Strona 6 z 11 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 10 11 >
Opcje tematu
#61682 - 17/06/2004 03:03 Re: Expekt.com [17]
USER911 Offline
newbie

Meldunek: 04/06/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał mankiet:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał BiZkiT:
[qb]a czy komus sie juz cos takiego zdarzylo?
zablokownie konta z takiego powodu??[/qb][/QUOTE]BizkiT to ty malo wiesz...do mnie dzwonili o 6 rano i straszyli prokuratorem!!Jak im pieniedzy nie oddam...jak cos to na gg lub priv.Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Podaj szczegóły:)

Do góry
Bonus: Unibet
#61683 - 17/06/2004 03:05 Re: Expekt.com [17]
hotdog Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/05/2003
SyKo a ja Ci powiem ze UNIBET zrobil cos zupelnie odwrotnego zeby przyciagnac klientow. Tez maja podobna promocje z tym ze trwajaca o wiele dluzej i jak wspomnialem ida klientom na reke. Nie bede na forum opisywal calej sytuacji, ale mozna powiedziec ze oni naprawde wychodza do klienta w przeciwienstwie do tego szmatlawego expektu.
Jezeli o mnie chodzi to uwazam ze expekt nawet sie nie umywa do UNIBET'u .
Odkad pamietam, to zawsze ktos mial jakies problemy z expektem.
pzdr

Do góry
#61684 - 17/06/2004 03:06 Re: Expekt.com [17]
chokopok Offline
journeyman

Meldunek: 25/05/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lajkonik:

[Nawet jezeli zostalo to zmienione w czwartek, to zostaja trzy dni piatek, sobota i niedziela , czy wszyscy korzystaja z kart kredytowych ?

EXPEKT TO NAJWIEKSI OSZUSCI Z JAKIMI SIE SPOTKALEM !!![/[/QB][/QUOTE]lajkonik iwo:
Zgadzam sie z toba w 100%, ja kase wplacilem w środe kiedy jeszcze nic o zmianie regulaminu nie bylo. Zostala uaktywniona na koncie dopiero we wtorek(w poniedzialek jeszcze dostalbym bonus)

Do góry
#61685 - 17/06/2004 03:08 Re: Expekt.com [17]
wiechu.s Offline
addict

Meldunek: 15/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lajkonik:
[qb]BiZkiT - ci oszusci moga Ci zablokowac konto bez podania konkretnej przyczyny.

EXPEKT TO NAJWIEKSI OSZUSCI Z JAKIMI SIE SPOTKALEM[/qb][/QUOTE]To pograj w Betandwin to zobaczysz lepsze rzeczy.

Do góry
#61686 - 17/06/2004 05:15 Re: Expekt.com [17]
SyKo Offline
old hand

Meldunek: 29/03/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał chokopok:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał lajkonik:

[Nawet jezeli zostalo to zmienione w czwartek, to zostaja trzy dni piatek, sobota i niedziela , czy wszyscy korzystaja z kart kredytowych ?

EXPEKT TO NAJWIEKSI OSZUSCI Z JAKIMI SIE SPOTKALEM !!![/[/qb][/QUOTE]lajkonik iwo:
Zgadzam sie z toba w 100%, ja kase wplacilem w środe kiedy jeszcze nic o zmianie regulaminu nie bylo. Zostala uaktywniona na koncie dopiero we wtorek(w poniedzialek jeszcze dostalbym bonus)[/QB][/QUOTE]A probowales pisac do supportu ?? Powinni Ci dac kase jak opiszesz sytuacje

