#607347 - 29/06/2006 20:52
Re: betsson (7)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2005
|
Quote:
STOP Wydarzenie 17:00 Niemcy - Argentyna: Trzy rzuty rożne z rzędu Kursy Tak 1,14 Nie 4,55 ------------------------------------------------------------ Wie ktos jak to jest rozliczane ? Jedna ekipa musi wykonać 3 rozne ?
że jeden team wykona tzre rożne pod rzad np w 22, 25 i 30 minucie .... oto chodzi 
|
Do góry
|
|
|
|
#607348 - 29/06/2006 20:59
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Quote:
STOP Wydarzenie 17:00 Niemcy - Argentyna: Trzy rzuty rożne z rzędu Kursy Tak 1,14 Nie 4,55 ------------------------------------------------------------ Wie ktos jak to jest rozliczane ? Jedna ekipa musi wykonać 3 rozne ?
Patrząc na kursy na TAK, mozna by przypasować taki rewgulamin:
Trzy rzuty rozne w sumie [obojętnie która drużyna je wykonuje] z wykluczeniem zdarzeń boiskowych jak: wrzut z autu, od bramki, gol, czerowna karta itd...
serie 3 rożnych pod rząd może przerwać jedynie ŻÓŁTA kartka. =================
Ludzie, przecież to jakaś głupota, wczoraj juz rozmawialiśmy o ich zakładach gdzie wygranego wskazuje ktoś komu bardziej na tym zależy, co wcale nie musi mieć przełozenia na fakty boiskowe. zakład który kolega przytoczył nie ma żadnego regulaminu, żadnej notki nic kompletnie, to nawet betandwin nie jest tak śmieszny. Betsson chce tym imponować?!
Żeby było smieszniej zaproponuje inny ich wynalazek:
17:00 Niemcy - Argentyna: Całkowita liczba ataków na bramkę - drużyna gospodarzy
W wielkim skrócie - to ile ataków wykona druzyna gospodarzy zalezy wyłącznie od interpretacji statman.dk sponsorowanego przez betsson.com.. od statman zalezy czy dany atak zostanie uznany za atak czy nie [sa parametry ktore zmierzy w swojej głowie statman], są to kryteria których nie da się zmierzyc przez grajacego ten zakład w żaden sposób (!), można u nich o tym poczytać. Betsson porywa się na słońce, w słomianych trzewikach.
|
Do góry
|
|
|
|
#607349 - 29/06/2006 21:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Quote:
Quote:
Patrząc na kursy na TAK, mozna by przypasować taki rewgulamin:
Trzy rzuty rozne w sumie [obojętnie która drużyna je wykonuje] z wykluczeniem zdarzeń boiskowych jak: wrzut z autu, od bramki, gol, czerowna karta itd...
serie 3 rożnych pod rząd może przerwać jedynie ŻÓŁTA kartka. =================
Ludzie, przecież to jakaś głupota, wczoraj juz rozmawialiśmy o ich zakładach gdzie wygranego wskazuje ktoś komu bardziej na tym zależy, co wcale nie musi mieć przełozenia na fakty boiskowe. zakład który kolega przytoczył nie ma żadnego regulaminu, żadnej notki nic kompletnie, to nawet betandwin nie jest tak śmieszny. Betsson chce tym imponować?!
Żeby było smieszniej zaproponuje inny ich wynalazek:
17:00 Niemcy - Argentyna: Całkowita liczba ataków na bramkę - drużyna gospodarzy
W wielkim skrócie - to ile ataków wykona druzyna gospodarzy zalezy wyłącznie od interpretacji statman.dk sponsorowanego przez betsson.com.. od statman zalezy czy dany atak zostanie uznany za atak czy nie [sa parametry ktore zmierzy w swojej głowie statman], są to kryteria których nie da się zmierzyc przez grajacego ten zakład w żaden sposób (!), można u nich o tym poczytać. Betsson porywa się na słońce, w słomianych trzewikach.
A ja powiem że bez trzewików nawet w skarpetkach
|
Do góry
|
|
|
|
#607350 - 29/06/2006 21:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
serie 3 rożnych pod rząd może przerwać jedynie ŻÓŁTA kartka ------------------------------------------------------------ Alphabet : sorki jestem dzis troszke zakrecony  to jest odpowiedz na moje pytanie ? a jesli tak to mozesz mi jeszcze podać gdzie jest to napisane ? patrzę sie dzis w ten ekran i nic nie moge znalezć  ps. co do tych ataków to faktycznie troszke przegiecie . pzdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#607351 - 29/06/2006 21:15
|
enthusiast
|
Quote:
serie 3 rożnych pod rząd może przerwać jedynie ŻÓŁTA kartka ------------------------------------------------------------ Alphabet : sorki jestem dzis troszke zakrecony to jest odpowiedz na moje pytanie ? a jesli tak to mozesz mi jeszcze podać gdzie jest to napisane ? patrzę sie dzis w ten ekran i nic nie moge znalezć  ps. co do tych ataków to faktycznie troszke przegiecie . pzdrawiam
bolo to był żart z mojej strony z tym regulaminem, zgaduje jaki mógłby byc przy tych kursach w oparciu o sens zakładu.
