...teraz to żałuje ,ze do nich wpłaciłem kaske... ALe wiadomka : "mądry Polak po szkodzie"

na razie dostałem gówno a nie bonusa

no chyba, ze to się jeszcze zmieni, ale jakoś wątpie... Właściwie to kase którą mam u tego buka uważam za straconą. Lepiej sobie tak wlaśnie założyć, zeby później nie musieć sie denerwować. A jeśli uda się coś wypłacić, to po prostu będę się cieszył. Ale na wiele to nie licze. Co do wszelkich akcji "antyBAW" to ja się na to pisze. Możnaby coś zoragnizować. I trzeba by uderzyć do samego Conrada, zeby usunąc wszelkie banery reklamujące tego buka na mecz.pl !!! na stronie główniej obok linku do baw widnieje 5 gwiazdek! nowicjusz wchodzi na storone, i od razu interpretuje to w ten sposób, iż ten buk jest szczególnie polecany! ludzie w ciemno wpłacają tam pieniążki (np. ja...

) a później jest płacz i zgrzytanie zębami

tylu świetnych i uczciwych bukmacherów i ja głupi się dałem wciągnąć na bonusa...
PS.kiedyś na mecz.pl było coś takiego, ale dokładnie nie wiem w jakiej formie. to była sonda... czy też ankieta... Było bodajże 5 pytań, na które każdy mógł odpowiedziec. Pytania były w stylu: Najbardziej polecany buk: i użytkownik wymieniał buka (lub kilku) których poleca. itd. Dokłądnie teraz tych pytań nie pamiętam, ale jedno utkwiło mi szczególniew pamięci... brzmiało ono: "Największy złodziej?"...cała masa forumowiczów na to pytanie odpowiadała - BAW... Największy "złodziej"? nie rozumiałem do końca o co chodzi... teraz już wiem