#598360 - 16/06/2006 15:01
Re: PYTANIA I UWAGI- temat na Final!!! Powodzenia:)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
Germany - Poland: Słupek w grze Typ: TAK Nie jest do końca wyjaśnione, co buk zalicza jako "słupek w grze".
No dobrze, ale jak to rozliczymy? Help 
|
Do góry
|
|
|
|
#598361 - 16/06/2006 15:36
|
enthusiast
Meldunek: 10/03/2006
|
ja się wypowiem w sprawie ostatniej dyskwalifikacji (JuN), podal on 2 typy na tenis i za to został usunięty z konkursu pixies powołujesz się na 4ty punkt regulaminu ktory mówi : "4. Typy w obu czesciach rozgrywki finalowej musza pochodzic z oferty betsson.com i musza byc tylko typami z oferty dotyczacej Mistrzostw Swiata w Niemczech. Typy nie moga byc typami z gieldy zakladow." ja tu nie widzę czegokolwiek o dyskwalifikacji, także powoływanie się na ten punkt jest błędne sytuację JuNa reguluje za to wyraźnie punkt 7 regulaminu : "Typ podajemy w dokladnie takiej samej formie jak w Eliminacjach: TYP 1 FAZA GRUPOWA 09.06.2006 18:00 Niemcy - Costa Rica Typ: 2 Kurs: 8.00 Buk: betsson Podane typy musza byc podane dokladnie w takiej formie jak powyzej, kazda pomylka (zła forma, spoza MŚ, czas, ogolne niedotrzymanie podanej powyzej formy) - to bez żadnych odwołań, dyskusji jest rownoznaczne z odjeciem 100j od bilansu gracza. Ten punkt w tej czesci konkursu bedzie egzekwowany z cala stanowczoscia." wnioskuję więc o przywrócenie JuNa do konku rsu i uważne interpretowanie regulaminu, pozdrowka 
|
Do góry
|
|
|
|
#598362 - 16/06/2006 18:52
|
Meldunek: 16/05/2003
|
No to po kolei seba30 TYP 7 FAZA GRUPOWA 15.06.2006 21:00 Szwecja-Paragwaj Typ: Margines zwycięstwa Drużyna gospodarzy, jedną bramką Kurs: 3,40 Buk: Betsson TYP 8 FAZA GRUPOWA 15.06.2006 21:00 Szwecja-Paragwaj Typ: under 2,5 Kurs: 1,60 Buk: Betsson Nie, tu nie masz korelacji (nawet jeśli przyjmiemy, że drugi typ dotyczy ilości bramek w meczu). Jeden z typów musi być na tyle jednoznaczny, ze nie ma żadnej możliwości, aby przy jego trafieniu drugi nie wszedł. Druga sprawa TYP 8 FAZA GRUPOWA 15.06.2006 21:00 Szwecja-Paragwaj Typ: under 2,5 Kurs: 1,60 Buk: Betsson Tak, tu nie wiadomo o co chodzi. W najlepszym przypadku będzie -100 TYP8 FAZA GRUPOWA 15.06.2006 18:00 England - Trinidad-Tobago: Więcej wrzutów z autu Typ: England Kurs: 1,52 Buk: Betsson Rozliczamy tak jak buk, czyli zwrot i typ do powtórki czy wie ktoś jak jest interpretowany zakład na "słupek w grze". (liczy sie tylko słupek czy poprzeczka może też?)bo nigdzie nie ma na ten temat informacji.Z góry dzięki za odpowiedz. Germany - Poland: Słupek w grze Typ: TAK Nie jest do końca wyjaśnione, co buk zalicza jako "słupek w grze". No dobrze, ale jak to rozliczymy? Help Czekam na Biszopa i wyjaśnimy to z Banikiem. Prosze o chwilę cierpliwości. Od buka dostałem odpowiedź, że ... oni nie wiedzą, bo korzystaja z usług firmy zewnętrznej ja się wypowiem w sprawie ostatniej dyskwalifikacji (JuN), podal on 2 typy na tenis i za to został usunięty z konkursu pixies powołujesz się na 4ty punkt regulaminu ktory mówi : "4. Typy w obu czesciach rozgrywki finalowej musza pochodzic z oferty betsson.com i musza byc tylko typami z oferty dotyczacej Mistrzostw Swiata w Niemczech. Typy nie moga byc typami z gieldy zakladow." ja tu nie widzę czegokolwiek o dyskwalifikacji, także powoływanie się na ten punkt jest błędne sytuację JuNa reguluje za to wyraźnie punkt 7 regulaminu : "Typ podajemy w dokladnie takiej samej formie jak w Eliminacjach: Zajrzyj na stronę 4 tego tematu. "Od tej chwili kazdy ktory zlamie chocby najmniej istotny punkt regulaminu bedzie zdyskwalifikowany!!!" Jesli jeszcze Biszop nie poprawił tego w regulaminie, to chyba tylko dlatego że wyjechał. Sądzę, że w tej sprawie to On powienien podjąc decyzję. pozd
