#610567 - 17/07/2006 10:28
Re:Gamebookers [25]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Jeśli ci się bardzo nie spieszy to możesz poczekac jeszcze 2-3 tyg. bo większosc firm bukmacherskich szykuje nowe promocje na czas startu ligowego sezonu. Z tego co ja się orientuje GB ma bodajże zaproponowac wkrótce nowym klientom cashback 100% od pierwszego zakładu do max. sumy 80pln. To oznacza że gdybys zrobil do nich pierwszą wpłatę 80pln i postawił wszystko na swój pierwszy kupon u nich to bez względu na wynik (czy wejdzie ci czy nie) zwrócą ci te 80pln na konto gracza w Gamebookers. Byc moze będzie jeszcze jakas promocja inna - na pewno można się takowych spodziewac i to całkiem niedługo. Jeśli chodzi o sam wybór firmy to podjąłeś chyba najlepszą decyzję. Sam swoją przygodę z bukmacherstwem internetowym zaczynałem już b.dawno własnie w Gamebookers.com i nigdy nie miałem z nimi jakichkolwiek problemów ani z wypłatami (zaznaczam że wypłacałem środki tylko raz i trwało to bodajże 3 dni) ani z obsługa klienta. Co do konta w banku to również b.dobrze że zdecydowales się na BPH. Ten bank obsługuje nie tylko Gamebookers (wpłata na na ich konto w BPH jest księgowana na twoim koncie gracza często tego samego dnia!) ale również wielu innych buków. Z tego co wiem mają tam b.dobrego specjalistę do współpracy z firmami offshore i dlatego tak często buki wybierają ten Bank. Pozdrawiam djsosna 
|
Do góry
|
|
|
|
#610569 - 17/07/2006 11:07
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/06/2006
|
Brat ma już konto w GB, chciałbym się również tam zarejstrować. Czy są jakieś problemy jeżeli ma się 2 konta na jedno IP/gospodarstwo domowe ?.
|
Do góry
|
|
|
|
#610570 - 17/07/2006 11:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#610571 - 17/07/2006 11:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#610573 - 17/07/2006 11:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2005
|
Quote:
Brat ma już konto w GB, chciałbym się również tam zarejstrować. Czy są jakieś problemy jeżeli ma się 2 konta na jedno IP/gospodarstwo domowe ?.
nie wiem,napisz do supportu,mysle,że problemów napewno nie będzie jeśli tylko jeden z was wykorzysta jakiś bonus czy coś,a drugi nie,al tak czy tak skontaktuj sie z supportem
|
Do góry
|
|
|
|
#610574 - 17/07/2006 11:29
|
Pooh-Bah
|
Brat nie korzystał z żadnego bonusa/promocji wcześniej, po prostu zwyczajnie się zarejstrował. Ja również nie skorzystam z żadnego bonusa/promocji bo w tym momencie nie ma żadnej promocji w GB. A meila już właśnie wysłałem z zapytaniem  .
|
Do góry
|
|
|
|
#610575 - 17/07/2006 11:31
|
old hand
Meldunek: 04/07/2006
|
Jesli chcesz omijac limity (grajac te same mecze na kuponach co brat) albo podwojnie skorzystac z bonusu (jesli twoj brat korzystal) to nie zakladaj . "3.5. W sytuacji, gdy posiadacze kont mają bliskie więzi rodzinne, gamebookers zastrzega sobie prawo do ograniczenia tych kont do jednego (1)." Z tego co pisal Conrad kiedys mozesz zalozyc konto tylko tak jak napisalem nie kombinuj z limitami i bonusami. Napisz do supportu : service@gamebookers.com
|
Do góry
|
|
|
|
#610576 - 17/07/2006 14:25
|
Pooh-Bah
|
Odpowiedź na pierwszego meila: Szanowny Panie, Dziękujemy za napisanie do nas. Niestety zgodnie z punktem 3.5 naszego regulaminu nie może Pan otworzyć swojego konta w gamebookers. Jeżeli chce Pan obstawiać z nami to prosimy o używanie konta Pańskiego brata. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o wyrozumiałość. Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą. Z bukmacherskim pozdrowieniem, service @ gamebookers Postanowiłem napisać drugiego meila do GB. Zamieściłem w nim inforamcję o tym, że brat podczas swojej rejstracji nie korzystał z jakiejkolwiek promocji ani żadnych bonusów, więc nie chodzi tutaj o "wymuszenia" bonusowe/promocyjne. Odpowiedź na drugiego meila: Szanowny Panie, Dziękujemy za napisanie do nas. Postanowiliśmy w drodze wyjątku pozwolić Panu na zarejestrowanie swojego własnego konta gracza w gamebookers. Prosimy jednak pamiętać, że nie może Pan użyć linka referencyjnego swojego brata, aby zostać osobą poleconą przez niego oraz na używanie własnych środków pieniężnych i kont bankowych w celu dokonywania zarówno wpłat, jak i wypłat. Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą. Z bukmacherskim pozdrowieniem, service @ gamebookers Po raz kolejny można zauważyc, że GB to jedena z najlepszych, uczciwych firm bukmacherskich w sieci  .
|
Do góry
|
|
|
|
#610577 - 17/07/2006 14:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Quote:
Po raz kolejny można zauważyc, że GB to jedena z najlepszych, uczciwych firm bukmacherskich w sieci .
