A czy ja piszę, że nie można kibicować i brać przykładu? Też kibicuję i lubię oglądać mecze z innych lig.
Bawi mnie utożsamianie się z klubem na tyle, że ktoś mówi "wygramy", "zdobędziemy mistrzostwo". Zdobyć mistrzostwo to ja mogę z klubem z mojego miasta albo reprezentacją Polski, a nie z piłkarzykami biegającymi w telewizji, których nigdy na żywo nie widziałem i nie byłem na ich meczu.
Ale kto chce, niech zdobywa. W tamtym roku z Bayernem, w tym pewnie już z Realem albo Atletico.
#6229416 - 11/05/201414:36Re: Barca czy Real? Odwieczny problem [3]
[Re: Platini]
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Ludzie często kibicują drużynie lub sportowcu z innego kraju, którego nigdy na oczy nie widzieli. Nawet w Anglii kluby jak Chelsea mają kibiców nie tylko z jednej dzielnicy czy jednego miasta, ale w całym kraju.
#6230190 - 12/05/201400:47Re: Barca czy Real? Odwieczny problem [3]
[Re: Platini]
Gustawo Lima
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
Atletico dziś sfrajerzyło strasznie, wystarczyło ograć Malage i dziś by świętowali misia. A tak za tydzień Barka im złoi tyłki na Nou Camp a potem Real w finale LM i cały misterny plan pójdzie w pizdu...
#6230191 - 12/05/201400:49Re: Barca czy Real? Odwieczny problem [3]
[Re: Goget]
Gustawo Lima
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
Originally Posted By: Goget
Originally Posted By: AGASSI
To co odpierdala AM to jest qurwa kryminał Looserpool to pikuś przy tych frajerach Farsa zostanie mistrzem ligi
Spokojnie do ostatniej kolejki mają szanse na mistrza, wystarczy remis na Camp Nou.
Z całej trójki największym frajerem się okazał Real
Real ma już krajowy puchar a lige najwyraźniej odpuścili. Ale jak wezmą LM to oni zostaną królami grzybobrania, Barka na pocieszenie kolejne mistrzostwo a Atletico zostanie z ręką w nocniku po najlepszym sezonie w historii
#6230192 - 12/05/201401:00Re: Barca czy Real? Odwieczny problem [3]
[Re: Goget]
AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: Goget
Originally Posted By: AGASSI
To co odpierdala AM to jest qurwa kryminał Looserpool to pikuś przy tych frajerach Farsa zostanie mistrzem ligi
Spokojnie do ostatniej kolejki mają szanse na mistrza, wystarczy remis na Camp Nou.
będziesz miał rację tylko i wyłącznie jeśli polegną w Lizbonie a tak na dzień dzisiejszy jakby nie patrzeć dalej beka z AM tylko remis u siebie ze słabiutką Malagą podczas gdy win dawał mistrzostwo Real La Lige może wygrać za rok, za dwa itd. a AM jak nie da rady w sobotę Barcelonie to znów poczeka kolejne 18-20 lat Na finał LM wyjdą wtedy nie zmotywowani a sfrustrowani i dostaną oklep od ogranego w takich rozgrywkach starego wyjadacza i absolutnie Nikt nie będzie pamiętał czego dokonali w sezonie 2013/2014 bo jak zwykle Lige wygrała Barca lub Real czyli niestety miały być trofea a jest tylko 2 miejsce
Real ma już krajowy puchar a lige najwyraźniej odpuścili. Ale jak wezmą LM to oni zostaną królami grzybobrania, Barka na pocieszenie kolejne mistrzostwo a Atletico zostanie z ręką w nocniku po najlepszym sezonie w historii
Dlatego są frajerami, bo odpuścili ligę. Po dzisiejszych wynikach Barcy i AM wciąż mieliby spore szanse na mistrzostwo, a z góry założyli, że jest pozamiatane.
#6230253 - 12/05/201412:08Re: Barca czy Real? Odwieczny problem [3]
[Re: Gaske]
AGASSI
Originally Posted By: Gaske
Dlatego są frajerami, bo odpuścili ligę. Po dzisiejszych wynikach Barcy i AM wciąż mieliby spore szanse na mistrzostwo, a z góry założyli, że jest pozamiatane.
po dzisiejszych wynikach to każdy jest taki mądry jak Ty chociaż sądząc z Twojego posta Ty byłeś genialnym strategiem i założyłeś, że AM nie pokona Malagi, Barca nie pyknie Elche jeśli nie postawiłeś tego to pisząc tak sam zostajesz frajerem mądrząc się znając wynik
Nie przeżywaj. Mi to jest obojętne, piszę z perspektywy pomeczowej. Nie grałem ani Vigo, ani Elche ani Malagi. Stwierdzam, że gdyby wystawili lepszy skład i pokonali Celtę to walczyliby dalej o tytuł.
Dla mnie mogą od początku sezonu wystawiać skład B jak chcą.
#6230854 - 13/05/201411:55Re: Barca czy Real? Odwieczny problem [3]
[Re: Gaske]
AGASSI
Originally Posted By: Gaske
Nie przeżywaj. Mi to jest obojętne, piszę z perspektywy pomeczowej. Nie grałem ani Vigo, ani Elche ani Malagi. Stwierdzam, że gdyby wystawili lepszy skład i pokonali Celtę to walczyliby dalej o tytuł.
Dla mnie mogą od początku sezonu wystawiać skład B jak chcą.
widzę, że dalej pajacujesz skoro jest Ci to obojętne to po hooj się wcinasz