To co ja sobie wymysliłem, moze wymyslic betsson przy rozliczeniu zakładu. Grając ten zakład Ty czy ktokolwiek inny nie wie co gra, podobnie jak zakład przytoczony przeze mnie poniżej.
BETSSON NIECH ZAPRZESTANIE NA WYSTAWIANIU ZAKŁADÓW 1X2, gdzie nie ma żadnych wątpliwosci, kiedy jest remis, kiedy wygrana/przrgrana. Inne zakłady ich najzwyczajniej w świecie PRZERASTAJĄ.
|
Do góry
|
|
|
|
#607352 - 29/06/2006 21:20
|
Carpal Tunnel
|
zajarzyłem po mniej wiecej 3 minutach jak 5 raz przeczytałem Twojego posta że to żarcik . oczywiscie wszystko zwalam na pogodę  Kusil mnie troszke ten kursik ale faktycznie Twój zart może być dla nich argumentem ( kto wie , jeszcze sie na Ciebie powołają  ) i już mnie nie kusi  )
|
Do góry
|
|
|
|
#607353 - 29/06/2006 21:28
|
Carpal Tunnel
|
Niemcy - Argentyna: Liczba wykroczeń Wykroczenie liczy się jako każdą sytuację niezgodną z reguleminem, którą odgwizduje sędzia (ręka, faul, rzut karny, zły wyrzut z autu itp) ------------------------------------------------------------ kolejny zaklad pelen niejasnosci jak dla mnie . co to jest wg Betsson "itp" ? spalone w to wchodzą ? Banik , zwracam sie do Ciebie bo zdaje sie masz u nich jakąs michę Jak mozesz cos skrobnać na temat 2 ww zakladów to bedę dzwieczny.pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#607354 - 29/06/2006 21:37
|
enthusiast
|
Quote:
Niemcy - Argentyna: Liczba wykroczeń Wykroczenie liczy się jako każdą sytuację niezgodną z reguleminem, którą odgwizduje sędzia (ręka, faul, rzut karny, zły wyrzut z autu itp) ------------------------------------------------------------ kolejny zaklad pelen niejasnosci jak dla mnie . co to jest wg Betsson "itp" ? spalone w to wchodzą ? Banik , zwracam sie do Ciebie bo zdaje sie masz u nich jakąs michę Jak mozesz cos skrobnać na temat 2 ww zakladów to bedę dzwieczny.pozdrawiam
Misconduct The category "misconduct" is used when a player commits a free kick or an offside. Misconduct is only used, if the referee stops the play. If the referee chooses to use "the rule of advantage" nothing is registered.
oczywiście za opisem tego trzeba "biegac" na słynny nieoficjalny statman.dk.
----- 17:00 Niemcy - Argentyna: Najdłużej w posiadaniu piłki 1,65
Nastepny zakład.. Te zakłady gram od paru lat u innych buków, zagrałbym i teraz i tu, ale jak ? 
Przecież nie mogę miec pewności, że rezultat będzie podobny jaki poda fifa [juz ktoś mial rozliczone i to na odwrót] skąd mogę wiedziec czy statman.dk liczy tylko czas posiadania piłki na połowie przeciwnika ? Człowiek z Betsson zastępujący Banika w czasie jego nieobecności na forum powinien mocno popukać w głowy swoich pracodawców.
|
Do góry
|
|
|
|
#607355 - 29/06/2006 22:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/05/2003
|
@Banik Co to za sytuacja gdy stawiam jakis zaklad, pieniadze mi schodza z konta a zakladu nigdzie nie widze ?  Akurat mam sytuacje ze mam kilka zakladow otworzonych, czesc jest juz na zielono ale jeszcze nie rozliczone, czesc pieniedzy zostalo zabrane z konta a nic w zamian. Zaklady ktore niby sa zakonczone nie sa rozliczone, a zakladow ktore postawilem nie ma, a pieniadze sciagniete.  Dosc pogmatwana ta sytuacja. I nie wiem teraz czy jeszcze raz stawiac zaklad czy czekac az sie kiedys pokaze. W koncu nie wiem o co chodzi, czy jest nie przyjety czy co ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#607357 - 30/06/2006 04:29
|
enthusiast
|
Quote:
17:00 Niemcy - Argentyna: Najdłużej w posiadaniu piłki - tutaj takze jest wszystko jasne. Tylko fifa prowaadzi takie statystyki i sa ona na oficjhalnej stronie przy kazdym meczu.
Banik, właśnie tego bym chciał żeby były pobierane te własnie oficjalne wyniki z fifa. Sens w tym czy statman.dk na którego uparł się Betsson ściągnie od nich wynik. Bo jeśli jest to serwis płatny, to nie jest to takie pewne, a pewniejsze to, że ma własne statystyki.. [[[[Rezultaty zakładów specjalnych ustalane są zgodnie z http://www.statman.dk/en/index.htm.]]]] CZYLI:
Ball possession Ball possession shows in percentage how much the team has had the ball. The percentage is calculated by comparing the total number of passes in the game. E.g. Team has 560 passes Team B has 750 Passes. Team A has 560/ (560+750) = 43% and Team B has 750/ (560+750) = 57%.
