#62375 - 10/07/2004 03:32
Re: Betandwin [7]
|
enthusiast
Meldunek: 12/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Michauek: [qb]Galernik- mylisz sie  Z innego kompa tez nie idzie. Mnie sie udalo. Zamienilem 5 euro na 5 czipsów Pogralem w pokerka- zrobilem z tego 8 euro, a pozniej ruletka na czerwone (tradycyjnie) tylko ze min stawka na kolory jest 5 euro ale weszlo i zrobilem z tego 28 ojro. Dalej nie ryzykowalem, tylko doplacilem 3 ojro z MB i dzieki przekroczeniu min wyplaty 30eu wyplacilem  [/qb][/QUOTE]Jak to możliwe ze wplaciles do Betandwin tylko 3 euro? Na ich stronie są podane dużo większe kwoty minimalnych wpłat. Myslalem o zarejestrowaniu się w tym buku, ale na poczatek nie chce wplacac tam duzo pieniedzy, dlatego zrezygnowałem. Coś pokreciłem  czy mozna jednak wplacac mniejsze kwoty?
|
Do góry
|
|
|
|
#62377 - 10/07/2004 04:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2004
|
na pewno nie będą robić problemów, bo to dla nich zysk i tak
|
Do góry
|
|
|
|
#62378 - 10/07/2004 16:36
|
Pooh-Bah
Meldunek: 24/08/2003
|
Najlepiej zalozyc konto z promocyjnego linka np. tutaj: https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=1330 wplacic 30 euro, otrzymac drugie tyle kasy za darmo - mamy juz 60 euro i..obrocic tym bonusem na zdarzeniach live, ktorych notabene betandwin oferuje naprawde duzo...a obrocenie 3 krotne tym bonusem nie jest trudne na live - mamy np. nawet w 80-85 minucie meczu przy stanie 1:0 kurs na gospodarza 1.02 - 1.05, zatem obrocenie bonusem jest naprawde latwe... do tego dochodzi bezproblemowa wplata karta inteligo czy ekarta mbanku, przelewy od nich ida w ciagu 2 dni i wydaje mi sie, ze jest to jedna z lepszych promocji online
|
Do góry
|
|
|
|
#62379 - 10/07/2004 20:47
|
stranger
Meldunek: 24/06/2004
|
mi sie udalo jednak z kompa kumpla pograc na kilku kontach , polecam gre w ruletke odrazu czarne - czerwone ja dociagnalem na jednym z kont do 40 euro ale oczywiscie bawilem sie dalej i przegralem  ,ale coz fajna zabawa za free
|
Do góry
|
|
|
|
#62380 - 10/07/2004 20:49
|
stranger
Meldunek: 24/06/2004
|
spagetii w regulaminie promocji jest wyraznie napisane ze nie wolno stawiac np na pilke nozna 3-drogowo tzn tez obrot kaski nie liczy sie
|
Do góry
|
|
|
|
#62381 - 10/07/2004 20:56
|
old hand
Meldunek: 01/12/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał LuNo: [qb]przelewy od nich ida w ciagu 2 dni [/qb][/QUOTE]Albo dawno nie wypłacałes, albo tylko do Ciebie, bo ostatnio sie wyraznie popsuli jezeli chodzi o przelewy - na 3 ostatnie czekałem ponad tydzień
|
Do góry
|
|
|
|
#62382 - 10/07/2004 22:28
|
stranger
Meldunek: 10/07/2004
|
Warunki uczestnictwa Bonus rejestracyjny * W celu otrzymania bonusu należy zaakceptować poniższe warunki udziału i klikając na powyższy przycisk zarejestrować się w betandwin.com. Następnie na nowo otwarte konto należy wpłacić co najmniej EUR 15,- i oddać typ(y). Bonus sign-up przyznawany jest jedynie tym osobom, które nie posiadają konta w betandwin.com i od 2003-10-13 09:00 (GMT + 1) po raz pierwszy zarejestrują się w betandwin.com. ** Bonus w wysokości EUR 15,- zostanie przyznany po dokonaniu pierwszej wpłaty pomiędzy 2003-10-13 09:00(GMT + 1) i 2004-12-31 23:59(GMT + 1). Pierwsza wpłata musi wynosić co najmniej EUR 15,-. Jeśli wpłata dokonana w czasie