Do góry
#61687 - 17/06/2004 05:21 Re: Expekt.com [17]
SyKo Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał hotdog:
[qb]SyKo a ja Ci powiem ze UNIBET zrobil cos zupelnie odwrotnego zeby przyciagnac klientow. Tez maja podobna promocje z tym ze trwajaca o wiele dluzej i jak wspomnialem ida klientom na reke. Nie bede na forum opisywal calej sytuacji, ale mozna powiedziec ze oni naprawde wychodza do klienta w przeciwienstwie do tego szmatlawego expektu.
Jezeli o mnie chodzi to uwazam ze expekt nawet sie nie umywa do UNIBET'u .
Odkad pamietam, to zawsze ktos mial jakies problemy z expektem.
pzdr[/qb][/QUOTE]Po czesci masz racje hotdog, ale moim zdaniem nie do konca - trzeba zauwazyc fakt ze w unibecie jest promocja tylko dla "nowych". Ja na to patrze z punktu czysto finansowego - konczy sie im kasa ktora mieli wylozona na ta promocje to ja po prostu ograniczaja - podejrzewam ze Unibet w takim momencie zachowalby sie tak samo - w pewnym momencie sie juz po prostu nie oplaca...taka juz jest ekonomia - kazdy dazy do maxymalizacji zysku, albo uzytecznosci

Do góry
#61688 - 17/06/2004 11:11 Re: Expekt.com [17]
hotdog Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/05/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SyKo:
[qb]Po czesci masz racje hotdog, ale moim zdaniem nie do konca - trzeba zauwazyc fakt ze w unibecie jest promocja tylko dla "nowych". Ja na to patrze z punktu czysto finansowego - konczy sie im kasa ktora mieli wylozona na ta promocje to ja po prostu ograniczaja - podejrzewam ze Unibet w takim momencie zachowalby sie tak samo - w pewnym momencie sie juz po prostu nie oplaca...taka juz jest ekonomia - kazdy dazy do maxymalizacji zysku, albo uzytecznosci [/qb][/QUOTE]Tylko ze w UNIBECIE jest napisane ze dla nowych, a ja tam bylem "stary", a kase dostalem.
A w expekcie bylo napisane ze tez dla starych, ale z kilku postow widac ze to bylo tylko napisane i nie mialo nic wspolnego z promocja.
I zdaje sobie sprawe ze wszystkim chodzi o kase, ale nie robmy sobie jaj. Z tego co kilka osob napisalo, to wplacili kase przed ta zmiana regulaminu, a w takim razie teraz to jest wina poczty i do nich maja skladac reklamacje ? :rolleyes:
pzdr

Do góry
#61689 - 17/06/2004 14:27 Re: Expekt.com [17]
KeeYou Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/06/2003
Wpłacałem kase do Expa nie raz i zawsz, powtarzam ZAWSZE pieniądze na koncie miałem na drugi dzień!!! Tak sie przypadkowo stało, iż teraz wpłacając pieniądze przed zmianą regulaminu, na koncie gracza pojawiły sie już po zmianie, więc c*** strzelił promocje w moim wypadku. Bardzo interesująca sytuacja...
To jest uczciwe. To są prawa rynku (gdzieś Ty sie ekonomii uczył). Oczywiście, zastrzegali, zmienili warunki, wszytsko ok. Tylko ewidentne przetrzymywanie pieniędzy do czasu zminy waruków, to jest problem.
Juz przestańcie pisać, ze sobie zmianę warunków zastrzegali bo nie w tym rzecz. Ludzie, tu każdy czytać potrafi.

Pozdrawiam.

Do góry
#61690 - 17/06/2004 14:42 Re: Expekt.com [17]
nikolb Offline
old hand

Meldunek: 20/04/2004
ja wplacam pieniadze karta i mam po 2sekundach

Do góry
#61691 - 17/06/2004 18:48 Re: Expekt.com [17]
SyKo Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał KeeYou:
[QB] To są prawa rynku (gdzieś Ty sie ekonomii uczył)
QB][/QUOTE]Akademia Ekonomiczna W Katowicach wiec o Ekonomii lepiej mi nic nie mow, bo na ten temat troszke wiem...Ja nie wnikam w to czy oni przetrzymywali kase czy nie...Staram sie spojrzec na ten fakt od ich strony i ich strategii zarzadzania. Moze ich bronie, bo jeszcze sie na nich nie przejechalem, ale po to jest support zeby wyjasnic takie sprawy - dobra argumentacja i kasa na pewno znalazlaby sie na koncie:)

hotdog - a otym ze Unibet dal Ci 100 zł pomimo tego ze jestes starym klientem to nie wiedzialem... iwo: dla Unibetu Pozdr

