[QUOTE]Oryginalnie wysłał GBocian:
[qb]Chyba nie do końca bez różnicy, bo przecież 30 Euro to nie jest równo 140 zł (w sumie to nawet nie wiem jaka jest różnica). Poza tym są zapewne inne korzyści posiadania konta w określonej walucie. Jak sam napisałeś o minimalnych stawkach: Zdaje sie 1 Euro i 1 PLN, ale może sie myle. To dla niektórych może mieć znaczenie. Znaczenie może mieć też koszt wypłaty pieniędzy, bo np wypłata na Inteligo przy użyciu kodu SWIFT (ten zdaje się jest potrzebny zawsze przy przeliczaniu walut) kosztuje coś koło 12 zł.
Rozumiem, że dla takiego wyjadacza jak Ty to grosze, ale dla niektórych mogą się liczyć.[/qb][/QUOTE]minimalna stawka nie jest 1euro bo przed chwilą grałem za 0,50 euro
a co do inteligo i SWIFTa
od razu jak zobaczyłem tą pozaycję w cenniku to się spytałem na infolinii o co chodzi i mi odpowiedzieli
ze te 11.99 pobierają tylko wtedy jak przychodzi przelew z zagranicy i jest na tym przelewie zaznaczone ze odbiorca pokrywa koszt
a jeden przelew w miesiącu z B&W jest darmowy więc mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie
zobaczymy niedlugo
aha..i zarejestrowalem sie w B&W jakies dwa miesiace temu ale pierwszą wpłatę zrobiłem dzisiaj i bonusa nie mam...kłócić się??
pzdr