trwania akcji nie wyniesie co najmniej EUR 15,-, prawo do wzięcia udziału w promocji przepada. *** Akcja marketingowa dotyczy zarówno wpłat kartą kredytową jak i wpłat dokonanych w systemie paybox, paypal, kartą paysafecard, a także wpłat przelewem bankowym. W akcji uwzględnione będą tylko te wpłaty, które do betandwin.com trafią pomiędzy 2003-10-13 09:00 (GMT + 1) i 2004-12-31 23:59 (GMT + 1). W przypadku wpłat przelewem bankowym bonus sign-up zostanie przyznany, jeśli data przelewu będzie się mieścić w czasie trwania akcji. **** Na jedno konto betandwin.com może zostać zapisany bonus sign-up wynoszący maksymalnie EUR 30,-. Bonus zostanie zapisany na konto użytownika w przeciągu 24 godzin po otrzymaniu wpłaty. ***** Wpłacona kwota, zanim może zostać wypłacona, w całości musi zostać wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin.com. Natomiast bonus sign-up, zanim może zostać wypłacony, musi zostać wniesiony co najmnniej 3 raz(y) na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin.com – zarówno w przypadku wpłaty jak i wypłaty najpóźniej do 2 miesięcy po zakończeniu akcji. W przeciwnym razie bonus traci swoją ważność ****** Akcja promocyjna jest ważna do: 2004-12-31 23:59 (GMT + 1).
|
Do góry
|
|
|
|
#62383 - 10/07/2004 22:55
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Templariusz: [qb]Warunki uczestnictwa Bonus rejestracyjny * W celu otrzymania bonusu należy zaakceptować poniższe warunki udziału i klikając na powyższy przycisk zarejestrować się w betandwin.com. Następnie na nowo otwarte konto należy wpłacić co najmniej EUR 15,- i oddać typ(y). Bonus sign-up przyznawany jest jedynie tym osobom, które nie posiadają konta w betandwin.com i od 2003-10-13 09:00 (GMT + 1) po raz pierwszy zarejestrują się w betandwin.com. ** Bonus w wysokości EUR 15,- zostanie przyznany po dokonaniu pierwszej wpłaty pomiędzy 2003-10-13 09:00(GMT + 1) i 2004-12-31 23:59(GMT + 1). Pierwsza wpłata musi wynosić co najmniej EUR 15,-. Jeśli wpłata dokonana w czasie trwania akcji nie wyniesie co najmniej EUR 15,-, prawo do wzięcia udziału w promocji przepada. *** Akcja marketingowa dotyczy zarówno wpłat kartą kredytową jak i wpłat dokonanych w systemie paybox, paypal, kartą paysafecard, a także wpłat przelewem bankowym. W akcji uwzględnione będą tylko te wpłaty, które do betandwin.com trafią pomiędzy 2003-10-13 09:00 (GMT + 1) i 2004-12-31 23:59 (GMT + 1). W przypadku wpłat przelewem bankowym bonus sign-up zostanie przyznany, jeśli data przelewu będzie się mieścić w czasie trwania akcji. **** Na jedno konto betandwin.com może zostać zapisany bonus sign-up wynoszący maksymalnie EUR 30,-. Bonus zostanie zapisany na konto użytownika w przeciągu 24 godzin po otrzymaniu wpłaty. ***** Wpłacona kwota, zanim może zostać wypłacona, w całości musi zostać wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin.com. Natomiast bonus sign-up, zanim może zostać wypłacony, musi zostać wniesiony co najmnniej 3 raz(y) na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin.com – zarówno w przypadku wpłaty jak i wypłaty najpóźniej do 2 miesięcy po zakończeniu akcji. W przeciwnym razie bonus traci swoją ważność ****** Akcja promocyjna jest ważna do: 2004-12-31 23:59 (GMT + 1).[/qb][/QUOTE]o kurde - bylo juz walkowane pare razy wiec po co piszesz to samo ??????