Ilość podań też ściagają z fifa? 
Tylko, że nie jest tak jak mówisz, wiele stron prowadzi swoje staty, nawet dokładniejsze od fifa czy przy okazji ligi misrzów - uefa. Chyba, że będę grał te zakłady w Betsson i powoływał sie na Ciebie tj wyniki z fifa ? Wiem uciążliwy jestem, ale gra jak wiesz nie ogranicza się do zdarzenie-stawka-wynik, było by za łatwo.
ponizej pierwsza lepsza strona.
http://home.skysports.com/worldcup/fixtures.aspx?sd=2006-06-09&ed=2006-06-16
|
Do góry
|
|
|
|
#607358 - 30/06/2006 04:36
|
enthusiast
|
Do kompletu, przeklejony post @MichuTN: Quote:
Dużo się naczytałem o wałkach ze strony BaW. W końcu i mnie się trafiło: ----------------------------- Witam!!! Francja - Szwajcaria (Która drużyna będzie w meczu dłużej w posiadaniu piłki?) 1 na oficjalnej stronie fify widnieje rezultat 51-49% http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/ma...mp;day=&day
więc dlaczego rozliczone jest 2, czyżby BaW mierzył swoimi(innymi) stoperami czy zbyt duże straty Pozdrawiam i czekam na wyjaśnienie
---------------------------------- Szanowny Graczu.
Po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem pragniemy Cie powiadomić, iż zareklamowany zakład [EVENT, GAME], [DATE], został przez nas prawidłowo oceniony. Niestety zakład został przez Ciebie przegrany.
Aby sprawdzić analizę zakładu, kliknij na poniższy link:
http://sky.optasportsdata.com/?2596721
Z poważaniem,
Support Team z betandwin
|
Do góry
|
|
|
|
#607359 - 30/06/2006 07:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
alphabet baw to jest jeden wielki jebany skandal...ludzie nie grajcie tam bo to chlew nad chlewy..w tym samym meczu korea - togo dalem na wybicia od bramki. do przerwy bylo 14 linia 24.5 - liczylem z kartka w rece i wyszlo 26 - napewno sie nie pomylilem a te osły wyliczyły UNDER!!! to jest jeden wielki skandal, ze taka firma istnieje jeszce na rynku..1000 bonusów i na to wabią klientów
|
Do góry
|
|
|
|
#607360 - 30/06/2006 10:20
|
Carpal Tunnel
|
dzieki Banik z wyjasnienie z tymi kornerami. Zgodzisz sie chyba jednak ze to powinno byc opisane na stronie Betssson .Temat z forum ma juz pare stronek i ciezko to wszystko przekopać. pozdrawiam bolo 
|
Do góry
|
|
|
|
#607361 - 30/06/2006 10:37
|
journeyman
Meldunek: 14/03/2006
|
Witam Jedno pytanko do Banika. Czy przy wpłacie przez Mbank też jest wymagany przy wypłacie skan dowodu tożsamości. Nie mam skanera a nie chce mi się łazić po jakiś punktach ksero. Przepraszam jeżeli zadaję pytanie które już było, ale za dużo trochę tych tematów o Betsson żeby wszystkie czytać  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#607362 - 30/06/2006 11:19
|
addict
Meldunek: 04/04/2005
|
chciałem pochwailc!!!wypłacałem w sobote-poazaał sie status ksiegowane, który był do poniedziałku.w poniedziałek kasa znikneła i dzis pojawiła sie na koncie-zabrali 5zł:) i kasa nie zablokowana przez inteligo:)
|
Do góry
|
|
|
|
#607364 - 30/06/2006 14:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
Prosze nie pisac o baw (betandwin) w temacie o betsson. W betsson w przeciwienstwie do konkurencji potrafimy przyznac sie bledu  ( a takie na poczatku dzialnososci kazdej firmy sie zdarzaja) Przypomne (to tylko jeden z przykladow  ) ze po bledzie w polskim tlumaczniu jednego z zakladow wbrew wynikowi w systemie betsson , oprocz zwrotu wniesionej kwoty na zakald wyplacilismy takze wygrane.
|
Do góry
|
|
|
|
#607365 - 30/06/2006 15:22
|
enthusiast
|
Banik wkleiłem ten przykład tylko po to by pokazac jak sie konczy pobieranie statystyk z serwisów nieoficjalnych a takie jest podobieństwo niestety Betssona do Betandwin, proste.
|
Do góry
|
|
|
|
#607366 - 30/06/2006 16:59
|
addict
Meldunek: 04/03/2003
|
Liczba ataków na bramkę i przewinień dotyczy jedynie 90 minut meczu czy ewentualnej dogrywki również ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|