 200 za jakis czas a konto usunięte  zwrot kasy ale na zawsze NIe Konto usuniete za wygranie 2 tys  Moze ci konto zablokowali za cos innego. Bo jakos nie bardzo wierze ze expekt blokuje konto za 2 tys wygranej jak ja tam wygrywalem i 50 tys i jeszcze nie mam konta zblokowanego tyle ze mam limit ale to tez zalezy od meczu jaki limit - czasami wcale go nie ma. Szczegolnie na 1wsze ligi europejskie w pilke nozna. Rozumiem takie akcje w sportingbet, Bet-at-home, Unibet ale w expekcie zeby blokowali konto za wygranie 2tys? W sumie moze teraz sie cos zmienilo bo dawno nie gralem na expekcie bo gram tylko na betfair teraz ale z tego co pamietam to expekt byl moim ulubionym bukiem z tego powodu ze bylo PLN i mozna bylo grac naprawde grubo bez wiekszych problemow przez dlugi czas wygywac.
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|