#588211 - 27/05/2006 17:44
Re: Betandwin [34]
|
member
Meldunek: 29/03/2006
|
czy z nim się nie da nic zrobić. Może założyć stronę ant betandwin i tam opisywać wszystkie ich kradzieże?? Dziś na meczu Niemcy -Luksemburg 7:0 pełno band Betandsteal.com
|
Do góry
|
|
|
|
#588212 - 27/05/2006 17:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2003
|
Betandsteal.. dobra nazwa hehe. Tutaj jest regulamin bonusów. https://www.betandwin.com/help.aspx?mode=content&page=agb_allgemeines#creditPoczytajcie, może ktoś z was złamał jakiś punkt. Jest też jakieś dziwactwo że "przez okres 60 dni jedna osoba może zrealizować tylko jedną darmową stawkę". Różne tam są wymysły i ciężko się połapać.
|
Do góry
|
|
|
|
#588213 - 27/05/2006 20:27
|
journeyman
Meldunek: 31/03/2005
|
Quote:
storhamar a co ty jesteś adwokat betandwina - przestań zjeżdżać kazdego co ma z nimi problem , co ty kasę od nich bierzesz czy co , ich support milczy a ty ty się silisz - o co tu chodzi ? tu jest prosta zależność albo ty wygrasz albo oni i kropka . ich bład ich strata , twój błąd twoja strata daj trochę umiaru a nie od razu wszyscy oszuści i kombinatorzy , a bonusy sami dziady do domu przysyłają . ciekaw jestem twoich gier jaki jesteś fair ,
jak widać przeglądam to forum juz ponad rok :| i ...przez ten czas tak naprawde to 99% ludzi zawsze sie burzyło o bonusy tudzież grali na live i im konta blokowali jak się zaczęli upominac o kasę która sie im tak naprawde nie należała
większości (jak tobie) nawet sie ich regulaminu nie chiało się przeczytać ... Może i to są oszusci może i okradają ludzi ...ale póki co to są tylko pomówienia nie poparte żadnymi dowodoami ... ludzie wystarczyło robić screeny swoich transakcji (i kuponów) na koncie raz na jakis czas poświecic ta godzinke (jeżeli ktoś obstawia nałogowo) i sprwa byłaby jasna a tak ... to według mnie 90% pretensji do betandwina jest nieuzasadnionych wynikających ze złamania jakichś punktów ich regulaminu ...i dlatego blokuja konta przy rozmarze ich kampanii bonusowej to ja sie nie dziwie ze sa na to uczulenie bo jakby tak dali sie oszukiwać ....ludzie to przecież nie jest organizacja charytatywna a ludzie tu piszacy o "przekrętach betandwin" według mnie poprostu chcą się wykrzyczeć gdyż wydawało im się ze są cwani ...a tu dupa...chytry 2 razy traci jak już napisałem wczesnie ....po czym wyładowuja swoja flustrację na forum
( przykładem najlepiej obrazującym sytułację jest pomijanie Polaków w promocjach zagranicznych bukmacherów)
pozatym nikt nie zmusza nikogo do grania w betandwin jest tylu innych buków w sieci np Pinnacle tudzież betfair które mają wyrobiona renomę zaufania społeczności graczy
a jeżeli ktoś chce byc w 100% pewnien swojej kasy niech poporstu gra u naziemnych
|
Do góry
|
|
|
|
#588214 - 28/05/2006 06:27
|
enthusiast
Meldunek: 29/01/2004
|
Gdyby ruskim zawineli tysiaka, to ruscy by sie do nich przejechali i odebrali by 10 razy tyle. Ja powiem tylko tyle, w dzisiejszych czasach, w dobie tanich linii lotniczych, i jeśli jest więcej oszukanych na takie kwoty, to radził bym Wam, zebrać się w grupe oszukanych, i odwiedzić ich w Wiedniu. Może wtedy im się odechce takich praktyk. Napisać do SBR, do komisji bukmacherskiej, wszedzie gdzie sie da. A jak to było z tym blokowaniem kont, zleciliście wypłate, i później Wam zablokowali czy wcześniej ?
|
Do góry
|
|
|
|
#588216 - 28/05/2006 07:46
|
member
Meldunek: 25/05/2006
|
storhamar ja czekam już 6 dni na uczciwe wyjaśnienie sprawy , nie mam nic do ukrycia tylko czekam na wyjaśnienie . może jestem naiwny , ale nigdy sie sądziłem , że będę miał takie szopki z baw , bo przez 2,5 roku miałem o nich jak najlepsze zdanie. szkoda , że twoich rad nie przeczytałem wcześniej i nie dziw się frustracji , ale nikt nie lubi być kręcony GRACZ TEŻ NIE ludzie są różni , to fakt , ale nie oceniaj wszystkich jedną miarą bo to nie w porządku . nasuwa mi się jeden wniosek : najlepiej to nie grać na live , i nie brać bonusów ( bo te najczęściej są powodem zamykania kont ) no to może niech je zlikwiduje baw !!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#588217 - 28/05/2006 10:02
|
enthusiast
|
Kurcze, a nie wiesz jak miałem obrót zrobiony na 487 zł, (promo comeback 80 zł) z tym że teraz widze że jeden zakład jest usunięty za 20 zł. Zleciłem wypłate, nie dużo, coś 180 zł, czy blokną konto ?
|
Do góry
|
|
|
|
#588218 - 28/05/2006 10:23
|
enthusiast
|
Dodam, ze w historii operacji na koncie mam "Wypłata Visa" normalnie...
|
Do góry
|
|
|
|
#588219 - 28/05/2006 13:41
|
newbie
Meldunek: 07/05/2006
|
Z tego co widzę to na innych forach jest również dużo ludzi oszukanych przez betandwin. Trzeba kiedyś coś z tym zrobić... I nie wierzę, żeby WSZYSCY oszukiwali bo jest dużo przypadków, że nie dostali bonusa a i tak nie chcą im wypłacić albo blokują konta ZA NIC!!
|
Do góry
|
|
|
|
#588225 - 28/05/2006 17:56
|
member
Meldunek: 25/05/2006
|
i tak trzymaj !!! chociaż ja na twoim miejscu zastanowiłbym się nad inną firmą. bardziej pewną co do wypłat . POZDRO 
|
Do góry
|
|
|
|
#588226 - 29/05/2006 09:40
|
journeyman
Meldunek: 01/05/2006
|
storhamer - 100% racji.
w skrócie: jak ktoś chce grać, to niech zakłada spokojnie konto w betandwin. jak ktoś chce naciąć buka na promocję lub w jakiś inny sposób, to z betandwin nie wygra. uczciwi nie mają się jednak czego obawiać.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|