Do góry
#61692 - 17/06/2004 20:06 Re: Expekt.com [17]
LuNo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/08/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hotdog:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SyKo:
[qb]Po czesci masz racje hotdog, ale moim zdaniem nie do konca - trzeba zauwazyc fakt ze w unibecie jest promocja tylko dla "nowych". Ja na to patrze z punktu czysto finansowego - konczy sie im kasa ktora mieli wylozona na ta promocje to ja po prostu ograniczaja - podejrzewam ze Unibet w takim momencie zachowalby sie tak samo - w pewnym momencie sie juz po prostu nie oplaca...taka juz jest ekonomia - kazdy dazy do maxymalizacji zysku, albo uzytecznosci [/qb][/QUOTE]Tylko ze w UNIBECIE jest napisane ze dla nowych, a ja tam bylem "stary", a kase dostalem.
A w expekcie bylo napisane ze tez dla starych, ale z kilku postow widac ze to bylo tylko napisane i nie mialo nic wspolnego z promocja.
I zdaje sobie sprawe ze wszystkim chodzi o kase, ale nie robmy sobie jaj. Z tego co kilka osob napisalo, to wplacili kase przed ta zmiana regulaminu, a w takim razie teraz to jest wina poczty i do nich maja skladac reklamacje ? :rolleyes:
pzdr[/qb][/QUOTE]Po prostu wplaciles kase na swoje stare konto (100 pln) i napisales o bonus czy jak ?

Do góry
#61693 - 17/06/2004 20:10 Re: Expekt.com [17]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Właśnie, należałoby się zastanowić nad ich strategią marketingową, bo podobnie jak Unibet ze swoją promocją "poleć przyjaciela", w której nie powypłacał wielu graczom należnych im bonusów ("decyzja jest ostateczna"), tak teraz expekt nie wiadomo czy swoją promocją bardziej zachęca do gry u siebie czy zniechęca klientów.

Do góry
#61694 - 17/06/2004 20:14 Re: Expekt.com [17]
Henry*Ronaldinho*Valeron Offline
journeyman

Meldunek: 14/06/2004
Czy oni kiedys uruchomiom vouchera czy to juz koniec z przesyłem pieniążków z kąta innych graczy ? Nie orientujecie sie przypadkiem... ?

Do góry
#61695 - 17/06/2004 21:33 Re: Expekt.com [17]
chokopok Offline
journeyman

Meldunek: 25/05/2004
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał chokopok:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał lajkonik:

EXPEKT TO NAJWIEKSI OSZUSCI Z JAKIMI SIE SPOTKALEM !!![/[/qb][/QUOTE]lajkonik iwo:
Zgadzam sie z toba w 100%, ja kase wplacilem w środe kiedy jeszcze nic o zmianie regulaminu nie bylo. Zostala uaktywniona na koncie dopiero we wtorek(w poniedzialek jeszcze dostalbym bonus)[/qb][/QUOTE]A probowales pisac do supportu ?? Powinni Ci dac kase jak opiszesz sytuacje[/QB][/QUOTE]Pisalem, opisalem wszystko, w odpowiedzi napisali zebym zalorzyl konto w Banku Inteligo, wtedy nie bede skazany na dzialanie poczty.
Doradcy finansowi sie znalezli uke:

Do góry
#61696 - 17/06/2004 21:37 Re: Expekt.com [17]
SyKo Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał zoRro:
[qb]Właśnie, należałoby się zastanowić nad ich strategią marketingową, bo podobnie jak Unibet ze swoją promocją "poleć przyjaciela", w której nie powypłacał wielu graczom należnych im bonusów ("decyzja jest ostateczna"), tak teraz expekt nie wiadomo czy swoją promocją bardziej zachęca do gry u siebie czy zniechęca klientów.[/qb][/QUOTE]Zgadzam się zoRro..Nie ma roznicy jaki bukmacher...Nikt nie chce doplacac do interesu

Do góry
#61697 - 17/06/2004 22:15 Re: Expekt.com [17]
Michauek Offline
addict

Meldunek: 04/12/2003
Wyslalem do supportu pytanie:
"witam
Wlasnie wplacam do panstwa pieniadze. chcialbym skorzystac z promocji,
jednak na ten weekend wyjezdzam i nie bede mogl korzystac z komputera. Czy
mozna skorzystac z bonusu w ten sposob ze depozyt wplynie na Panstwa konto
do niedzieli a pierwszy zaklad zostanie zawarty np w poniedzialek?
Z gory dziekuje za szybka odpowiedz"

A oni mi odpisali

Witamy Serdecznie

Pan musi zawrzec zaklad .

