#588252 - 29/05/2006 19:33
Re: Betandwin [34]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2006
|
Quote:
Wiecie może czy warto pisać do BAW w sprawie Nieminena? GB zrobiło zwrot meczu, a BAW rozliczył jako przegrany. Tylko nie wiem czemu. Pisać do supportu, żeby to zmienili?
A przeczytaj sobie pierw regulamin GB , a pozniej BAW . Tylko powoli , bez nerwow i pozniej sobie sam odpowiedz na to pytanie. jak juz wpadniesz na pomysl to napisz go tutaj
|
Do góry
|
|
|
|
#588254 - 29/05/2006 19:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Quote:
A przeczytaj sobie pierw regulamin GB , a pozniej BAW . Tylko powoli , bez nerwow i pozniej sobie sam odpowiedz na to pytanie. jak juz wpadniesz na pomysl to napisz go tutaj
Sorki, głupie pytanie... 
|
Do góry
|
|
|
|
#588255 - 29/05/2006 21:17
|
member
Meldunek: 26/05/2006
|
Są na oficjalnej stronie Barcy i widziałem ich banery w canale+ na meczach ligowych. Więc sponsorem Barcy są napewno. Nie wiem, czy wyjazdowe stroje Barcy (żółte koszulki) to nie efekt współpracy z betandwin. A Milanu będą od nowego sezonu, bo Opel wycofuje się ze sportu. Milan był ich ostatnią inwestycją sportową, Collinę zdjęli wcześniej. Swoją drogą żółte logo na koszulkach Milanu będzie cholernie żarówiaste.
|
Do góry
|
|
|
|
#588256 - 29/05/2006 22:26
|
addict
Meldunek: 19/06/2005
|
na dzien dzisiejszy wole wplacic do Bet-at-home i zgarnac te 140 pln niz obracac tym smiesznym bonusem. A wplacic bym musial przynajmniej ze 100-1500 pln zeby miec z czym startowac. Pytanie czy oplaca sie dla livu i ladnie wygladajacej strony ryzykowac wpadke i kupe nerwow? wydaje mi sie ze nie 
|
Do góry
|
|
|
|
#588260 - 30/05/2006 07:11
|
stranger
Meldunek: 13/08/2004
|
ale leca w mola,dostałem list o bonusie na MŚ,loguję sie na konto ktore podali w przesylce,a tam zonk-"zaloguj sie nazwa ktora dostales w liscie",tak jakbym robil cos innego he,he...listy ich troche kosztowaly,beda teraz musieli zablokowac pare kont z wiekszymi wygranymi
|
Do góry
|
|
|
|
#588262 - 30/05/2006 15:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Witam! Opiszę Wam moją sytuację jaką miałem z B&W.
Zawarłem zakład z NHL:
Head to Head handicap S.Samsonov(+0,5 pkt)- T. Selanne (-0,5pkt) na 2 kurs 2,90 za 100 PLN.Zresztą umieściłem go w dziale NHL na tym forum. Święcie przekonany ,że chodzi tu o punkty bo przecież w NHL-u punkty zdobywa zawodnik za zdobyte gole i asysty. Mecz zakończył się tak, że Selanne miał jedną asystę a Samsonow nie ugrał "punkta". Zakład rozliczyli mi jako przegrany co mnie bardzo wkurzyło. W złości napisałem kilka maili ,że wg mnie zakład mam wygrany. I poszło. Dopiero po jakimś czasie skojarzyłem, że nie wygrałem, bo handicap dodatni +0,5 pkta na Samsonowa daje równowagę. W takim przypadku zakład powinien być nie rozstrzygnięty i mam zwrot stawki. Więc mail do B&W a oni dalej swoje, że przegrałem, bo to był handicap na gole!!!!
Wkur...niemiłosiernie zadzwoniłem do supportu B&W i w rozmowie z pewną panią wyjaśniłem o co mi chodzi.
Powiedziałem im ,że w NHL punkty zdobywa zawodnik za gole i asysty i ja zawierałem zakład na punkty zdobyte przez poszczególnych zawodników w meczu. Dla mnie te punkty to nie te same punkty co np. w NBA, bo to całkiem co innego. W regulaminie nic na ten temat nie ma. Jeśli chcieliby liczyć gole zakład powinien brzmieć:
S.Samsonov(+0,5 goal) - T. Selanne (-0,5 goals) i byłoby bez problemów , jasno i czytelnie!Punkty w NHL to nie tylko gole ale i asysty! Zresztą, jakbym miał napisane gole w handicapie to kursy powinny być zdecydowanie inne. Np. w Toto mamy na to czy zawodnik strzeli gola kursy w granicy 2,5-2,9 a w takim przypadku jaki miałem ja zawodnik z ujemnym handi musiałby strzelić 2 gole więcej niż jego przeciwnik z pary. Ne jest to niemozliwe ale w życiu bym wtedy nie stawiał na tego z ujemnym handi!!!Wręcz przeciwnie!
A teraz najważniejsza część posta. B&W w końcu przyznało mi rację.Trochę to trwało ale stanęli na wysokości zadania. Piszę to ku przestrodze innym, bo nieraz takie "dziwne" zakłady przynoszą później takie "niespodzianki".
Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#588265 - 30/05/2006 18:51
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2006
|
Najpierw to zapraszam do dokształcenia się w dziedzinie sponsoringu. Trzeba znać znaczenie tego słowa aby wyrażac takie opinie. Kolporter jest sponsorem generalnym a jednoczesnie wlascicielem a kazdy klub ma wielu sponsorów. Firma, która posiada tylko reklamy też jest sponsorem bo finansuje klub.
|
Do góry
|
|
|
|
#588266 - 30/05/2006 19:16
|
member
Meldunek: 26/05/2006
|
czaja, dokładnie nie znam umowy betandwin z barcą  ale z tego co pamiętam z prasy, to mają na razie bandy, mikrofon na konferencjach prasowych i stronę www. Na koszulki na razie klub się nie zgodził (podobno jeszcze Samsung i jakiś bank próbował). Ostatnia oferta była 15 mln E za koszulki - jakieś pół roku temu.
|
Do góry
|
|
|
|
#588267 - 30/05/2006 20:00
|
stranger
Meldunek: 29/05/2006
|
rozsmieszaja mnie ludzie z tym BAW.Gram tam poltora roku i z niczym nie mam problemow ani z platnosciami ani z kuponami.Problem jest w nas Polakach ktorzy za duzo kombinuja a pozniej zala sie ze tu KTOS oszukuje.Mysle ze wiekszosc tych "wydymanych" to za bardzo kombinuja z bonusami a jak przegraja to otwieraja kolejne konta na mame tate dziadka... itd.A buki to nie frajerzy i bronia sie przed takimi graczami.Ja gram np.normalnie wplacam kase regularnie gram przegram wplacam znmowu wygram wyplacam i to nie20 zl ale i po 1000 i nie mam problemow.Mysle ze to my Polacy ze duzo chcemy pojsc na skroty
|
Do góry
|
|
|
|
|
|