Po prostu szanują każdego klienta i traktują go indywidualnie...ahh, gdyby każda firma bukmacherska tak postępowała 
PS: SJS - Ciekawa korespondecja z GB 
|
Do góry
|
|
|
|
#610578 - 17/07/2006 16:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Quote:
Za mało danych by coś powiedzieć Generalnie załacisz 1 EUR w GB i 1,8 EUR w MB za sam fakt wypłaty.
W jakich walutach masz konta w GB, MB i jaki to bank oraz czy masz KK ? Jak masz KK to zwrot na kartę jest najkorzystniejszy, idzie w EUR i przewalutowanie jest po kursie sprzedaży, czyli tym wyższym)
Konto i w GB i w MB mam w PLN.
Konto jest w WBKu.
Nie posiadam KK, jedynie platnicza, z ktorej nic nie zrobie, tak wiec zostaje przelanie kasy na konto.
Tak wiec lepiej chyba od razu z GB na konto, niz do MB i pozniej od MB na konto nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#610581 - 18/07/2006 07:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
Quote:
ooooo, widze ze posty terrorista z nocy o beznadziejnej ofercie Gamebookers miedzy innymi z brakiej lekkiej atletyki i zuzla usuniete i beznadziejnych limitach stawek, a terrorist dostal bana za wyrazenie opinii o bukach, zenada...
niech żyje cenzura na mecz.pl
Czy moze ktos to potwierdzic? 
|
Do góry
|
|
|
|
#610582 - 18/07/2006 07:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Quote:
ooooo, widze ze posty terrorista z nocy o beznadziejnej ofercie Gamebookers miedzy innymi z brakiej lekkiej atletyki i zuzla usuniete i beznadziejnych limitach stawek, a terrorist dostal bana za wyrazenie opinii o bukach, zenada...
o co tu chodzi? wczoraj wieczorem zauwazylem post terrorista, dzis z rana widze, ze nie ma sladu tego postu, a terrorist podobno bana dostal za co?? mozna wiedziec Kazdy ma prawo chyba do wypowiadania sie na forum, po to jest forum. Tematy o bukach sa po to zeby wyrazac opinie o nich, a jak to odczytaja userzy to inna sprawa Prosze o jakies wyjasnienia, bo jak tak ma byc dalej, to polowa z Nas bedzie sie bala kilku zdan mocniejszych napisac bojac sie o wlasna "dupe"
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#610583 - 18/07/2006 07:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2006
|
Quote:
Quote:
Czy moze ktos to potwierdzic?
niewiem jak jest z banem, ale posty tego użytkownika krytykijące GB zostały usunięte. Tylko dlaczego 
|
Do góry
|
|
|
|
#610584 - 18/07/2006 07:26
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Quote:
Quote:
o co tu chodzi? wczoraj wieczorem zauwazylem post terrorista, dzis z rana widze, ze nie ma sladu tego postu, a terrorist podobno bana dostal za co?? mozna wiedziec Kazdy ma prawo chyba do wypowiadania sie na forum, po to jest forum. Tematy o bukach sa po to zeby wyrazac opinie o nich, a jak to odczytaja userzy to inna sprawa Prosze o jakies wyjasnienia, bo jak tak ma byc dalej, to polowa z Nas bedzie sie bala kilku zdan mocniejszych napisac bojac sie o wlasna "dupe"
Pozdrawiam
Jak dla mnie niezly SKANDAL ! Terrorist napisał raptem dwa posty, ktore sa niczym przy tym jak niektorzy jada na BAW. Chyba ma prawo miec swoje zdanie na teamt jakiegos buka? Jesli juz nie bedzie pisal na forum to wielka szkoda bowiem jego analizy hokejowe to byla bajka.
|
Do góry
|
|
|
|
#610585 - 18/07/2006 07:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
Quote:
Widocznie co do niektórych buków trzeba się wypowiadać tak, jak użytkownicy przedmiotów z TV Mango 
Ja nie rozumiem po co usuwać takie posty, bo przecież przeglądając ofertę gb i tak widać, że tego nie ma 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|