Ta buzka na koncu to mnie rozpirdolila

Do góry
#61698 - 17/06/2004 22:30 Re: Expekt.com [17]
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
Powiem szczerze, że Was nie rozumiem. Można mieć do czegoś pretensje, ale czy ktoś wam każe grac w Expekcie? Jest tyle innych buków...skoro uważacie, że to oczusci to po prostu zmiencie buka. Mimo wszytsko nie oceniam tego co zrobili pozytywnie.

Do góry
#61699 - 18/06/2004 00:26 Re: Expekt.com [17]
SZYMEL Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/06/2004
Dopoki sam się nie przekonalem nie wierzyłem, że expekt to złodzieje.Dzisiaj wysłałem za sporą kwotę że Anglia strzeli bramkę.W trakcie meczu gdy Anglia już strzeliła odpisali mi że akceptują niecałe pół stawki.Oczywiście przed meczem przyjęli całość. uke: na j.e.b.a.n.y. expekt

Do góry
#61700 - 18/06/2004 00:43 Re: Expekt.com [17]
LuNo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/08/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SZYMEL:
[qb]Dopoki sam się nie przekonalem nie wierzyłem, że expekt to złodzieje.Dzisiaj wysłałem za sporą kwotę że Anglia strzeli bramkę.W trakcie meczu gdy Anglia już strzeliła odpisali mi że akceptują niecałe pół stawki.Oczywiście przed meczem przyjęli całość. uke: na j.e.b.a.n.y. expekt[/qb][/QUOTE]zgadza sie, zachowanie godne pozalowania...prze****ne...uderzaj do supportu...

Do góry
#61701 - 18/06/2004 12:39 Re: Expekt.com [17]
KeeYou Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/06/2003
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał KeeYou:
[QB] To są prawa rynku (gdzieś Ty sie ekonomii uczył)
QB][/QUOTE]Ja nie wnikam w to czy oni przetrzymywali kase czy nie...Staram sie spojrzec na ten fakt od ich strony i ich strategii zarzadzania. Moze ich bronie, bo jeszcze sie na nich nie przejechalem, ale po to jest support zeby wyjasnic takie sprawy - dobra argumentacja i kasa na pewno znalazlaby sie na koncie:)
[/qb][/QUOTE]Nie bardzo rozumiem. Nie wnikasz w to, czy przetrzymywali kasę. A ja wnikam, moim zdaniem ich "strategia zarządzania" własnie na tym była oparta. Jakby co, będzie na banki.
Wiem również od czego jest support i jak wygląda dobra argumentacja. Jestem w stanie udowodnic im, że pieniądze z mojego banku wyszły przed zmianą regulaminu. Niestety, ich lakonicznosć odpowiedzi na maile jest tylko potwierdzeniem ich "profesjonalizmu" i podejścia do klienta (a raczej petenta w ich przypadku).

I jeszcze mały przykład. Robimy zakład. Ja Ci proponuję, że jak trafisz z trzydziestu metrów w bramkę, to Ci dam 100złotych. Zastrzegam jednak, że mogę wycofać się z zakładu, do chwili, w której, nazwijmy to umownie "nie wejdzie On w życie", czyli z chwilą kopnięcia przez Ciebie piłki. Ty bierzeż rozbieg, uderzasz, piła leci prosto w środek brameczki, jest 5 metrów od celu, a ja zrywam zakład.

P.S. Miałeś etykę biznesu?

Do góry
Strona 6 z 11 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 10 11 >

Moderator:  rafal08