Wyjasnienie odnośnie zakładów na "Całkowitą liczbę ataków na bramkę" Otrzymałem odpowiedź z Betssona w tej sprawie, i dalej nic nie wiem.
Cytuję :
--------------------
Witam
Proszę o informację, jak został rozliczony zakład oferowany na mecz Polska -Ekwador
Całkowita liczba ataków na bramkę - drużyna gospodarzy (czyli Polska)
--------------------
Witamy Pana!
Dziękujemy za kontakt z nami!
Niestety nie jestesmy w stanie odpowiedziec Panu na to pytanie, ponieważ zajmuje sie tym firma, z której korzystamy. Dokładne informacje w jaki sposób są ustalane takie kursy i wyniki znajdzie Pan pod tym linkiem
http://www.statman.dk/en/Jeżeli możemy jeszcze w czymś pomóc - prosimy o kontakt z nami! W pilnych sprawach, prosimy o kontakt z naszym angielskim supportem pod numerem +44 20 729 01 150.
-----------------
Niestety, nie mam teraz juz czasu, zajmę się później wyjasnieniem jak rozlicza to ta firma, ew. skontaktuje się z nimi i spróbuje to ustalić.
JESZCZE WAŻNA INFORMACJA Prawdopodobnie (90%) ulegną zmianie zasady gry w następnych Turach. Chcemy zrezygnować z play-off'ów i doprowadzić do finału, w którym brałoby udział więcej osób (prawdopodobnie 8). Dokładne ustalenia powinny byc znane najpóźniej 20 czerwca.