|
Do góry
|
|
|
|
#598364 - 17/06/2006 09:56
|
enthusiast
Meldunek: 10/03/2006
|
Quote:
Zajrzyj na stronę 4 tego tematu. "Od tej chwili kazdy ktory zlamie chocby najmniej istotny punkt regulaminu bedzie zdyskwalifikowany!!!" Jesli jeszcze Biszop nie poprawił tego w regulaminie, to chyba tylko dlatego że wyjechał. Sądzę, że w tej sprawie to On powienien podjąc decyzję.
pozd
no tak, tylko nie ma tego w regulaminie. nie ma tez obowiazku zagladania do tego tematu, co innego temat z regulaminem. takze wypada wpisac cos do regulaminu jak sie cos zmienia. ale to tylko moje luzne przemyslenia
lukiwa, ja dostalem kase za eliminacje juz kilka dni temu
|
Do góry
|
|
|
|
#598365 - 17/06/2006 10:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
mam pytanie. czy ktos dostał juz kase za eliminacje?
parę dni temu
|
Do góry
|
|
|
|
#598366 - 17/06/2006 22:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Quote:
Germany - Poland: Słupek w grze Typ: TAK Nie jest do końca wyjaśnione, co buk zalicza jako "słupek w grze".
No dobrze, ale jak to rozliczymy? Help
Ja w meczu Polski z Niemcami postawiłem że będzie słupek i mam to rozliczone jako wygrana. Typ: Germany - Poland: Słupek w grze Typ: TAK powinien w takim razie być rozliczony jako wygrana.
|
Do góry
|
|
|
|
#598368 - 18/06/2006 11:46
|
Meldunek: 16/05/2003
|
Quote:
A jak rozliczyli "słupek w grze"w meczu Argentyna-Serbia bo zanim padła bramka to piłka odbiła sie od słupka a dopiero potem odbiła sie od obrońcy i wpadła do siatki.Zatem powinien sie liczyc "słupek w grze"Może ktoś to potwierdzić bo niewiem jak to mam rozliczyć.
Każde odbicie od słupka jest zaliczone. W meczu Polski chodziło o poprzeczkę, ale już to mamy wyjasnione. Zaliczamy jako trafione.
|
Do góry
|
|
|
|
#598370 - 18/06/2006 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
Quote:
Kto rozpoczynał mecz Brazylia-Australia?
Brazylia
|
Do góry
|
|
|
|
#598377 - 19/06/2006 19:24
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
A tak po za tym to w typie 8 typujesz over a w następnym że nie wiadomo jak czy I połowa/II połowa czy drużyna strzeli minimum 2gole to jak dla mnie jest trochę wątpliwe, bo te oba typy są bliskoznaczne (pkt. 10 regulaminu). Jak dla mnie to minimum się należy -100 i to za same złe zapisanie typu jeśli nie dyskwalifikacja. Chyba wiadomo i organizatora (którym w pewnym stopniu jesteś) konkursu to też chyba dotyczy
Nawet nie znasz regulaminu  punkt 10 mowi o czasie podawania typow, 6 minut przed, z tego co widze typ podalem 7 minut przed meczem czyli jest to dozwolone 
Jak mniemam pomyliles sie i chciales pisac o innym punkcie regulaminu, Jesli juz mowimy o dyskwalifikacjach to Ty moglbys wyleciec bez problemu, na tej samej stronie u samej gory masz odpowiedz dlaczego.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|