|
Do góry
|
|
|
|
#62384 - 11/07/2004 20:23
|
newbie
Meldunek: 02/07/2004
|
Witam wszystkich, Mam konto w Lukas Banku. Wiadamo, oni prowadzą tylko i wylącznie rachunki w złotówkach, nie ma w ogóle waluty obcej. Czy mając konto internetowe w złotówkach mogę przesłać pieniądze na konto Betandwin i w ten sposób prowadzić tam konto - czytaj w złotówkach ? A jeśli tak, to czy wtedy załapię się na promocję, o której tu piszecie. Czyli wpłacając np. 200 czy 300 zł mam szansę otrzymać jakiś bonus, a jeśli tak to jaki ? Wszystkim dobrym ludziom dziękuję z góry za pomoc i szybką odpowiedź  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#62385 - 11/07/2004 21:39
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał fighter1976: [qb]Witam wszystkich, Mam konto w Lukas Banku. Wiadamo, oni prowadzą tylko i wylącznie rachunki w złotówkach, nie ma w ogóle waluty obcej. Czy mając konto internetowe w złotówkach mogę przesłać pieniądze na konto Betandwin i w ten sposób prowadzić tam konto - czytaj w złotówkach ? A jeśli tak, to czy wtedy załapię się na promocję, o której tu piszecie. Czyli wpłacając np. 200 czy 300 zł mam szansę otrzymać jakiś bonus, a jeśli tak to jaki ? Wszystkim dobrym ludziom dziękuję z góry za pomoc i szybką odpowiedź  iwo: [/qb][/QUOTE]Witam, wiec przy wplacie w zlotowkach rowniez dostaniesz bonus, wplacajac 70 PLN dostaniesz drugie tyle gratis wiec stan konta bedzie wynosil 140 PLN, badz jesli wplacisz 140 PLN dostaniesz maksymalnie 140 PLN za friko zatem stan konta bedzie wynosil 280 PLN... Jednak co do wplat proponuje depozyt karta visa electron lub poprzez moneybookers, poniewaz z tego co wiem przelewy ida okolo 2 tygodni na ich konto, bo sa to przelewy zagraniczne, a i prowizja w tym przypadku przyprawia o zawrot glowy - okolo 20 USD...
|
Do góry
|
|
|
|
#62386 - 11/07/2004 23:09
|
addict
Meldunek: 28/12/2003
|
Rozumiem, ze ta promocja w betandwin jest jeszcze aktualna ?
|
Do góry
|
|
|
|
#62387 - 11/07/2004 23:11
|
addict
Meldunek: 28/12/2003
|
Aha aby wyplacic sianko i bonus trzeba obrocic 3 krotnie czyli na 420 zł ?
|
Do góry
|
|
|
|
#62388 - 11/07/2004 23:33
|
newbie
|
Witam, wiec przy wplacie w zlotowkach rowniez dostaniesz bonus, wplacajac 70 PLN dostaniesz drugie tyle gratis wiec stan konta bedzie wynosil 140 PLN, badz jesli wplacisz 140 PLN dostaniesz maksymalnie 140 PLN za friko zatem stan konta bedzie wynosil 280 PLN... Jednak co do wplat proponuje depozyt karta visa electron lub poprzez moneybookers, poniewaz z tego co wiem przelewy ida okolo 2 tygodni na ich konto, bo sa to przelewy zagraniczne, a i prowizja w tym przypadku przyprawia o zawrot glowy - okolo 20 USD...[/QB][/QUOTE] Dzięki wielkie, ale mam kolejne pytanie 1. kto pobiera ode mnie tę prowizję ? Bo skoro jest to przelew z mojego banku, a ja mam tam przelewy bezpłatne to jak mam to rozumieć ? 2.W jaki sposób mogę dokonać depozytu katrą visa elektron ? I czy to coś kosztuje ? I monybookres ? Jak to działa ? I co z tych dwóch rzeczy jest korzystniejsze finansowo ? 3.W jaki sposób można wypolacić pieniądze i czy to znowu nie kosztuje 20 dolców jak pisałeś wcześniej, bo wtedy ten interes staje się trochę mało opłacalny z góry dzięki za odpowiedzi  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#62389 - 12/07/2004 00:49
|
newbie
