Ja sie zarejestrowalem jakis czas temu, jeszcze nie wpłaciłem bo badam sobie mozliwosci i tez dostałem maila z bonusem do 80zł :
"Przyznany bonus należy obrócić przynajmniej trzykrotnie po minimalnym kursie 1.60 przed jego wypłaceniem (liczba zakładów jest dowolna, należy jedynie sumę bonusu przynajmniej trzy razy obrócić w formie postawionych zakładów). Dopiero po spełnieniu wymaganego obrotu bonusem będziesz go mógł wypłacić ze swojego konta zakładów"
1) czyli zakładając ze sobie wplace 50 zł i dostane bonus 50 zł, to musze w sumie postawic za 150 zł zeby nazwac to 3-krotnym obrotem?
2) napisali ze liczba zakładów dowolna, wiec moge np. grac 15 kuponów po 10 zł z tego bonusa po kursie minimum 1,6 za kupon?
3) czy bedzie gdzies odznaczone ze gram za bonus czy swoją kasę? bo gdybym np, zagrał jeden typ za 100 zł( 50 swoje + 50zł z bonusu) i nastepny za 50 zł i ostatni np. za złotówke, to jest to liczone jako obrót? czy musze zrobic najpierw z 50 zł bonusu powiedzmy 100 zł , a potem te bonusowe 100zł zagrac, zeby mi naliczylo ze to w ramach obrotu?
4) a moze maksywalna kwota zeby zaliczyli kupon w ramach obrotu to 50 zł i jak zagram za wiecej to nie zaliczą mi jako obrót?
pozdro :-)