Meldunek: 11/07/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał fighter1976: [qb]Witam, wiec przy wplacie w zlotowkach rowniez dostaniesz bonus, wplacajac 70 PLN dostaniesz drugie tyle gratis wiec stan konta bedzie wynosil 140 PLN, badz jesli wplacisz 140 PLN dostaniesz maksymalnie 140 PLN za friko zatem stan konta bedzie wynosil 280 PLN... Jednak co do wplat proponuje depozyt karta visa electron lub poprzez moneybookers, poniewaz z tego co wiem przelewy ida okolo 2 tygodni na ich konto, bo sa to przelewy zagraniczne, a i prowizja w tym przypadku przyprawia o zawrot glowy - okolo 20 USDDzięki wielkie, ale mam kolejne pytanie 1. kto pobiera ode mnie tę prowizję ? Bo skoro jest to przelew z mojego banku, a ja mam tam przelewy bezpłatne to jak mam to rozumieć ? 2.W jaki sposób mogę dokonać depozytu katrą visa elektron ? I czy to coś kosztuje ? I monybookres ? Jak to działa ? I co z tych dwóch rzeczy jest korzystniejsze finansowo ? 3.W jaki sposób można wypolacić pieniądze i czy to znowu nie kosztuje 20 dolców jak pisałeś wcześniej, bo wtedy ten interes staje się trochę mało opłacalny z góry dzięki za odpowiedzi  iwo: [/qb][/QUOTE]ad.1 Masz przelewy bezplatne, ale w obrebie polskich bankow, zas B&W ma konto w banku zagranicznym, a wiec musisz skorzystac z SYSTEMU LACZNOSCI MIEDZYBANKOWEJ (SWIFT), a to kosztuje i to niekiedy nawet sporo, w zaleznosci od banku. ad.2 Aby wplacic kaske do B&W najlatwiej jest sie posluzyc MONEYBOOKERS (musisz sie tam zarejestrowac), ktory jest "posrednikiem" miedzy toba a B&W. MONEYBOOKERS ma zalozone konto w polskim banku, wiec robisz przelew ze swojego konta w Lukas banku do MONEYBOOKERS, na ktory czekasz 2-3 dni, a pozniej z MONEYBOOKERS do B&W. ad.3 Wyplacasz pieniadze juz bezposrednio na swoje konto w Lukas banku i jest to bezplatne (oczywisci jest ustalona jakas minimalna kwota wyplaty bez prowizji, zeby nie wyplacac ciagle jakis drobnych sumek, nie wiem ile to jest w B&W, ale w UNIBECIE to jest jakies kilkadziesiat PLN) .... poprawcie mnie jesli sie myle.......... Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#62392 - 12/07/2004 01:31
|
old hand
Meldunek: 02/05/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał milipop: [qb]Czy ktos wie jaka prowizje pobiera MONEYBOOKERS, przy przelewie z MONEYBOOKERS do BET&WIN ??
Przykładowo mam 140 PLN na koncie w MONEYBOOKERS i chce dokladnie tyle przelac do B&W. Da rade ?? Czy potraci jakas czesc z tego (jak tak to ile) ??
Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]MB nie pobiera zadnej prowizji
|
Do góry
|
|
|
|
#62394 - 12/07/2004 03:45
|
newbie
|
No to wiem już więcej. Teraz kolejne pytania : 1. Jak mam wejść i zarejestrować się do Moneybookers ? Czy to jest jedna firma, czy to jest rodzaj firm, które zajmują się pośredniczeniem. I co ewentualnie musze tam wpisać, dane koonta itd.?Pewnie już gdzieś ktoś o tym pisał - może macie link do jakiejś strony ? 2. I skoro zajmuje się ta firma pośredniczeniem, a ktoś tu napisał, że nie pobiera żadnej prowizji to wydaje mi się to dziwne.No ale może tak jest. Stąd rozumiem, że wpłacając złotówki za pośrednictwem Monybookers do Betandwin nie zapłacę złotówki prowizji ? Zgadza się ? Jak możecie napiszcie jak to jest dzięki  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
|
|